telefon sapigi

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
Kizlar yaa numarami surekli sapiklar ariyo her yerde numarasi olan insan deilim zaten hatti alali 8 ay oluyor hat benim ustume ve baska illerden falan surekli sapiklar oluyo hep esim konusuyor ve bdaha aramiyolar artik yabanci numaralara telefonumu acamiyorum. Fakat is gorusmelerim oldu cevap bekliyorum ordan ararlar dye acma geregi duyuyorum. Ama sapik sesimi kadin duyunca ariyor falan bu kacinci ben buna nasil care bulabilirim.

Numaran acaba eskiden kullanılan bi numara olabilir mi? Yani böyle kapatılmış hatları yeniden satıyorlar filan ya belki denk gelmiştir. Operatörü arayıp öğrenebilirsin belki.

Bir ara bana da dadanmışlardı... Ne yazık ki kurtuluş yok gibi. Aç önce dinle konuşma. Baktın ki sapık kapat. Sakın sen konuşma küfürde etme. Hoşlarına gidiyor onların .... Ben cevap vermeyince onlarda aramayı kestiler... Ama 2 yıl kadar uğraştım.. Ya açmayacaksın yada hattını değiştireceksin. Başka çaresi yok gibi canım..

kullanıdıgını telefonla alaka eger akıılı tel kullanıyorsanız ve bir çok program yüklüyorsanız.

orda seçenekler oluyor aynen facebook gibi beni listemdekiler görsün herkes görsün sadece ben göreyim gibi gizlilik ayarları var kontrol edin bundan kaynaklana bilir.

birde alışveriş yaptığımız mağazalar avmler marketler çekilş için form dolduruyor oaya adrese kadar her bilgi veriliyor dolasıyla telefon numarası da yazılıyor...o formlar birinin eline geçmişte olabilir.

daha da olmadıysa noyu değiştireceksiniz...

Allah Allah açın,telefonum dinleniyor aramaya devam et adresini öğrenelim de,bak bakalım arıyolar mı bir daha. açık hat mı aldınız acaba?
ben bunu kullanmıştım bir kere. Beni de rahatsız eden olmuştu bekarken bu şekilde. Aynen dedim "numaradan yerini tespit ettireceğim konuşmaya devam et", bir de kandırmak da çok kolay oluyor sapıkları. Netteyim şu an sistemden bakıyorum kimsin, uydudan..Bu laflara hemen kanıyorlar.

siz hattınızı yeni almış olabilirsiniz ama o hat muhtemelen daha önce kullanılmış ama kapanmış numaradır.benim kızımının hattınıda yeni aldığımızda sürekli birileri arardı.

sormuyormu eşiniz falan nereden buldunuz karımın numarasını diye

Kizlar kullanilmismi bilmiyorum ama ben sifir hat olarak aldim. Esim soruyor ve cevap vermiyolar ya numarayi kafadan atiyolar ben tutuyorum anlamadim ama benim kim oldguma dair bir bilgileri yok adimi bile bilmiyolar tanismak istediklerini soyluyolar. Cvp vermiyorum aramiyolar bazilari israrla ariyo esim konusuyor aramiyolar. Ama bukaadar sapık benim numarami nerden buluyor ben onu anlamiyorum.

Bi form doldurmam heryere numarami yazmam kesinlikle ve sadece arkadaslarimda var numaram. Boyle sapiklar telefon numarasini rastgele cevirip bayan ckarsa konusuyolarmis ama hep benim numarayimi ceviriyolar anlamadim ki.

Bidaha aradığında numarasını savcılığa verdiğini söyle

Dün gece yemek yaparken bana da oldu o. Özel no aramasına engelliydi hattım normalde, ama yine de nasıl oldu anlamadım bi baktım özel no arıyo. Gecenin de 12si falan saat... Hayırdır inş deyip açtım ama ses vermedim. Karşı taraf alo napıyosun müsait misin dedi. Sanki 40 yıllık ahbabım... tanıyamadım ben, kimsin dedim. Tanımadın mı beni güzelim,blmem neeee... Ama kısık sesle konusuyo. Senin güzeline tükürtme kapat tlfu dedim.Suratına kapattım. Ardından ısrarla aramaya dvm edince bende açtım, bi dk bekle sen deyip eşime pasladım. Pat kapandı tlf, bi daha da ne arayan var ne soran... Ama benm başıma ilk kez geldi bu tarz bişey, günahları boyunlarına kafadan uydurdular noyu,vakit geçirmek için öylesine aradılar diye hissettik. Şükür ki, daha da aramadı kocamın sesini duyunca.

Ya bide ben bişey duymuştum, günahları boyunlarına olsun yine de, hani bazı askerler gece nöbetlerinde vakit geçirmek için de bu tarz şeyler yapabiliyolarmış. Bunu askerliğini yapmış bi arkadaşımdan duymuştum ben. Muhabbet sararsa o no da elden ele dolaşıyo aralarında sonrasında. Yine tabi ne kadar doğrudur yanlıştır bilemem...

bana da geçenlerde oldu .İşyerinde iki kere bir numara aramış dönmedim akşam da sms atmış .Resmime tangodan bakabilirsin http tango adresi var .Aradım ertesi gün kimsin kardeşim tango mango dedim .Kusura bakmayın yanlışlık oldu dedi aramadı bir daha .Bazı ahlaksız insanlar sohbet esnasında kafadan numara atıyor olabilirler (internet sohbeti)gibime geliyor.

siz telefonlarınıza anons ekletin .Sizi ararken anonsu duyup kapatırlar bence .GSM şirketlerinde böyle hizmetler var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…