Telefon numarası değiştirme

yalnizbirkadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
4
0
36
29
Arkadaşlar bir ay önce numaramı değiştirdim ama wp mesajlarını silmedim,doğrusu aklıma gelmedi wpi kaldırıp indirdim yeni hatta giriş yaptım bir süre sonra mesajlar silinir mi ? Veya eski hattımı alan kişi wpi indirirse mesajlarım görünür mü ? Bilgisi olan var mı bu konuda ?

Arkadaşlar bir ay önce numaramı değiştirdim ama wp mesajlarını silmedim,doğrusu aklıma gelmedi wpi kaldırıp indirdim yeni hatta giriş yaptım bir süre sonra mesajlar silinir mi ? Veya eski hattımı alan kişi wpi indirirse mesajlarım görünür mü ? Bilgisi olan var mı bu konuda ?
Hesabınızı sildiniz mi yoksa whtsapp hesabınız dururken uygulamayı mı sildiniz eğer hesabınızı sildiyseniz zaten mesajlar otomatikman siliniyor.

Mesajlar silinmiyor hesabı silmeliydiniz ya da numara değiştirmeliydiniz .

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-03-04-53-35-789_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2021-09-03-04-53-35-789_com.whatsapp.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 62
Hayır göremez wp mesajları sonradan maile bir yere arşivlenirse geri gelir. Sizde böyle bir durum olmayacağı için gelmez.

Ben 2. Telefon aldım. Whatsapp'ı yeni telefona yükledim. Eski telefonum da whatsapp otomatikman sıfırlanmış.

Eklentiler

• 20210906_223217.webp
    20210906_223217.webp
    16 KB · Görüntüleme: 48
Back
X