Telefon sapığı?

beatiful_111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
86
0
96
Merhaba arkadaşlar.Başlıktan da anlaşılacağı gibi şu aralar telefon sapığıyla uğraşmaktayım...
Bana günde 3/4 defa mesaj atıyor.Cevap versene/Öptüm hadi by gibisinden....
Bilinmeyen numaraları bulmak için biliyorsunuz bazı numaraları arayarak bilgi alabiliyorsunuz.Bende ilk yol olarak bunu seçtim.Fakat telefon numarasının bilgilerini gizlediğini ve ulaşamadıklarını söylediler.Ben bu numaraya hiç karşılık yazmadım ama bana mesaj atıp duruyor....Ne yapmam gerekiyor lütfen bir hal çaresi söyleyin...

Merhaba arkadaşlar.Başlıktan da anlaşılacağı gibi şu aralar telefon sapığıyla uğraşmaktayım...
Bilinmeyen numaraları bulmak için biliyorsunuz bazı numaraları arayarak bilgi alabiliyorsunuz.Bende ilk yol olarak bunu seçtim.Fakat telefon numarasının bilgilerini gizlediğini ve ulaşamadıklarını söylediler.Ben bu numaraya hiç karşılık yazmadım ama bana mesaj atıp duruyor....Ne yapmam gerekiyor lütfen bir hal çaresi söyleyin...

kara listeye al onu bnce bide cevap vermemeye devam et

Telefon sapığı olduğundan eminmisin belkide yanlış numaradır msj larında senin isminden bahsediyormu boşu boşuna canını sıkıyor olmayasın !

Sanırım telefon sapıkları için savcılığa dilekçe ile başvurabiliyorsunuz.

Bana da öyle bi sapık dadanmıştı. ama beni arıyodu arada. ilk aradığında arkadaşım zannettim,hani olur ya başkasından arıyo bazı arkadaşlarım (anne-babasının telinden),bende öyle zannetmiştim. açtım bi adam sesi geldi,arkada da çocuk ağlıyo ! ben tabi korkuma kapattım.sonra bu beni aramaya mesaj atmaya başladı.iyi geceler prenses yazıyodu.tabi ben hiçbi şekilde karşılık vermiyodum. artık babama söylemek zorunda kalmıştım ve aradığında babama vericektim. Aradığı saatleri de ezberlemiştim :) o gün babamla bekliyoruz aramasını ama aramadı. Çok şükür Allah'ıma ki o gün bugündür aramıyo.
Dediğim gibi ben hiçbişey yapmadım. istersen karakola git bi şikayette bulun,durum böyle diye.çünkü ben öyle yapıcaktım ama gerek kalmadı.

Babanı arat bir iki küfür etsin kesilir.

Yapman gereken çok basit. Telefonunu gizli aramalara izin vermeyecek şekilde ayarla.

Benim anlamadığım, numara gizli nasıl mesaj atıyor? Bu mümkün mü?

Bana da biri mesaj atıyordu cevap vermedim hiç sonra aradı açtım dedim ki:

Abimin telefonu bu şuan lavaboya girdi çıkınca sizi arasın numaranız kayıtlı değil isminizi de söylerseniz iyi olur dedim. Neyse gerek yok dedi kapattı:):) daha da aramadı:):) bunu deneyebilirsiniz. Yada direk bi erkek açsın konuşsun

Artık eskisi gibi değil tanımadığınız bir numaranın dahi en azından hangi isme kayıtlığı olduğunu bir aramada öğrenebiliyorsunuz. Benimde başıma gelmişti birkaç ay önce ya çağrı atıyor ya da mesaj çekiyordu ama bilen birisi yapıyordu muhtemelen özellikle eşimle aramı açmak için çünkü gündüz hiçbir ses yok eşim eve geldi mi başlıyordu çağrılar mesajlar eşime söyledim gündüz işteyken ses yok, eve geliyorum yine ses yok, sen eve gelince başlıyor sanki bu kişi senin eve kaçta gelip gittiğini biliyor. Eşim aradı kimin üstüne kayıtlı olduğunu öğrendi. Sonra ismiyle hitap ederek ona bir mesaj attı. Kayıtlı olan isim tanıdık bir isim değildi, sonra telefonumdan o numarayı engelledik, gsm operatörünü aradığımızda tek numarayı buradan engelleyemiyoruz dedi ve telefonumun markasını sordu. Kullandığım telefonun ayarlarından engeleme yapabiliyormuşum tarif etti sağolsun operatör ve yaptık.

Son düzenleme:
Yanlış okumuşum. Evet, numara belli ise de engellemek 2 saniyelik iş. Ne mesaj atar ne arayabilir o zaman. Benim dandik telefonumda bile bu ayar varsa kesin sizinkinde de vardır. :1:

Son düzenleme:
Babanı arat bir iki küfür etsin kesilir.

açarsa karşındaki kalıcı kesin çözüm de açmaz bence. biri annaneme yapmış. gece 2 de aramış evin telini.
demiş ki: arka üstü yat bacağını aç:D:1::1:
annanem yüzüne kapatmış. aramamış bir daha.

Eğer android bir telefon kullanıyorsanız KİM ARIYOR diye bi program var. onu yükleyin ve sorgulayın. sistemin nasıl çalıştığını bilmiyorum ama işe yarıyor.

Back
X