Telefon Sapığı...!

Pembe Unal

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
13.828
49.102
798
Kızlar sapık her zaman sapık, ramazan falan dinlemiyor.
Hattımda bir problem çıktığı için tüm numaralarım silinmişti.
3 gün önce beni bir numara aradı... Bende geri döndüm belki arkadaşlarımdan biridir diye...
Çünkü kimsenin numarası yoktu bende silinmişti problemden dolayı.
Bugün de dersteyken aramış...
Geri aradım meşgüle attı kendisi aradı beni (Sapığa bak ya bana yazsın istemiyor herhalde çok düşünceli!)
Kendisi aradı açtım (Bu arada hala arkadaşım sanıyorum)
İnlemeye başladı kızlar resmen telefonun diğer ucunda kendini tatmin ediyordu.
Hemen kapattım.

Ben Nokia 500 kullanıyorum hattım Turkcell, araştırdım ama bulamadım.
Bu adinin numarasını nasıl engelleyebilirim? :S

İnternette forumlara baktığımda hep 2007-2009 tarihli konulardı.
O zamanlar yokmuş numara engelleme...

Bizzat arasam Turkcell'i, engellerler mi numarasını?
Daha önce engelleten oldu mu kızlar?

allahim boyle insanlari bildigi gibi etsin sapiklar dunya kirligiliginde baska ise yaramiyor,
yillar once banada deng gelmistiii migde bulantiricilarr , bende numarayi internette kiz numarisi diye dagittim:)) kotulugu kotulukle cevap verdim hhihihi, acma sakin daha, arkadasin dedigi gibi hemen bagli oldugun bayiden kapattir numariyi

İnternette forumlara baktığımda hep 2007-2009 tarihli konulardı.
O zamanlar yokmuş numara engelleme...

Bizzat arasam Turkcell'i, engellerler mi numarasını?
Daha önce engelleten oldu mu kızlar?

Bazi telefonlarda engelleme tusu var ama her telefonda yok o ozellik. Turkcell e sapigin biri rahatsiz ediyor beni de, block ederler merak etme. Bir iki aradiginda acmazsan aramaz zaten.

hay allahımm yaa

hem düşüncelı hem fantazıye meraklı bu sapık

Öledir sağolsun

Bende kız numarası diye dağıtmazsam bana da KFkeds demesinler
Yarın ilk iş Turkcell'i arayacağım.
Ama böyle bir uygulamamız yok demelerinden korkuyorum

Telefonunda numara engelleme yok.Turkcelli aradığında numara engellemiyorlar.Samsung telefonu olan bir arkadaşının telefonuna hattını tak numarayı engelle.Belki o telefona özgü özellik değildir engellenir yada o arayan numarayı eksik yada kullanılmayan numaraya yönlendir.Sapığa bak ya.Böyle adamları anlamıyorum.Kendi analarına,bacılarına yapılsa delikanlı kesilirler ama başka kızlara yapmaktan da geri kalmazlar.

Offf ya benim de öyle bir sapığım var .Hatta ben bunun gözünü korkuttum dedim şu an karakoldayım şikayet dilekçemi doldurcam .Yapma etme bacım ,hep seni yanlışlıkla aradım diye zırvaladı :/ nasıl yanlışlıkla oluyorsa artık neyse üstünden 2 hafta geçti tekrardan arıyor .Söyleyin napayım bunu harbiden bu sefer şikayet edeceğim .

Son düzenleme:
hattınızı değiştirseniz??

Bi pislik yüzündende hattımdan olmak istemiyorum

Turkcell online islemlerde numara engelleme vardi
Ordan engelleyebilirsin

Teşekkür ederim bir de oradan deneyeyim

Hep kazara olur zaten yoksa onlar çok dürüst namuslu insanlardır

Telefonuma bir program indirdim ve numarasını öyle engelledim.
Başka numaradan da denedim, arandığımda meşgul çalıyor...
Artık beni arayamayacak

Ne güzel sen engelemişsin ,kurtulmuşsun .

Beni hep farklı numaralardan arıyor hangi birini engelleyim .

Son düzenleme:
müşteri hizmetleri 24 saat açık hemen ara canım artık engelleniyor .sapık ramazan falan dinlemez tabi adı üstünde pis sapık yani onu yaparak ne geçti eline çokta düşüncelimiş :26:

şikayetten vazgeçmeyin çünkü siz mağdur durumdasınız hakkınızı aramalısınız.. babama telefon şakası yapmışlardı tanıdıklarından biri çoğu kişiye de yapıp eğleniyorlarmış sonra babam ertesi gün dilekce verdi hakim karşısına çıkmışlar orada adam biz arkadaşız şaka yaptım diye savunmuş kendini babamda acıdığından affetti dava uzasa belki de tazminat bile alırdı çünkü bu saygısızlık telefon kişinin özeli sonuçta..

Canım geçmiş olsun seni arayan no turkcell mi eger oysa net sitesinden o numara kime ait diye ögrenebilirsin eger kayıtlı bi hat ise isim ve soy isim olarak çıkıyor bu işler hiç belli olmaz bakmışşın seni tanıyan biri çıkmış bu arada bakabilmen için senin hatta turkcell olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…