Telefon kulubesinde halay cekmek...

2 şise narkoz yesem, telefon kulübesinde halay çekme fantazisi aklima gelmez.
Nasil fantezidir arkadaş anlayamadim.
Sinav cikisi kafam allak bullak oldu,
Bide ergenlerin elleri kollarimi büyük olur , o soru neydi? Ses tonlari 17 yasina kadar kendine gelirmi,
Oturdum ergen tanidigim varmi onu hayal ettim el ve ayaklari hakketen büyükmü die :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yalnız, başlığı görüp konuya tıklayınca beklıyorum ki bi video falan çıkıcak, bu ne böyle sınava girmedim ama girsem de yapamazmışım

2 şise narkoz yesem, telefon kulübesinde halay çekme fantazisi aklima gelmez.
Nasil fantezidir arkadaş anlayamadim.
Sinav cikisi kafam allak bullak oldu,
Bide ergenlerin elleri kollarimi büyük olur , o soru neydi? Ses tonlari 17 yasina kadar kendine gelirmi,
Oturdum ergen tanidigim varmi onu hayal ettim el ve ayaklari hakketen büyükmü die :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben böyle birşey hatırlamıyorum,ne ki bu?

:119:ay bu smıleyı cok sevdım, eve gelır gelmez, kitaplarıma yaptıgım muameleyı anlatıyor resmen:52: :52::52::52:

bide şöyle bişey yapmışlar gülmekten öldüm

Eklentiler

• $10259940_10152138172866481_4720744744866979440_n (2).webp
    $10259940_10152138172866481_4720744744866979440_n (2).webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 59
kızlar peki bu sorunun doğru cevabı ne sizce ?
şairin şiir yazması telefon kulübesinde halay çekmeye benzer..romandan farklıdır falan filan...siz ne yaptınız?

valla tam hatırlamıyorum ama şiirin romandan üstünlüğü mü dedim ne dedim tam hatırlamıyorum. sanırım 2 şık arasında kalmıştım ben bu soruda emin değilim. ama soruyu ilk okuyunca çok komiğime gitti ya iyi benzetme yapılmış. :9:

bide şöyle bişey yapmışlar gülmekten öldüm

:52: :60: soruları görünce durumum aynen böyleydi benim de. düzenli tarihe çalışanlar yapabildi mi o soruları çok merak ediyorum? ben çalışmadan girdim ama çalışsaydım da yapamazdım sanki, çok ayrıntı sormuşlardı sanki ve ezber...

Soruya az kelimeyle çok şey anlatmak gibi bir şık vardı onu dedim.

Malezya uçağı sorusunun haberini daha yeni okumuştum. Şıklara ülke değil şehir yazmışlar sinir oldum. :D.

Matematik zar atma sorusu ve içine yedi tane altıgen konulan soru dışında harikaydı :D

eşime genel kültür testi benim için berbattı dedim. Eve gidince çözeceğim bi tane 40 doğrum çıkacak dedi.
Evde 2013ü çözdü. 31 doğrusu çıktı depresyona girdim. :D

Soruya az kelimeyle çok şey anlatmak gibi bir şık vardı onu dedim.

Malezya uçağı sorusunun haberini daha yeni okumuştum. Şıklara ülke değil şehir yazmışlar sinir oldum. :D.

Matematik zar atma sorusu ve içine yedi tane altıgen konulan soru dışında harikaydı :D

eşime genel kültür testi benim için berbattı dedim. Eve gidince çözeceğim bi tane 40 doğrum çıkacak dedi.
Evde 2013ü çözdü. 31 doğrusu çıktı depresyona girdim. :D

hımm sanki ben de öyle dedim az şeyle çok şey anlatmak.... emin değilim ama ya...

uçak sorusuna tokyo dedim pekin'miş :(

edebiyat nobeli sorusuna umberto eco dedim, marquez'miş

dünyanın çatısı sorusuna tibet dedim, nepal diyenler var

geometri sorularını pek yapamadım, güya sayısalcıyım, altıgenli soruyla hiç uğraşmadım bile lanet soru

adam smith cevaplı bir soru vardı

mevlana cevabını zaten herkes yapmıştır.

bu soruları hatırlamamın sebebi ekşi'ye baktım, bakmasam mümkün değil hatırlamazdım hemen unutuyorum çünkü.....

ek:
ilk çok partili dönemdeki parti dp dedim o soru yanlış diyenler var

coğrafyada toprak sorusuna terracotta diye birşey salladım sanırım yanlış, tamamen salladım onu :))

ilk internet bağlantısı sorusunu salladım itü dedim, odtüymüş :((

demiryolu sorusu sanki biraz siyasi içerikli bir soruydu :51: neyse burda fazla ayrıntıya siyasete girmeyeyim...

kurtuluş savaşı kitabı kazım karabekir dedim doğruymuş tuttu :)

amma sallayarak çözmüşsün diyen olursa hiç çalışmadan girdiğimi hatırlatayım :))

Son düzenleme:
:52: :60: soruları görünce durumum aynen böyleydi benim de. düzenli tarihe çalışanlar yapabildi mi o soruları çok merak ediyorum? ben çalışmadan girdim ama çalışsaydım da yapamazdım sanki, çok ayrıntı sormuşlardı sanki ve ezber...

Ben girmedim ama meraktan ölüyorum inan o nasıl sınavmış öyle.:1::1::1:

Allah iyiliğiin versin başlığa çok güldüm :1: :1: :1:
bende diyet günlüklerine cemre hakan deniz etmi esin balıkmı diye başlık açıcam bu soru yüzünden genel kültüre geçemedim :1:

Allah iyiliğiin versin başlığa çok güldüm :1: :1: :1:
bende diyet günlüklerine cemre hakan deniz etmi esin balıkmı diye başlık açıcam bu soru yüzünden genel kültüre geçemedim :1:

ya o soruda da çok uğraştım vakit kaybettim. zaten mantık sorularında hep takılıyorum. ne lanet soruydu öyle. keşke soruları yayınlasalardı, şimdi böyle havada kaldı hepsi....

ya o soruda da çok uğraştım vakit kaybettim. zaten mantık sorularında hep takılıyorum. ne lanet soruydu öyle. keşke soruları yayınlasalardı, şimdi böyle havada kaldı hepsi....

et yediğini söylediği soru yanıltma değilse benimkiler doğrudur ama sorular çok uzundu köklü soruda çok uzun bide grafik sorusu uzun sürdü sınav bitti dediğinde 70 soru işaretlemiştim 10 yanlış çıksa :14:

Her sene sorulari tubitak hazirlayacakmis konulu sehir efsanesi dolasirdi, onlarin hazirlamasina raziyim yani. Bu sorulari flash tv ekibi hazirlamis olabilir. Halay fantezisinin baska izahi yok bence.

Bir de o soruyu okurken sizin gozunuzde de su filmlerde, kliplerde falan gordugumuz cinsten kirmizi bir telefon kulubesinin icinde tey tey diye mendil sallayan bir Mahmut Tuncer canlandi mi?

Back
X