bu sabah yeni uyanmıştım ve dolandırılmak istendim cep tlf.numdan arandım kendiisini polis olarak tanıttı adımı söyledi hattımın öğrt. hat olduğunu söyledi arkadan telsiz seslerinin gelmesi düzgün konuşmalarıyla gerçekten polis olduğuna inandım ( uyku sersemliğide vardı tabi)
bir şebekenin adıma 11 tene hat çıkardığını çok sayıda kredi kartı alınıp 500 liralık harcama yapıldığını bilgim olup olmadığını sordular ilk defa böyle bişey oluyor panikledim tabi sonrasında banka isimleri sayıp hesabın varmı diye sordular v.s daha fazla mağdur olmamam içinde hemen gidip paramı çekmemi istediler o arada acil olduğunu savcını ifadeye beklediğini söylediler arabaya binip bankaya gitmemi istediler ve bu süreçte tlf. hep açık kalmasını irtibat halinde olmamız gerektiğini kimseye söylememi savcının emri olduğunu söylediklerinde şüplendim onlara gerçekten polis olup olmadığını ismini sordum isterseniz sicil numaramıda veryim ama sadece siz değilsiniz elimizde çok dosya var diye laf karıştırıp söylemedi o an iyice anladım tlf. kapadım toplamda 6dk konuştuk ben bilgi vermedim hiç yinede korktum polisim diye arayanlara inanmayın kızlar nette araştırdım buna benzer çok olay varmış
benim daha önce yaşadığım ilçedeki belediye başkanını aynı bu şekilde böyle dolandırmışlardı 1000 tl kaptrmış mal birde belediye başkanı seçiyorlar bunları bak cnm sen uyku sersemi olduğun halde anlamışsın bir kaç soru sorup benide aramışlardı işte kampanyamız vardı 1 televizyon ve bilgisayar kazandınız eee ne yapmam gerekio dedim dalga geçer gbi sonra kargolamaları içn kredi kartı numaralarımı vermemi istediler eğer hediye kazandıysam kredi kartıma ihtiyacınz yok zaten bedavaya gelecek dmi adresim vardır sizde kazandydam kargolayn deyip kapattım sonrada çok güldüm numarayı kaydettm polise bildrmek içn ama sonra uğaşmak istemedim
benim daha önce yaşadığım ilçedeki belediye başkanını aynı bu şekilde böyle dolandırmışlardı 1000 tl kaptrmış mal birde belediye başkanı seçiyorlar bunları bak cnm sen uyku sersemi olduğun halde anlamışsın bir kaç soru sorup benide aramışlardı işte kampanyamız vardı 1 televizyon ve bilgisayar kazandınız eee ne yapmam gerekio dedim dalga geçer gbi sonra kargolamaları içn kredi kartı numaralarımı vermemi istediler eğer hediye kazandıysam kredi kartıma ihtiyacınz yok zaten bedavaya gelecek dmi adresim vardır sizde kazandydam kargolayn deyip kapattım sonrada çok güldüm numarayı kaydettm polise bildrmek içn ama sonra uğaşmak istemedim
iyice mors olmuştur
çok güldüm ilahi
canım Allahtan anlamışsın çok var böyle y bi sürü mesaj geliyor hatta. :96:
geçmiş olsun.
Bu anlattıgınızın tamamıyle aynısını annanemle dedeme geçtiğimiz 1-2 ay önce yaptılar.Onlarda nasıl olduysa ınanmıslar ve bankaya kadar gıtmısler.Ve kredı kartlarından epeyi bir para çekmişler kontor olarak gözüküyor.Annanemle dedem emekli maasıyla gecınen 2 ınsan ve su an o taksıtlerı odemeye ugrasıyorlar.Siz iyi ki inanmadınız ama inanan çok insan var.Allah yedirtmesin o paraları.Hepsinden çıkarsın inşallah
bana da hergün mesaj mail geliyor onlarla ilgilenmiyorumda bu dediğim olayda aramışlardı 546lı bir cep numarasıydı gerzekler numara gizlemeyide akıl etmiyorlar
bana da hergün mesaj mail geliyor onlarla ilgilenmiyorumda bu dediğim olayda aramışlardı 546lı bir cep numarasıydı gerzekler numara gizlemeyide akıl etmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?