Bundan 1,5 yıl önceydi sanırım öyle bir telefon numarası çok fazla rahatsız ediyordu beni. Ama asla gece 1 den aşağı aramazdı. Nişanlım askerdeydi. Herşeyden şüpheleniyordum artık. Askeriyede telefonlar dolaşıyor isteyen arkadaşları oluyor hatlarını takıyorlar onlardan birimi falan delirecektim. Ama normal değildi. Öyle sesler çıkartıyordu ki adam karşılıklı birşeyler yapsak o kadar zevk alır bir insan. Telefonları açmıyorum kapatıyorum falan yok. Biz arıyoruz ya meşgül ya kapalı o telefon. Yanında kimse varmı sorusu delirtiyordu artık beni. Tab iEniştemler falan herhangi bir erkek arayınca yok yani açınca telefonu yok. En son savcılığa verdim. 3 ay sonra tekrar aradı ona mahkeme kağıtları ulaşmış. Aradı yalvardı bana kızım ben 70 yaşında adamım, işte sen benim kızım yaşındasın rezil olurum, annem alzeimer hastası ben hapse girersem o napcak bilmemne. Dedim bende sana arama diye çok yalvarmıştım dinlemedim şimdi cezanı çek dedim. Annemi uyandırdım kuzenim bizdeydi onu. Aradı ne küfürler ediyo şikayeti geri al diye almıyorum dedim yine. Kapattı arıyor yalvarıyor az önceki adam olmuş süt dökmüş kedi. Tehdit falan edince elimiz yüreğimizde gezdik sürekli ama 3 ay hapis cezası aldı. Onu da para cezasına dönüştürmüş gerçi ne işe yaradı ki.. Savcılığa şikayette bulun numarayı para da olsa bir zararı oldu ona en azından...