Hat kimin üzerine ise o kisi dokuman alabilir ancak.Sayet esinizin üzerine ise yine alirsiniz ama biraz alengirli.Merhaba. Eski üyeyim ama şifremi hatirlayamadigim için yeni üyelik açtım az önce. Kısaca yazacağım. Eşimin beni aldattığından şüpheleniyorum. Telefonunda şifre var ulaşmam zor. Ya da sildigi şeyler olabilir. Geriye dönük mesela 7 aylık dökümlerine mesajlar, aramalar vs.. ulaşmamın bir yolu var mı? Avukat aracılığı ile falan oluyor mu bu işler
Aklı olan aldatmaz daAklı olan adam kendi hattından iş çevirmez farklı hattı vardır ve uygulama üzerinden yapıyordur yapıyorsa
Aklı olan da aldatır ama yakalanmazAklı olan aldatmaz daişte Allah şaşırtıyor gerizekalı ya nasıl yapmış bunu diyorsunuz
Merhaba. Eski üyeyim ama şifremi hatirlayamadigim için yeni üyelik açtım az önce. Kısaca yazacağım. Eşimin beni aldattığından şüpheleniyorum. Telefonunda şifre var ulaşmam zor. Ya da sildigi şeyler olabilir. Geriye dönük mesela 7 aylık dökümlerine mesajlar, aramalar vs.. ulaşmamın bir yolu var mı? Avukat aracılığı ile falan oluyor mu bu işler
Yani bu iş tanıdikla avukatla ya da gayri resmi yollarla birini bulsam falan olmaz mi? Ben whatsapp konuşmalarına kadar bulmak istiyorum
Öyle bir yapıyorlarki bende eski eşimi bu şekilde yakaladım uygulamadan dökümleri çıkardım saatlerce konuşmuş mesajlaşmış gerçi benimki biraz gerizekalı olabilirAklı olan adam kendi hattından iş çevirmez farklı hattı vardır ve uygulama üzerinden yapıyordur yapıyorsa
Yalniz soruyu soran ben değilimÖyle bir yapıyorlarki bende eski eşimi bu şekilde yakaladım uygulamadan dökümleri çıkardım saatlerce konuşmuş mesajlaşmış gerçi benimki biraz gerizekalı olabilir
Mutlaka şifresini öğrenmen lazım parmak iziyle açılıyorsa uykusunda belki açtırabilirsin
Sadece avukat ile halledebilirsiniz. O da savcılıktan izin cikmasi gerek. Ama hacker falan bulursanız illegal yolla da olur.Merhaba. Eski üyeyim ama şifremi hatirlayamadigim için yeni üyelik açtım az önce. Kısaca yazacağım. Eşimin beni aldattığından şüpheleniyorum. Telefonunda şifre var ulaşmam zor. Ya da sildigi şeyler olabilir. Geriye dönük mesela 7 aylık dökümlerine mesajlar, aramalar vs.. ulaşmamın bir yolu var mı? Avukat aracılığı ile falan oluyor mu bu işler
Soruyu sizin sormadığınızı biliyorum yazdığım mesajla hem size hem soruyu soran kişiye cevap yazdım o yüzden bi karışıklık oldu sanırımYalniz soruyu soran ben değilimbenim problemim yok yani. Aklı olan hat alor ve eve getirmez arabada ya da işyerinde bırakır,yakalanmaz.
Çok teşekkürler ama maalesef turkcelŞimdi sirf sizin icin girdim baktim. Hatti türk telekomsa online hizmetler uygulamasını PLAY STORE DAN indirin. Ana sayfanin alt tarafinda soldan saga dogru siralanmis secenekler var. FATURALARİM kismina tiklayin . Mesela son ayin borc miktarini secin. Yukaridaki sekmelerden birinde CAGRİ KULLANİMLARİM yaziyor. Ona tiklayin. o ay boyunca hangi numarayla hangi tarihte ve hangi saatte kac dk konustugu listeleniyor. Hadi kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?