- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
teşekkür ederim. hat sahibinin mi gitmesi gerek?Tamam özür dilerim.Ben bi telefon sapığını dava ettim 3 yıl önce.Adam farklı şehirdeymiş.3 yıldır bir şey çıkmadı.Hala sürüyor mahkeme.Adam gelmiyor duruşmalara.Ama korkusu bile yetmişti ilk davayı açtığımda, farklı bi numaradan arayıp ben çift karakterliyim akşam farklı gündüz farklı kişi olurum vs vs raporum var sonuç elde edemezsiniz dedi,mahkemede anlat deyince de bin kere özür diledi ama vazgeçmedim açtım.Daha hiç aramadı
ya korksun istiyorum. belki de biz tek değiliz..hat değiştirmek savcılıkla uğraşmaktan daha basit ve annenize en azından samsung e 250 alın da gelen giden yabancı noları engellesiin bu devirde anneler bile akıllı telefonlar kullanıyor işe yarar bir telefon şart.
teşekkür ederim. hat sahibinin mi gitmesi gerek?[/QUOT
Hat sahibi misin diye sormadılar ama hat benim üstümeydi.Kim kullanıyorsa onun beyanı önemli.Annenizle birlikte gidin eğer şikayetçi iseniz.
Hat babanin ustuneyse baban sikayette bulunsun aiz de ifade vermeye gidin. Sonucta rahatsiz olan hatti kullanan kisi yani annen.hat babamın üstüne.
ama bizi de ifade için çağırmicaklar mı babam gidemeyebilir çünkü..
Şuan sinirden çıldırmak üzereyim.
Bir numara sürekli anneme mesaj atıyor. (meşgul müsün, nasılsın, parktayken söylediklerimi unuttun mu vs)
ilk mesaj attıgında aradım kim diye, telefon bugün elime yeni ulaştı yemin billah ediyor ben aramadım. tamam bir daha olmasın.
1 haftaya yakın bir süreden sonra tekrar bir mesaj, aradım ben unutmuştum aynı numara oldugunu sesinden tanıdım tekrar aynısını söyledi telefonu yeni aldım ben mesaj atmadım diye, ben de yalancısınız kimseniz söyleyin yoksa savcılığa veriirm dedi. ben 50 yaşındayım eminim kızım yaşınızdasınızdır, vermeyin savcılığa diye yalvardı neyse.
şimdi yine bir mesaj! ve ben gerçekten savcılığa vermek, en azından gözü korksun istiyorum.
bir sonuca ulaşabilen var mı? cidden sinirlerim zıplıyor. telefon android de değil ki engelleyeyim. bir adam için hat değiştirmek de ne biliyim istemiyorum bu nedir ya!'
Bu program ücretlimi telefonamı indiriyoruz.bilgi verirseniz sevinirimNumarayı alın cia dan aratin kime aitse
Hayır ücretli değil sadece indirin kullanın dilerseniz silin sonra tekrar yukleyin bi problem yokBu program ücretlimi telefonamı indiriyoruz.bilgi verirseniz sevinirim
Hayır ücretli değil sadece indirin kullanın dilerseniz silin sonra tekrar yukleyin bi problem yok
Geçen sene bana da bi sapık dadanmıştı . İlk gün senle tanışmak istiyorum diye msj attı (o ara görüştüğüm birinden yeni ayrılmıştım o sandım ) cevap vermedim ısrarla msj atıyor beni tanıyor musun dedim yok dedi ben evliyim yanlış arıyorsun dedim, benim için fark etmez dedi. Sonra günlerce sapıkça msjlar attı savcılığa veririm seni diyorum korkmuyor da. Emniyetten kim olduğunu öğrendim msj olarak attım bu kişisin seni savcılığa vereceğim diye yine devam ediyor. Bir arkadaşım nasıl şikayette bulunulur onu öğrenmiş bayağı uzun bir işti ben de numaramı değiştim ... Eğer bu şekilde seni rahatsız ediyorsa hiç durma şikayet et ben şikayetçi olmadığıma pişman oldum
savcılığa vercem demeden savcılığa verebilirsin. bi daha yanlışlıkla! atmazŞuan sinirden çıldırmak üzereyim.
Bir numara sürekli anneme mesaj atıyor. (meşgul müsün, nasılsın, parktayken söylediklerimi unuttun mu vs)
ilk mesaj attıgında aradım kim diye, telefon bugün elime yeni ulaştı yemin billah ediyor ben aramadım. tamam bir daha olmasın.
1 haftaya yakın bir süreden sonra tekrar bir mesaj, aradım ben unutmuştum aynı numara oldugunu sesinden tanıdım tekrar aynısını söyledi telefonu yeni aldım ben mesaj atmadım diye, ben de yalancısınız kimseniz söyleyin yoksa savcılığa veriirm dedi. ben 50 yaşındayım eminim kızım yaşınızdasınızdır, vermeyin savcılığa diye yalvardı neyse.
şimdi yine bir mesaj! ve ben gerçekten savcılığa vermek, en azından gözü korksun istiyorum.
bir sonuca ulaşabilen var mı? cidden sinirlerim zıplıyor. telefon android de değil ki engelleyeyim. bir adam için hat değiştirmek de ne biliyim istemiyorum bu nedir ya!'
aradım, cihazınızda yoksa yapamıyoruz dediler.Müşteri hizmetlerini arayın. O numarayı engelleyin
aynen öyle. dengesiz bir herifin yüzünden hat değiştirmek istemiyorum, dediğiniz gibi bir çok yerde tel numaramız var. savcılık peşinde de koşturmak istemem ama bunların bir şekilde ders alması gerek diye düşünyorumşimdi elalemin sapığı yüzünden neden numara mı değiştireyim? değiştirmesem neden savcı peşinde koşuşturayım? nefret ediyorum bu tür insanlardan, kabahatli olan onlar çilesini çeken biz. daha pratik yolu olsa keşke. sonuçta hat değiştirmek kolay iş değil, bir çok kurumda kişide numaramız var
derken?savcılığa vercem demeden savcılığa verebilirsin. bi daha yanlışlıkla! atmaz
evet. hattımız turkcell değil, başka operatör yapmıyor ne yazıkki.hat turkcell ise eğer istediğiniz numarayı engelleyebiliyorsunuz. diğer hatları bilmiyorum ama. savcılıktan yakın zamanda bir şey çıkmayacaktır muhtemelen.
gizliden mesaj atılmıyorHat operatörünüzden gizli aramalara kapattırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?