- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Sordugumda beni neyle sucladini farkindamisin vs vs demisti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet ama yaben cok aptalsam diye dusunmekten kendimi alamiyorum .
Ona inanmamalimiydim die
Suan evde degil geldiginde konuyu tekrar acip sorucam
Nasil konusmaliyim
Yok ya öyle bişey yapsa değişirdi bence size karşı bi açık verirdi.Bana aldatma varmış gibi gelmedi,yani hemen oraya bağlamayalım.Sizin öğrenmenizi istemediği bi durum var sanki,yanlış anlayacağınızı düşünüp paniklemiş olabilir.Kendi açısından korkulcak bi durum olsaydı yanınızda bile bile tekrar aramazdı bana kalırsa.
Nasil yapicam ki hat onun uzerineydi
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından
Yeni bi hat aldimi
samsung'dan Kadınlar kulübü aracılıgıyla gönderilmiştir.
canım no.lara ulasılmamasının sebebi hani içine kurt düşürmek istemem ama uygunsuz sitelerde yalan tel no.ları veriyolar onları aramış oolabilir ondan ulasılamıyor olabilir
Tekrar açarsanız'' kapatmadık mı'' diye tartışma çıkmasın:44:
Geldiginde konusucam ama nadil konusucam bilmiyorum.
Ayni seyi ben yapmis olsaydim napardin dedigimde kurana el bastiginda sana inanirdim tekrar tekrar sormazdim demisti
Napicami nasil konusucami bilmiorum
Hmmm... anladım,bu şüpheyle yaşamak zor diyosunuz yani.Valla iyi bir anını kollayıp sorun madem ama direk sormayın.Geçen günü böyle böyle olmuştu o numaralar seni yine rahatsız ediyo mu falan diye başlayabilirsiniz.Hani yavaştan yavaştan girin konuya.Onu suçlamasın sözleriniz sonra da onun cevaplarına göre şekillenir konuşma.
Evde degildim. Eve geldigim gun esimin telefonun arama kaydinda 3 farkli numara gordum benim evde olmadigim gece esim tarafindan aranmis bu numaralar. Saat 1bucuk 3 ve 4 civarinda arama suresi yoktu. Esime sordum bunlar ne dedim . Birden panikledi haberim yok dedi. Nasil haberin olmaz bu senin telefonun dedim. Birden terlemeye basladi asiri panikledi ben şooook. Numaralari aradi yanimda numaranin biri kullanilmiyo digeri cevap vermedi . Daha once benim telefonuma sapik dadanmisti esimde hattimi gozumun onunde kirmisti.. bunu hatirlayarak esime dedim bende hattini kirayimmi simdi dedim. Ben daha kalkmadan gitti hattini parcaladi.. haberim yok dedi ben kimseyi aramadim dedi.kovdum bagirdim cildirdim resmen
Cok agladim o aksam
Kurana el basmalar yeminler simdi konuyu kapattik ona inandim ben ama disardan nasil gozukuyor diye yazmak paylasmak istedim
Nasil yapicam ki hat onun uzerineydi
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından
Yeni bi hat aldimi
samsung'dan Kadınlar kulübü aracılıgıyla gönderilmiştir.
Evet yeni hat aldi
sizin anlatışlarınıza göre baya bi korkmuş
eşiniz yalan yere yemin eder mi hiç?
yanlışlıkla numaralar çevrilmiş olamaz 05 ile başlayan 3 tane bu bi kere yalan
o zaman 3 ihtimal var
1 aldatıyor ( ama 3 farklı kişiyle mi. bu biraz saçma olur. hadi ondan ulaşamadı diğer numarasını yakın arkadaşını aradı diyelim 3. no ne bakın bu ihtimal şimdiden zayıflıyor)
2 kötü sitelerden aldığı numaralar
3 görüşmesini istemediğiniz ailesi ( ama onların numaraları kayıtlı mıdır hala mesela abisi annesi vs.)
kırıp parçalaması resmen delil yok etme
numaraları tekrar nasıl arattınız ben o kısmı merak ettim
şansa bak ya biri açmıyor biri de iptal etmiş peki ya 3. no da arandı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?