• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon msj konusu

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.620
2.537
133
İyi geceler eşimin telefonuna normalde bakmam hiç. Bu gece otururken eşim uzanmış tele bakıyordu. Ben de yanına gittim baktım instadan msj gelmiş buna bayan. Ne o ver bakayım dedim bu vermedi telefonu ilk. Bi versene bakicam dedim. o arada bu konuşmayı silmiş bana verene kadar ben de kızdım ne saklıyorsun da sildin dedim yanlış anlarsın gereksiz tartışırız dedi.
Sonra telefonu verdi bana hesabı fln inceliyorum 5 dk sonra alırım teli dedi. O arada bir hesaptan msj geldi böyle foto falan yok hesapta.
Yazmış ki eşimin yaptığı etkinlik fotosu var hesabında bu kadar şey yapıyorsun bekarsin galiba evli olsan yapamazsın tarzı bsy.
Ben yine sinir oldum tekrar tartıştık yatak odasına gelme salonda yat dedim.
Siz olsanız ne yapardiniz?
Eşime güveniyordum merhametli dürüst biriydi.

Artık sende adamı iyice takibe al
Demek ki dürüst numarası yapmış

İnstagram da keşfete baktım en çok neye bakarsak o çıkıyor ya mesela ben de yemek sayfaları vs çıkıyor. Esiminkinde ise hep böyle dans eden açık saçık kadınlar çıktı😣😡😡
Ona da ayrı sinir oldum
sen de açık saçık erkeklere bak kız arada , bi iki isim var verebilirim, bradley cooper diye bir abi var mesela bak bak bitmez :rolleyes:" allah sevdiğine bağışlasın, uuuuuuu, maşallah masallah " diye diye kaydir telefonda resimlerini eşinin yanında , bak bi daha yapıyo mu? hem gözün gonlün açilir :KK70:

Hiçte masum değil takipte kalın ve alttan almayin çat çat hesap sorun ve aman eşimin özeli telefonunu sosyal medyasını karsirmiyım demeyin üzülürsünüz
Yok ne alttan alması aklıma gelen her şeyi söyledim bağır çağır tartıştım. Şimdide sinirden uyuyamıyorum

Erkeklerin bazıları sosyal medyada evli olduklarını saklıyorlar ve hoşlarına giden kadınlarla mesaj yoluyla iletişime geçiyorlar yani bir bakıma aldatıyorlar. Kadın da yüz verirse zaten aldatma fiziksel olarak gerçekleşiyor. Eşiniz de o tarz erkeklerden bu çok belli, şu an istediğiniz kadar yasaklayın hatta isterseniz sosyal medya hesabını kapattırın, adam yine bir yolunu bulur. Bir şeyleri açığa çıkarınca boşanırım diyorsanız ona çaktırmadan iz sürün ve mesaj içeriklerine bakın, boşanamam diyorsanız da hiç bakmayın telefonuna.

Erkeklerin bazıları sosyal medyada evli olduklarını saklıyorlar ve hoşlarına giden kadınlarla mesaj yoluyla iletişime geçiyorlar yani bir bakıma aldatıyorlar. Kadın da yüz verirse zaten aldatma fiziksel olarak gerçekleşiyor. Eşiniz de o tarz erkeklerden bu çok belli, şu an istediğiniz kadar yasaklayın hatta isterseniz sosyal medya hesabını kapattırın, adam yine bir yolunu bulur. Bir şeyleri açığa çıkarınca boşanırım diyorsanız ona çaktırmadan iz sürün ve mesaj içeriklerine bakın, boşanamam diyorsanız da hiç bakmayın telefonuna.
Evet sosyal medyasında evli olduğumuza dair bir şey yok. Ayrıca alyans da takmaz. Yenı evliyken ısrar ettim. Gittik gümüş yüzük de aldık takamıyorum alışkın değilim dedi

Koccca instagramda bir tane bile mi fotografiniz yok ki? 🙄 Bu normal mi ki?

Ayrica eşiniz de pek tekin değil.
Boşanmayi vs dusunmuyorsaniz o hesabi ortadan kaldirsin en azindan başka napilir.

Koccca instagramda bir tane bile mi fotografiniz yok ki? 🙄 Bu normal mi ki?

Ayrica eşiniz de pek tekin değil.
Boşanmayi vs dusunmuyorsaniz o hesabi ortadan kaldirsin en azindan başka napilir.
Evet yok işiyle ilgili şeyler var kendi fotosu var tabi

İyi geceler eşimin telefonuna normalde bakmam hiç. Bu gece otururken eşim uzanmış tele bakıyordu. Ben de yanına gittim baktım instadan msj gelmiş buna bayan. Ne o ver bakayım dedim bu vermedi telefonu ilk. Bi versene bakicam dedim. o arada bu konuşmayı silmiş bana verene kadar ben de kızdım ne saklıyorsun da sildin dedim yanlış anlarsın gereksiz tartışırız dedi.
Sonra telefonu verdi bana hesabı fln inceliyorum 5 dk sonra alırım teli dedi. O arada bir hesaptan msj geldi böyle foto falan yok hesapta.
Yazmış ki eşimin yaptığı etkinlik fotosu var hesabında bu kadar şey yapıyorsun bekarsin galiba evli olsan yapamazsın tarzı bsy.
sen eşine pek güvenme pek dürüste benzemiyo şu an , çocuk istiyordun onu da ertele biraz şimdi bunu yapan hamileyken lohusayken neler yapar.yerinde olsam olayı bir müddet unutmuş gibi yapar gider fake bi hesap açıp ordan yemlerdim bakalım napıcak, ben fake'im diye bağıran bi hesap olmasın ama internetten normal standart fotoğraf bul onu koy resmine.gerçekçi bi sahte profil yap yani, dene bakalım ne çıkıcak.

Günümüz ilişkilerini maalesef sosyal medya çok feci bir şekilde etkiliyor bende benzer bir olaya şahit oldum tek önerim eşinizle beraber sosyal medya hesaplarınızı kapatmanız,ve ne demişler bu devirde babana bile güvenmeyeceksin

sen de açık saçık erkeklere bak kız arada , bi iki isim var verebilirim, bradley cooper diye bir abi var mesela bak bak bitmez :rolleyes:" allah sevdiğine bağışlasın, uuuuuuu, maşallah masallah " diye diye kaydir telefonda resimlerini eşinin yanında , bak bi daha yapıyo mu? hem gözün gonlün açilir :KK70:
ayy tom hardy ve bradley cooper!!! bir de garip bir şekilde patrick wilson a aşırı çekiliyorum

Instagrama gir verileri indir yazıyor sağda kurcalayinca. Oraya tıkla tüm geçmiş konuşmaları iner .
Okursun kimle ne halt yemiş

Back
X