telefon derdi :(

Svartbabe

Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
3.088
2.884
133
Kızlar bugün telefonumu cok feci şekilde düşürdüm sonuc olarak ekran çatladi ve gitti açilmiyor ekran karincalandi. Simdi ben bu telefonun ekranink yaptirsam icindekiler silinir mi? İşimle alakali bir çok sey var icinde ve fotografar vs. İcindekilerin silnmesini istemiyorum. Aranizda bu durumu yaşamiş olan var mi? Cok moralim bozuldu. Bu konuda bilgi sahibi olanlardan yardim istiyorum arkadaslar. Elimdeki telefonda bozuk bir telefon zar zor yazdim bu konuyu yanlis yazdiysam kusura bakmayin. simdiden tesekkurler

Ekran yapılması ile bilgiler kaybolmaz. Yaptırırken telefoncuya da bilgilerin kaybolmasını istemediğinizi belirtirseniz yedekleme vs yapıyorlar zaten.

Bnde gecen gün telefonumu tamire yolladım,icindeki herseyi bilgisayara aktardım,rehberi sim kartıma aldım.

Sd kart takılıdır sanırım. Ne var ne yok ona taşıyın. Yoksa google drive'a yükleyin. İki türlü de telefondan silinse bile dosyalarınız elinizde olur.

belirteceksin cnm özellikle sadece camının tamirini istiyorum kesinlikle format atmayın dye

eşiminde aynısı oldu içindeki tüm veriler silinmişti

Eşimi aradım şimdi tekrar emin olmak içim yok silinmemiş ben yanlış anlamışım
Verilerin hiçbirine birşey olmuyormuş :))
Yanlış bilgi için özür :)

Carlii .!.:
Bnde gecen gün telefonumu tamire yolladım,icindeki herseyi bilgisayara aktardım,rehberi sim kartıma aldım.

Ama telefonun ekrani hic sekilde acilmiyor nasil olacak

Sd kart takılıdır sanırım. Ne var ne yok ona taşıyın. Yoksa google drive'a yükleyin. İki türlü de telefondan silinse bile dosyalarınız elinizde olur.

Telefon ekrani acilmiyor ki o dediginiz uygulama vardi telefonumda

Silinecegini sanmıyorum.tamire verirken özellikle belirtin, sadece ekranı değiştirip verirler. Aynı durum başıma geldi.

Telefonun ekranının değişmesi içindeki bilgileri silmez canım anca format atılırsa bütün veriler silinir

benim telimin ekranı kırıldı tuzla buz oldu ekranı yaptırdım bilgilerim silinmemişti. Kuzenim teline format attırdı ama rehber,fotolar vs silinsin istemiyorum dedi onu bile yedeklediler. Yani artık hemen her bayi bunun çözümünü buluyor.

Bende aynı şeyi yaşadım. Telefonu verdigimde format atılmasın bişey silinmesin diye belirttim. Geldiğinde bişey silinmemisti.

Benim telefonun da camı kırılmış çatlamıştı tamire gitti ekran değişti daha dün geldi bütün hersey silinmiş dir diyordum

Hiç birşey silinmemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…