- Konu Sahibi Bayan Yanak
Ahh keşke ÖSYM soruların tamamını yayınlasa meraktan öldüm.:90::90::90:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 şise narkoz yesem, telefon kulübesinde halay çekme fantazisi aklima gelmez.
Nasil fantezidir arkadaş anlayamadim.
Sinav cikisi kafam allak bullak oldu,
Bide ergenlerin elleri kollarimi büyük olur , o soru neydi? Ses tonlari 17 yasina kadar kendine gelirmi,
Oturdum ergen tanidigim varmi onu hayal ettim el ve ayaklari hakketen büyükmü die :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yalnız, başlığı görüp konuya tıklayınca beklıyorum ki bi video falan çıkıcak, bu ne böyle sınava girmedim ama girsem de yapamazmışım
kızlar peki bu sorunun doğru cevabı ne sizce ?
şairin şiir yazması telefon kulübesinde halay çekmeye benzer..romandan farklıdır falan filan...siz ne yaptınız?
bide şöyle bişey yapmışlar gülmekten öldüm
Soruya az kelimeyle çok şey anlatmak gibi bir şık vardı onu dedim.
Malezya uçağı sorusunun haberini daha yeni okumuştum. Şıklara ülke değil şehir yazmışlar sinir oldum..
Matematik zar atma sorusu ve içine yedi tane altıgen konulan soru dışında harikaydı
eşime genel kültür testi benim için berbattı dedim. Eve gidince çözeceğim bi tane 40 doğrum çıkacak dedi.
Evde 2013ü çözdü. 31 doğrusu çıktı depresyona girdim.![]()
![]()
soruları görünce durumum aynen böyleydi benim de. düzenli tarihe çalışanlar yapabildi mi o soruları çok merak ediyorum? ben çalışmadan girdim ama çalışsaydım da yapamazdım sanki, çok ayrıntı sormuşlardı sanki ve ezber...
Allah iyiliğiin versin başlığa çok güldüm![]()
![]()
bende diyet günlüklerine cemre hakan deniz etmi esin balıkmı diye başlık açıcam bu soru yüzünden genel kültüre geçemedim![]()
Allah iyiliğiin versin başlığa çok güldüm![]()
![]()
bende diyet günlüklerine cemre hakan deniz etmi esin balıkmı diye başlık açıcam bu soru yüzünden genel kültüre geçemedim![]()
Yarim porsiyon tavuk da var![]()
ya o soruda da çok uğraştım vakit kaybettim. zaten mantık sorularında hep takılıyorum. ne lanet soruydu öyle. keşke soruları yayınlasalardı, şimdi böyle havada kaldı hepsi....