- 25 Mart 2009
- 734
- 567
- 323
- Konu Sahibi kirmizilihatun
-
dünden beri çok sinirlerim bozuk.Sürekli birisi mesaj atıyor.İLK önceleri cevap vermedim.Sonra ardı arkası kesilmiyor.Bana sms atmayın numaranızı savcılığa veririm dedim. Hiç bir halt yiyemezsin ben kıbrısta askerim bu numarayı sürü kişi kullanıyor diyor ve ayrıca benimle konuşmazsan numaranı sohbet sitelerine veririm seni mahvederim falan filan bir sürü sms atıyor.BUgün sabahtan beri 50 mesaj oldu nerdeyse bir kere bile cevap yazmadım hala atıyor ve ayrıca artık iyice haddini aştı terbiyesiz şeyler yazıyor.Ne yapacağımı şaşırdım.Başıma ağrılar girdi artık.Bir akıl verin bana allah aşkına...
dün söyledim zaten eşime akşam .Çok sinirlendi ..Akşam falan mesaj atar diye korktum o yüzden söyledim.Ver telefonun bende kalacak dedi.Bende bugünde bekleyelim belki atmaz birdaha dedim ama galiba bıkacak gibi değil sapık yaaa...Birde biraz önce başka bir numara tanışabilir miyiz diye mesaj atmış.Tam bir bela ..ağlıcam şimdi öffffffff
dün söyledim zaten eşime akşam .Çok sinirlendi ..Akşam falan mesaj atar diye korktum o yüzden söyledim.Ver telefonun bende kalacak dedi.Bende bugünde bekleyelim belki atmaz birdaha dedim ama galiba bıkacak gibi değil sapık yaaa...Birde biraz önce başka bir numara tanışabilir miyiz diye mesaj atmış.Tam bir bela ..ağlıcam şimdi öffffffff
Sabah eşimi gönderdikten sonra bana da gizli numaradan telefon geldi, normalde açmam ama tam kapıdan eşim çıkınca belki odur, telefonunun numarasını gizleyip, benimle dalga geçecek diye açtım sabahın sekizinde."Merhaba beni tanımadın mı? Yanında kimse yoksa konuşacağım" diyen salağın teki."Manyak mısın kardeşim, yanlış numara" dedim."Orası Ordu değil mi? Bu hat senin üstüne kayıtlı mı? Sen kesin evlisindir" falan diye aptal saptal şeyler söyledi ve ben yüzüne panikle kapattım, sonra gizli numaradan 4-5 kez üst üste aradı,ben de gizli numaraya telefonumu kapattırdım.Eğer başka yerden ararsa da eşime vericem o konuşsun (Ona da anlattım) Sabah sabah kadın kadın diye azmış ne kadar şuursuz var ya, bildiğimiz klasik efendi sapıklar gece arar di mi :) Adam sekizde kudurmuş salak işte.İlk an elim ayağım titredi ama sonradan bir salak için değmez dedim, terbiyesizlik yapan onlar, biz niye tırsacağız ki? Eşiniz konuşsun bir daha ararsa, sonra da suç duyurusunda bulunun, herkes haddini bilmeli.Kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yoktur.Sıkılmayın bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?