Telefon Sapığı

teşekkür ederim

Bu yaz da bi tane manyak anneme dadanmış,bigün arıyorum tlf kapalı akşam saat bilmem kaç oldu açmıyor koşa koşa gittim evine açtı kapıyı ne dedim tlf kapalı delimi edicen beni kadın,kızım böle böle biri arıyor,birini soruyor yok diyorum öle biri inanmıyor diyor,neyse çok uzattım meğer Ada'm birine borç vermiş tlf nosunu adammı yanlış vermiş yoksa yazanmı yanlış yazmış Ada'm annemi arayıp duruyormuş,bigün babam açmış tlf yine demiş ben falancayı istiyorum babamda benim demiş :) paranı vercem abi ver adresini de gelim demiş :) Adamda vermiş Maltepe'de ayakkabı boyacısı yaşlı bi adammış,babam görünce kıyamamış ağız burun dalmadan izah etmiş durumu,sonra bi kaç kez daha aradı yanımda babam çıkdı,en son amca birdaha ararsan savcıyla konuştum alıcakları seni dedi,daha da aramadı ama çok uğraştılar vazgeçirmek için

en sonuncusunda ben de çemkirdim savcılığa vericem bir daha olursa dedim ama yine aynı. ve çok sinir bozucu
Kiz ver su pisligi savciliga. Ne duruyon.
Nefret ediyorum o tip insanlardan.. Akrabalar falan bazen birbirine yapar bunu mesela.. Arayip isletmeceler.. Cocuk gibi...Madem adam yalvardi sikayet etme diye ama yine de devam etti, yazdir annene dilekceyi ya da hat kimin ustuneyse ona yazdir dilekceyi. Akli basina gelsin deyyusun...

hat babamın üstüne.
ama bizi de ifade için çağırmicaklar mı babam gidemeyebilir çünkü..

hat sahibinin veya hattı kullanan kişinin şikayet hakkı var.. mesajların ekran çıktısını alabiliyorsanız alın, alamıyorsanız hani tarih hangi saatte mesaj atıldığını vemesaj içeriğini de kapsayan bir dilekçe yazıp ya karakola ya da savcılığa direk gidip şikayette bulunabilirsiniz..
geçmiş olsun

En doğru yolu savcılık
Benim başıma gelmişti çok gerilmiştim bir iki gün devam edince eşime söyledim o aradı adamla usluplu bir şekilde konuştu eğer siz bu dilden anlamıyorsanız ben işimi savcılıkla çözerim dedi adam bir sürü bahene uydurup özür dileyip daha aramadı ama eşim yinede telefon numaramı değiştirdi babanız yada bir büyügünüz bu durumlar karşınında uslubunu koruyabilirse söyleyin ama insanın içine kurt girince numarayı değiştiriyosun o da ayrı bir konu

hat benim üzerime değil.
bir de mesaj saatleri var ama mesajları silmiştim ya. o yüzden bir şey elde edebilir miyim bilemedim

hat değiştirmek savcılıkla uğraşmaktan daha basit ve annenize en azından samsung e 250 alın da gelen giden yabancı noları engellesiin bu devirde anneler bile akıllı telefonlar kullanıyor işe yarar bir telefon şart.

2. sayfaya bakın.
Tamam özür dilerim.Ben bi telefon sapığını dava ettim 3 yıl önce.Adam farklı şehirdeymiş.3 yıldır bir şey çıkmadı.Hala sürüyor mahkeme.Adam gelmiyor duruşmalara.Ama korkusu bile yetmişti ilk davayı açtığımda, farklı bi numaradan arayıp ben çift karakterliyim akşam farklı gündüz farklı kişi olurum vs vs raporum var sonuç elde edemezsiniz dedi,mahkemede anlat deyince de bin kere özür diledi ama vazgeçmedim açtım.Daha hiç aramadı

Direk vodafone müşteri hizmetlerini arayın yada şubesine gidin engellerler numarayı. Ne arar nede mesaj atabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…