Telefon sapığı

Savcılığa verin hemen,Hiçbir mesajını silmeyin ve yanıt vermeyin.Geçenlerde böyle bir yazı okumuştum.Bunları öğütlemişti uzmanlar.yerimseniben

ver savcılığa bitsin gitsin onu yapıcam bunu yapıcam diyen hiç bi halt edemez edersede değiştirirsin umaranı kimseye verilmemesi içinde dilekçe veririsin olur biter çok zor oly değil kendini üzdüğüne değmez

bi ara benimde başıma gelmişti böle bişşi ,eşim hemen aradı ama açmadı teli önce msj la şalım diye,sonra eşim yazdı ona bu tel no su bana ait neden rahatsız ediyosun vs.. özür diledi tekrar msj la bir dahada tekrar etmedi ama gerçekten sinir bozucu bişey..

adam asker değilmiymişş..eee ne güzel işte ..sen neden korkuyorsun canım...vericem savcılığa gör günün de erse bi güzel benzetirler yok değilse sürerler bi yere o kimmişşş....

of benimde bir sapığım vardı. ozmanlar internette bir program mı vardı ne, habire fıkra gönderiyordu ama 35 tane mesaj geliyordu 1 saat içinde... fenalık gelmişti. muhattap olmadım sonra, sustu gitti.

geçenlerde de biri dadandı. "meraba tanışalım" diye mesaj atıyor "yavrum konuşsana benle" diye. ama hiç aramıyor. nişanlım ara onu dedi. aradım. sesimi duyunca konuştu meraba dedi. nişanlım aldı telefonu. bir alo demesiyle telefon kapandı. mesaj attı benimki " nişanlımı neden rahatsız ediyorsun. ya bir daha rahatsız etme ya da aç telefonu adam gibi bana konuş" dedi... "özür dilerim abi yanlışlık oldu" diye geri mesaj attı. bir daha da dadanmadı.

eşinden de korkmuyorsa eğer, değiştir numaranı gitsin. uğraştığına değmez emin ol. geçenlerde bir haber okudum. bu tarz dava ya da savcılık ihbarlarından iyi neticeler alınıyormuş ama yıllar süren sıkıntılı bir süreçmiş...

ay mevzu geçenlerde benim başıma geldi adam ilk önce bi isim attı ortaya naz diye siz naz mısınız vs gibi arkası kesilmeyen msjlar hiç cvp vermedim birgün gece yarısı msj gelince dellendim msj attım ben o kişi değilim rahatsız etme diye sonra adam kimsiniz o zaman bu numara benim telde ne arıo dedi Allahım ölürmüsün öldürürmüsün sonra gene cvp yok kim oldugunuzu söylemezseniz savcılığa verecem sizi dedi sonra kafayı yedim pişkinliğe bak bende bi msj attım bakalım kim önce savcılığa verecek görürüz dedim durmadan msj atan snsin dedim sonra bi msj daha ben askerim bişey olmaz dedi bende askerde tel kullanmak yasak asıl şimdi yandın askerliğini uzatacam savcılıkla halledersiniz dedim bitti..çok pişkinler yaaa....

arkadaşımın başınada dadanmıştı tel sapığı,biz 3 arkadaştık 2 arkadaşım aynı çocuğu seviyordu,sonra bir arkadaşım çocukla yakınlaştı diye diğeri kıskançlık krizine girip bir hat alıp arkadaşıma mesajlar atmaya başladı bunu sonradan öğrendik tabi, ''ben x'in sevgilisiyim ondan uzak dur'' şeklinde,rahatsız edip duruyordu tehtid ediyordu mesajlar hakaret boyutuna ulaşınca arkadaşım savcılığa verdi,ve meğer diğer arkadaşım çevirmiş bu dolapları.kıyamet koptu tabi.bence de şikayet edin.

ben sapıklarımı sömürüyorum valla aradıkları zaman açıyorum ses çıkarmıyorum bol bol kontörleri gidiyor.mesaj atıp durursada önce başka operatöre yönlendiririm yine kontörleri gider,olmazsada numaramı değiştirirm

kıbbrısda askerse savcılıga verılmez mı ne alaka?..
askerıyeye sıkayet edebılırsınız dıye bı uyarı verın bakalım!..numaranızıda degıstırebılırsenız degıstırın..

Yok canım kıbrısta askerlersanıldığı kadar rahat yapamıo. Sözlüm askerde. Ve ankesörden zsor arıo diil cepten arasın yani. O bence çarşı iznine falan çıktığında bi haltlar karıştırıodur dicem ama bence kıbrısta bile diildir. Savcılığa vermeniz şart olmalı.

numaramı değiştirdim arkadaşlar çünkü cevap vermeme rağmen hala mesaj atıyor.anladımki rahat vermeyecek.

dengesiz midir nedir ya böyle insnların beyinleri nasıl çalışıo anlamıorum valla ben bi insanın vebali altında kalmamak için binbir takla atıorum psikopata bak sen iyi olmuş numaranız değiştirmek

banada dadanmıştı bi tane salak.eşime ve kaynıma söyledim.ikiside halletti olayı.ben hiç cevap vermedim konuşmadımda mesaj atıp atıp duruyodu.bayan sesi duyunca atlıyolar hemen abazalar.

banada dadanmıştı bi tane salak.eşime ve kaynıma söyledim.ikiside halletti olayı.ben hiç cevap vermedim konuşmadımda mesaj atıp atıp duruyodu.bayan sesi duyunca atlıyolar hemen abazalar.

Evet ,banada böyle bir sapık dadanmıştı iş arkadaşımla konuşturmuştum gerizalı bir daha araymadı korkudan sen ver savcılıga askeride birde hapise girsinde görsün salak sinirleniyorum yaa.
Hiç mi işiniz gücünüz yok ne vicdansızlık yuva yıkarlar bu tip insanlar.

benim kapalımarasta 3 arkadasım asker ve cep tlfnları acık 24 saat rütbeye göre değişio demekki teymen arkadaslarım piyadeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…