Telefon Sapığı

teşekkür ederim. hat sahibinin mi gitmesi gerek?

ya korksun istiyorum. belki de biz tek değiliz..

hat babamın üstüne.
ama bizi de ifade için çağırmicaklar mı babam gidemeyebilir çünkü..
Hat babanin ustuneyse baban sikayette bulunsun aiz de ifade vermeye gidin. Sonucta rahatsiz olan hatti kullanan kisi yani annen.

Turkcel se arayın onlarda engellıyor numarayı belırlı bır ucret knt alıyolar dıgerlerınde varmı bılmıyorum

hat turkcell ise eğer istediğiniz numarayı engelleyebiliyorsunuz. diğer hatları bilmiyorum ama. savcılıktan yakın zamanda bir şey çıkmayacaktır muhtemelen.

Geçen sene bana da bi sapık dadanmıştı . İlk gün senle tanışmak istiyorum diye msj attı (o ara görüştüğüm birinden yeni ayrılmıştım o sandım ) cevap vermedim ısrarla msj atıyor beni tanıyor musun dedim yok dedi ben evliyim yanlış arıyorsun dedim, benim için fark etmez dedi . Sonra günlerce sapıkça msjlar attı savcılığa veririm seni diyorum korkmuyor da. Emniyetten kim olduğunu öğrendim msj olarak attım bu kişisin seni savcılığa vereceğim diye yine devam ediyor. Bir arkadaşım nasıl şikayette bulunulur onu öğrenmiş bayağı uzun bir işti ben de numaramı değiştim ... Eğer bu şekilde seni rahatsız ediyorsa hiç durma şikayet et ben şikayetçi olmadığıma pişman oldum

şimdi elalemin sapığı yüzünden neden numara mı değiştireyim? değiştirmesem neden savcı peşinde koşuşturayım? nefret ediyorum bu tür insanlardan, kabahatli olan onlar çilesini çeken biz. daha pratik yolu olsa keşke. sonuçta hat değiştirmek kolay iş değil, bir çok kurumda kişide numaramız var

savcılığa vercem demeden savcılığa verebilirsin. bi daha yanlışlıkla! atmaz

aynen öyle. dengesiz bir herifin yüzünden hat değiştirmek istemiyorum, dediğiniz gibi bir çok yerde tel numaramız var. savcılık peşinde de koşturmak istemem ama bunların bir şekilde ders alması gerek diye düşünyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…