Telefon sapığı

ay cidden cooook büyükk sorunmus..
numaranı değiştir.savcılığa ver.numara engelleme diye bir sey var..
hey allahım problem diye neler açıyorlar.

Ayy ben bile sinirlendim ya..
Askerdir o ,ben ünideyken beni bir asker aramıştı.
erzurumdayım yalnızlığımı paylaş vs demişti.
babama verdim teli babam ben albayım dedi.
nerede askerlik yapıyorsun sen askerliğini yatrırım senin dedi.
sonra korktu çocuk bıraktı aramayı..

arkadaşım bu kadar sinir stres yapacağına niye dilekçe vermiyorsun..?

Sapıklar yüzünden birçok kez hattımı değiştirdim. .
Ama hep beni buluyorlar
Geçen yine biri başıma bela oldu.Adımı biliyor gece yarıları mesaj atıyor
Dayanamdım eşime söyledim ama karşıdaki kişi telefnlara bakmıyor sAdece mesaj atıyor
Mesajlarına cevap vermeyince bidahada msj göndermedi
Ayrıca ayrıldığı sevgilisinin ismiyle benim adım aynı die bana msj atmş. bu ismi taşıyan herkesi arıyormuş :1ninca:

Sende cvp verme . . Baktın fayda etmiyor hattını değiştir. . .

ben 11 yıllık evliyim sadece 1 kere telefon sapığı dadandı:bbo:ilk önce aşklı falan msj lar attı gün boyunca...elbette akşam eşime bahsettim.gelen numarayı eşim aradı kimsin diyor yanındakine sor demezmi..şok geçirdim resmen yaaa..nasılda sıyrılmaya çalıştı..yani düşünsenize eşim bana güvenmese veya hemen biranlık şüpheye düşse neler olur.insanların hayatlarıyla oynamak ne kadar kolay..birkaçgün sürdü tabiki eşimle telefonları değişiktik bir süre..bayağı kavga ettiler telde.eşim sen kiminle dans ettiğini bilmiyorsun daha dedi...ben polisim dedi..sonra telefonlara babası çıktı o şahsiyetin özür diledi.birdahada olmadı..yani özetledim kısacakafamçokkarıştı

Çok basit...
Hattını arayıp şimdi kapattırıyorsun.
Gidip 20 lira verip yeni hat alıyorsun.
Laf dalaşına girmeyi,başından def etmek için uğraşmayı düşünmüyorsun herhalde...
20 lira altı üstü,başının ağrımasına değmez.şakkıdı

Eşine ver hattını kendine de başka bir hat al...Öteki hattı birsüre eşin gözetim altında tuttuktan sonra kırsın atsın.

Savcılığa vermeniz de mantıklı bir karar olur

savcılığa verin bir daha başkasına yağarken bir kere daha düşünsün en azından silmeyin mesajları da sakın savcıık bulur onu asker de olsa o tel birinin adına kayıtlı nasıl olsa zaten celp askeriyeye gideceği için komutanları benzetir onu meraklanma

Beni de seneler önce sapığın biri arıyodu günde 100 kere, adımı filan bilmiyo, evlenicem seninle falan filan demesin mi bi de. Bir hafta kapadım telefonumu. Sonra açtım. Bir daha da aramadı.

kıbrısta askermiymiş hımm ben yarın kıbrısa gidiyorum gidip benzeteyim istersen kaydirigubbakcemile3
mesajda ne yazıo ki yani aşk fln mı yoksa öle salak salak mesajlarmı tlfnda engelleme var o numarayı engelliosun mesaj atamıo

kıbrısta vodafone kullanılıyor cnm yani 542 544 fln böyle baslayan numaralar var ama asker olabilir orada çok rahatlar çünkü askerler çok rahat cep tlf kullanabilio ama tam olarak nerde askerlik yaptıgını öğrenebilsen sana yardımcı olabilirm

Ona bile gerek yok.
Müşteri Hizmetlerini arıyosun, numaramı değiştirmek istiyorum diyosun.
Ortalama 5 dakika içinde yeni numaran faaliyete geçiyor.
Toplamda 10 dakikada halledebiliyosun yani.
Bedeli de 3 lira o kadar.... canını sıktığına değmez.

Bazı telefonların numara engelleme özelliği var.
Kaydettiğin numaralar seni arayamıyor.
Ama bu da bir çözüm olmuyor canım...
Kafaya takan başka numaradan yine arıyor.. sonu yok yani...

Ama bu engelleme olayını herkes bilmiyor...
Telefon kapalı görünecek o sapığa ve böylece arkadaşın peşini bırakabilir...
bayanssulusmile

benimde başıma geldi maalesef. bir defasında arkadaşlarla dağ evine gitmiştik gece geç saatlerde birisi aradı eşimin tel olduğu için açtım cvp vermedi eşim geldi sonra msjlar atmaya başladı felan. eşimde açtı telefonu saydırdı bir güzel özür dilemiş rastgele aradım bayan sesi olunca tekrar aradım abi felan demiş. sonra yine birisi arayıp duruyor sürekli kızıyorum tekrar arıyor felan. sonra eşim yanımdayken aradı tekrar bende hemen eşime verdim telefonu o daha alo derken kapatmış ve bir dahada aramadı. seni sahipsiz zannedip arıyordur eşin konuşsun dahada aramaya devam ederse şayet polise başvurun onun kim olduğu ortaya çıkar. çıkmazsada oradaki askerlerin hepsi ceza alır olur biter. yada en nihayetinde hattını değiştirirsin başka çaren yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…