ben bunu kullanmıştım bir kere. Beni de rahatsız eden olmuştu bekarken bu şekilde. Aynen dedim "numaradan yerini tespit ettireceğim konuşmaya devam et", bir de kandırmak da çok kolay oluyor sapıkları. Netteyim şu an sistemden bakıyorum kimsin, uydudan..Bu laflara hemen kanıyorlar.Allah Allahaçın,telefonum dinleniyor aramaya devam et adresini öğrenelim de,bak bakalım arıyolar mı bir daha. açık hat mı aldınız acaba?
Kizlar yaa numarami surekli sapiklar ariyo her yerde numarasi olan insan deilim zaten hatti alali 8 ay oluyor hat benim ustume ve baska illerden falan surekli sapiklar oluyo hep esim konusuyor ve bdaha aramiyolar artik yabanci numaralara telefonumu acamiyorum. Fakat is gorusmelerim oldu cevap bekliyorum ordan ararlar dye acma geregi duyuyorum. Ama sapik sesimi kadin duyunca ariyor falan bu kacinci ben buna nasil care bulabilirim.
Bidaha aradığında numarasını savcılığa verdiğini söyleKizlar yaa numarami surekli sapiklar ariyo her yerde numarasi olan insan deilim zaten hatti alali 8 ay oluyor hat benim ustume ve baska illerden falan surekli sapiklar oluyo hep esim konusuyor ve bdaha aramiyolar artik yabanci numaralara telefonumu acamiyorum. Fakat is gorusmelerim oldu cevap bekliyorum ordan ararlar dye acma geregi duyuyorum. Ama sapik sesimi kadin duyunca ariyor falan bu kacinci ben buna nasil care bulabilirim.
Canim farkli numaralar hepBidaha aradığında numarasını savcılığa verdiğini söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?