- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
teşekkür ederimBence bu başka birine arattırma göz korkutma hikayeleri ile uğraşıp yüz göz olmayın sonra adam da der ki onlar da benle uğraştı arayıp rahatsız eeti tehdit etti falan ağrımasın başınız savcılığa vermeden önce bi karakola danışın onlar adres bulurlarsa uyarı için giderler zaten diye biliyorum... Kolay geleee
Kiz ver su pisligi savciliga. Ne duruyon.en sonuncusunda ben de çemkirdim savcılığa vericem bir daha olursa dedim ama yine aynı. ve çok sinir bozucu
hat babamın üstüne.Kiz ver su pisligi savciliga. Ne duruyon.
Nefret ediyorum o tip insanlardan.. Akrabalar falan bazen birbirine yapar bunu mesela.. Arayip isletmeceler.. Cocuk gibi...Madem adam yalvardi sikayet etme diye ama yine de devam etti, yazdir annene dilekceyi ya da hat kimin ustuneyse ona yazdir dilekceyi. Akli basina gelsin deyyusun...
ya android bir telefon değil o yüzden.. acaba vodafone bu işi yapar mı?Engelleyin gitsin. Ne uğraşıyorsunuz...
bir de o kadar sinirlendim ki gözü korksun istedim lanet adamınEngelleyin gitsin. Ne uğraşıyorsunuz...
hat benim üzerime değil.En doğru yolu savcılık
Benim başıma gelmişti çok gerilmiştim bir iki gün devam edinceeşime söyledim o aradı adamla usluplu bir şekilde konuştu eğer siz bu dilden anlamıyorsanız ben işimi savcılıkla çözerim dedi adam bir sürü bahene uydurup özür dileyip daha aramadı ama eşim yinede telefon numaramı değiştirdi babanız yada bir büyügünüz bu durumlar karşınında uslubunu koruyabilirse söyleyin ama insanın içine kurt girince numarayı değiştiriyosun o da ayrı bir konu
Eger savcılık için endişe ediyorsan onlar o mesajları polis araştırmasında bulur merak etmeyinhat benim üzerime değil.
bir de mesaj saatleri var ama mesajları silmiştim ya. o yüzden bir şey elde edebilir miyim bilemedim
teşekkür ederim, aklı başına gelsin diye savcılıktı oydu buydu uğraşicam. nasıl sinirlerim bozuldu ya.Eger savcılık için endişe ediyorsan onlar o mesajları polis araştırmasında bulur merak etmeyin
Msj nasıl gizli numaradan atılır ?? yanlış mı okudumgizli çıkmıor ki.
Eski telefonlarda da var o özellik. Arama ayarlarından seçeneklere girin engelle olmalı. Bulamazsan marka modeli netten arat.ya android bir telefon değil o yüzden.. acaba vodafone bu işi yapar mı?
uğraşmazsak siz olmazsanız başkasıyla o uğraşacak rica ederim kolay gelsin :)teşekkür ederim, aklı başına gelsin diye savcılıktı oydu buydu uğraşicam. nasıl sinirlerim bozuldu ya.
2. sayfaya bakın.Msj nasıl gizli numaradan atılır ?? yanlış mı okudum
Tamam özür dilerim.Ben bi telefon sapığını dava ettim 3 yıl önce.Adam farklı şehirdeymiş.3 yıldır bir şey çıkmadı.Hala sürüyor mahkeme.Adam gelmiyor duruşmalara.Ama korkusu bile yetmişti ilk davayı açtığımda, farklı bi numaradan arayıp ben çift karakterliyim akşam farklı gündüz farklı kişi olurum vs vs raporum var sonuç elde edemezsiniz dedi,mahkemede anlat deyince de bin kere özür diledi ama vazgeçmedim açtım.Daha hiç aramadı2. sayfaya bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?