Rehbere kayitli degildi. Numaranin biri servis dısı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tamam iste servis disi olsa bile 3 tane numara aramis yani. Ezberinden evirmistir yanlislikla aramistir sonrada dogru numarayi bulmustur. Ya da esinin internet aliskanligi varsa sohbetten falan kizlarla konusup numaralarinida almis olabilir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evde degildim. Eve geldigim gun esimin telefonun arama kaydinda 3 farkli numara gordum benim evde olmadigim gece esim tarafindan aranmis bu numaralar. Saat 1bucuk 3 ve 4 civarinda arama suresi yoktu. Esime sordum bunlar ne dedim . Birden panikledi haberim yok dedi. Nasil haberin olmaz bu senin telefonun dedim. Birden terlemeye basladi asiri panikledi ben şooook. Numaralari aradi yanimda numaranin biri kullanilmiyo digeri cevap vermedi . Daha once benim telefonuma sapik dadanmisti esimde hattimi gozumun onunde kirmisti.. bunu hatirlayarak esime dedim bende hattini kirayimmi simdi dedim. Ben daha kalkmadan gitti hattini parcaladi.. haberim yok dedi ben kimseyi aramadim dedi.kovdum bagirdim cildirdim resmen
Cok agladim o aksam
Kurana el basmalar yeminler simdi konuyu kapattik ona inandim ben ama disardan nasil gozukuyor diye yazmak paylasmak istedim
Sordugumda beni neyle sucladini farkindamisin vs vs demisti
kaç yaşındasınız siz, çok fazla abartmışsınız yani. Aradığınız numaralarda bayan çıksaydı neysede, ortada birşey yokken bukadar kavga gürültü biraz fazla olmuş bence.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Suanda teli bende o camide telefonun icini dışini karistiyorum bi delil yok ..
Ama baska seyler olmasindan korkuyorum yani neler duyuyoruz
O yuzden unutamiyorum icimdeki kurt
Facebook falan kullanıyor mu?Suanda teli bende o camide telefonun icini dışini karistiyorum bi delil yok ..
Ama baska seyler olmasindan korkuyorum yani neler duyuyoruz
O yuzden unutamiyorum icimdeki kurt
Eşiniz gece nette takılır mı?
Bana da o tarz sitelerden alınmış kadın numaraları gibi geldi..
İnternet kullanmıyorsa da bir arkadaşı; oğlum ahmet(ahmeti uydurdum) bunlar o tarz kadın numarası bi arasak mı lan falan filan demiş olabilirle eşinize..
Benim aklıma başka ihtimal gelmedi.
Aldatsa 3 kişiyle mi aldatacak supermen değil adam hangş birine yetişsin...
Hayir nete takilmaz playsiton meraki var sadece
Çözümü söylicem arkadaşım özelden yazar mısın
Hayir nete takilmaz playsiton meraki var sadece
Evde degildim. Eve geldigim gun esimin telefonun arama kaydinda 3 farkli numara gordum benim evde olmadigim gece esim tarafindan aranmis bu numaralar. Saat 1bucuk 3 ve 4 civarinda arama suresi yoktu. Esime sordum bunlar ne dedim . Birden panikledi haberim yok dedi. Nasil haberin olmaz bu senin telefonun dedim. Birden terlemeye basladi asiri panikledi ben şooook. Numaralari aradi yanimda numaranin biri kullanilmiyo digeri cevap vermedi . Daha once benim telefonuma sapik dadanmisti esimde hattimi gozumun onunde kirmisti.. bunu hatirlayarak esime dedim bende hattini kirayimmi simdi dedim. Ben daha kalkmadan gitti hattini parcaladi.. haberim yok dedi ben kimseyi aramadim dedi.kovdum bagirdim cildirdim resmen
Cok agladim o aksam
Kurana el basmalar yeminler simdi konuyu kapattik ona inandim ben ama disardan nasil gozukuyor diye yazmak paylasmak istedim
Evet yeni hat aldi
Yeni hattini takibe alin ve bu konuyu daha hic acmayin inanmis gibi yapin...
Daha sonra hangi hatsa birinden yardim alarak bizden de olabilir internet servisini kullanmak için esinizin telefonundan mesaj atin gelen sifreylede arada bir internet kafeden vs arama geçmişine düzenli kontrol edin aklima başka bir şey gelmedi..
Numaralari ben aratmadim çildirdigim esnada yanimda aradi 3.numarayi aramadi yani duymadim
Ailesinin numaralari kayitli tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?