Sd kart takılıdır sanırım. Ne var ne yok ona taşıyın. Yoksa google drive'a yükleyin. İki türlü de telefondan silinse bile dosyalarınız elinizde olur.Kızlar bugün telefonumu cok feci şekilde düşürdüm sonuc olarak ekran çatladi ve gitti açilmiyor ekran karincalandi. Simdi ben bu telefonun ekranink yaptirsam icindekiler silinir mi? İşimle alakali bir çok sey var icinde ve fotografar vs. İcindekilerin silnmesini istemiyorum. Aranizda bu durumu yaşamiş olan var mi? Cok moralim bozuldu. Bu konuda bilgi sahibi olanlardan yardim istiyorum arkadaslar. Elimdeki telefonda bozuk bir telefon zar zor yazdim bu konuyu yanlis yazdiysam kusura bakmayin. simdiden tesekkurler
eşiminde aynısı oldu içindeki tüm veriler silinmişti
Kızlar bugün telefonumu cok feci şekilde düşürdüm sonuc olarak ekran çatladi ve gitti açilmiyor ekran karincalandi. Simdi ben bu telefonun ekranink yaptirsam icindekiler silinir mi? İşimle alakali bir çok sey var icinde ve fotografar vs. İcindekilerin silnmesini istemiyorum. Aranizda bu durumu yaşamiş olan var mi? Cok moralim bozuldu. Bu konuda bilgi sahibi olanlardan yardim istiyorum arkadaslar. Elimdeki telefonda bozuk bir telefon zar zor yazdim bu konuyu yanlis yazdiysam kusura bakmayin. simdiden tesekkurler
eşiminde aynısı oldu içindeki tüm veriler silinmişti
Carlii .!.:Bnde gecen gün telefonumu tamire yolladım,icindeki herseyi bilgisayara aktardım,rehberi sim kartıma aldım.
Sd kart takılıdır sanırım. Ne var ne yok ona taşıyın. Yoksa google drive'a yükleyin. İki türlü de telefondan silinse bile dosyalarınız elinizde olur.
Eşimi aradım şimdi tekrar emin olmak içim yok silinmemiş ben yanlış anlamışım
Verilerin hiçbirine birşey olmuyormuş :))
Yanlış bilgi için özür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?