Telefon Sapığı

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.687
6.069
198
Şuan sinirden çıldırmak üzereyim.
Bir numara sürekli anneme mesaj atıyor. (meşgul müsün, nasılsın, parktayken söylediklerimi unuttun mu vs)
ilk mesaj attıgında aradım kim diye, telefon bugün elime yeni ulaştı yemin billah ediyor ben aramadım. tamam bir daha olmasın.
1 haftaya yakın bir süreden sonra tekrar bir mesaj, aradım ben unutmuştum aynı numara oldugunu sesinden tanıdım tekrar aynısını söyledi telefonu yeni aldım ben mesaj atmadım diye, ben de yalancısınız kimseniz söyleyin yoksa savcılığa veriirm dedi. ben 50 yaşındayım eminim kızım yaşınızdasınızdır, vermeyin savcılığa diye yalvardı neyse.
şimdi yine bir mesaj! ve ben gerçekten savcılığa vermek, en azından gözü korksun istiyorum.
bir sonuca ulaşabilen var mı? cidden sinirlerim zıplıyor. telefon android de değil ki engelleyeyim. bir adam için hat değiştirmek de ne biliyim istemiyorum bu nedir ya!'

Adamin biri boyle anneme yaziyodu. Tanimiyoruz ama. Adami aradim cemkirdim. Bidaha ses soluk cikmadi. Boyleleri sakin konusmaktan anlamiyor

Ben olsam soyle sesi korku salan bir adam bulur baska numaradan sapigi aratir. Hakkinizda sikayer var kardess ne is diye sordururum.
aslında bir erkek arasa değişen bir şey olur mu ki.. ben de düşündüm savcılıktan önce bunu mu yapsam diye de.

Niye gizlilik ayarlarını degistirmiyosunuz özele kapatın gitsin ya
Eğer benim annemi öyle gizliden sürekli biri ariycakta vay haline o telin
anlatamadım galiba.
özelden aramıyor numarası açık. ama cia dan ya da 118'den aratınca bilgi verilmiyor

aslında bir erkek arasa değişen bir şey olur mu ki.. ben de düşündüm savcılıktan önce bunu mu yapsam diye de.
Yani cok dikkatli konusmali sonra tehditten sizin basiniz yanmasin. Beyefendi hakkinizda sikayet var. Su numarayi rahatsiz ediyormussunuz gibi arayabilir.

anlatamadım galiba.
özelden aramıyor numarası açık. ama cia dan ya da 118'den aratınca bilgi verilmiyor
Bakın açık numara da gizleniyo
Yani arayan kişi aranan noya ulaşamıyor sorun sorusturun gençler arasında yaygın bu aradigin numaraya ulaşamama araştırın

Bence bu başka birine arattırma göz korkutma hikayeleri ile uğraşıp yüz göz olmayın sonra adam da der ki onlar da benle uğraştı arayıp rahatsız eeti tehdit etti falan ağrımasın başınız savcılığa vermeden önce bi karakola danışın onlar adres bulurlarsa uyarı için giderler zaten diye biliyorum... Kolay geleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…