telefon sapigi

Bundan 1,5 yıl önceydi sanırım öyle bir telefon numarası çok fazla rahatsız ediyordu beni. Ama asla gece 1 den aşağı aramazdı. Nişanlım askerdeydi. Herşeyden şüpheleniyordum artık. Askeriyede telefonlar dolaşıyor isteyen arkadaşları oluyor hatlarını takıyorlar onlardan birimi falan delirecektim. Ama normal değildi. Öyle sesler çıkartıyordu ki adam karşılıklı birşeyler yapsak o kadar zevk alır bir insan. Telefonları açmıyorum kapatıyorum falan yok. Biz arıyoruz ya meşgül ya kapalı o telefon. Yanında kimse varmı sorusu delirtiyordu artık beni. Tab iEniştemler falan herhangi bir erkek arayınca yok yani açınca telefonu yok. En son savcılığa verdim. 3 ay sonra tekrar aradı ona mahkeme kağıtları ulaşmış. Aradı yalvardı bana kızım ben 70 yaşında adamım, işte sen benim kızım yaşındasın rezil olurum, annem alzeimer hastası ben hapse girersem o napcak bilmemne. Dedim bende sana arama diye çok yalvarmıştım dinlemedim şimdi cezanı çek dedim. Annemi uyandırdım kuzenim bizdeydi onu. Aradı ne küfürler ediyo şikayeti geri al diye almıyorum dedim yine. Kapattı arıyor yalvarıyor az önceki adam olmuş süt dökmüş kedi. Tehdit falan edince elimiz yüreğimizde gezdik sürekli ama 3 ay hapis cezası aldı. Onu da para cezasına dönüştürmüş gerçi ne işe yaradı ki.. Savcılığa şikayette bulun numarayı para da olsa bir zararı oldu ona en azından...

Diyorum kizlat surekli aynisini dyorum yada esim konusuyor bakin mesela sbh 11 de msj atmis aradi flan kim aramistan arattim muslum dye biri neyse cvp vermeyince aramadi pat az once yine baska numara hemen esime verdim yanlis aradim dedi kapatti bu sapiklar numarayi elden wlw veriyolar anladimki cunku sbh baska bri aksam baska bri kafadan atipta numarami tuyturmus olamaz heralde ama bda ararlarsa sikayet edicem numarami nerden bulduklarini ogrenicem bu 4 oldu kizlar yada 5 cevrem geniste deil numaram sayili kisidedir ama anlamadim yaa

Canim ayni olayi bende yasadim hatta burda konu acmistim. Birsuru degisik no beni ariyordu. Bir gun tum arayan nolara msj yolladim savciliga bildiriyorum sapik yaratik sen görürsün diye ve kesildi o aksamdan sobra şükür

Hadi yaaa bende aramalarini engelledim ins. Bda arayan olmazzz. :))) yaaa be pis bi hatmis hic boyle olmadiydi...

İptal edilen hatlar yeniden satılıyor diye biliyorum. Bence numaranızı değiştirin. Gerçi biraz şans, yine kötüsü denk gelebilir

Beni de aramıştı sapığın biri . Mustehcen ne kadar şey varsa dedi telde. Sana söyle yapicam. Seni söyle soyucam. Seni söyle opucem. Falan filan iste. Bende sonuna kadar dinleyip tamam olur ne zaman dedim. Pis ,sapık,ahlaksız kadın deyip suratıma kapattı bı daha da aramAdi.onun istediği benim ona kizmAm küfür etmemdi.ben tam tersini yapınca Cildiran o oldu

Amaan numaranın son dört hanesini değiştirdin mi tamamdır. Sabah akşam bunlarla uğraşacağına rahat et. Ben hayatta çekmem.

Bana da bi ara birileri dadanmıştı, pek çok yöntem denedim işe yaramadı, en sonunda erkek bi tanıdığıma bahsettim durumdan, tamam dedi sen ver bana noyu, ben hallederim dedi, deyis o deyiş, bir daha ne arayan ne soran napmış biliyor musunuz, bütün arkadaşlarına vermiş noyu, oraya buraya da yazmışlar, arayıp arayıp yıldırmışlar benim sapığı gittiğiniz umumi tuvaletlerde, sokaklarda noyu yazdığınız küçük kağıtlar bırakın, nonun üstünü de şöyle afilli bir mesajla süsleyin, abazalar atlasın kulağa çocukça geliyor biliyorum ama sonuçta kurtuldum mu kurtuldum darısı başınıza.

Numaranız kolay numaralardan biriyse örneğin 22 22 yada 88 87 56 55 gibi .. bundan dolayı olabilir.Yada bir yerlerde haberiniz olmadan yazılmıştır.Beni de sık sık arar yabancı numaralar nedenini bende çözemedim numaramda kolay değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…