- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
- Konu Sahibi Durummleyla
-
Iphone 7 baya aşar butcemi malesefiphone 6s'i bu saatten sonra almayın bence. Mate 20 hem batarya hem de kamera olarak bu bütçede güzel bir tercih. Alabilirsiniz. İlla iphone alınacaksa 7 alın ama o da bütçenizi aşıyor sanırım.
İthalatcı garantılı oldugu icin garantilik bir durumda yurt dışındaki servise gidiyor. Aslında sıkıntı olmazda sadece garanti süresi uzar. 1 haftalık işlem 1 ay olur falan.Xiaomi guzel telefn fakat garanti konusunda sikintili diyorlar.bozulunca olmuyomus.hangi modelini aldnz hayrli olsun
Mate 20 isteklerinize uyuyor o halde.Iphone 7 baya aşar butcemi malesef
6A aldim , orda nasil garantisi bilemiyorum ,benim oldugum ulkede sorun olmuyormus , baya populer burda , fiyati cok uygun muadili telefonlara goreXiaomi guzel telefn fakat garanti konusunda sikintili diyorlar.bozulunca olmuyomus.hangi modelini aldnz hayrli olsun
Ben robotunu alamadan dun gidip xiaomi telefon aldim kuzu , sira robotunda insallah
Ahhaa bi ciksin bakarkz dermisimO da iyi telefon ya baya iyi hatta ama benim projeyi kasiyor denedim onu. Oyunum markete cikinca butun uygulamalari sil onu yukle bak tamam mi
Ahhaa bi ciksin bakarkz dermisim
Vurdulu kirdiliysa hayatta oynamam bak soyliyim , sirf senin icin yuklerim
Heyy ilkine bayildim1 tanesi tam sana gore bak bir gun onceden yarin yapacagin isleri kaydediyorsun harita senin icin isaretliyor o konuma yaklasinca seni uyariyor senin gibi yogun insanlar icin yaptim
Digeri oyun o vurdulu kirdili ahahahah ama guzel bagimlilik yapar
Reklamdan ban yemeden kacayim
Xiaomi mi 8 alın. Yeni çıktı. İphone ayarında telefon. Her şeyiyle çok iyi. 3000 bin ama lite ı 2000Merhaba hanmlar ne zamandr arastrma yapiyorum yeni bi telefon almayi planliyorum.butce 2000-2400 arasi .kamera ve sarj cok onemli benm icin.sarjinin uzun gitmesi ve kameranin basta selfie olmak uzere guzel cekmler yapabilmesi.oyun pek oynamam sevmem.yalnz birinin iyi dedigi telefona digeri kotu diyo.yada birinin bi ozelligi iyiyse oburunun diger ozelligi cezbedici.hangi telefonlari onerirsiniz memnun oldgnz telefonlar neler
Evet kullanıyorum ben çok memnunum. fiyat performans olarak çok başarılı. kamerası, telefonun hızı ve şarj benim için yeterli geliyor. şarj kullanım durumunuza bağlı. Ben çok aktif kullanıyorum telefonu 1 günü çok rahat çıkarıyorDusundgum modellerden biri huawei p20 kullaniyormusunuz batarya ne kadar gdiyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?