- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
tanımıyorannenize sordunuz mu
gerçekten sapık mı yoksa o tanıyor mu
gizli çıkmıor ki.Numarayı alın cia dan aratin kime aitse
en sonuncusunda ben de çemkirdim savcılığa vericem bir daha olursa dedim ama yine aynı. ve çok sinir bozucuAdamin biri boyle anneme yaziyodu. Tanimiyoruz ama. Adami aradim cemkirdim. Bidaha ses soluk cikmadi. Boyleleri sakin konusmaktan anlamiyor
hat benim üzerime değil. dilekçeyi ben yazsam imzalasam olur mu ki?Savcilık gerekeni yapar. Bir kez ifadeye çağırılırsa korkudan kendi numarasını dahi unutur.. savcilığa şikayet edin.
Niye gizlilik ayarlarını degistirmiyosunuz özele kapatın gitsin yagizli çıkmıor ki.
aslında bir erkek arasa değişen bir şey olur mu ki.. ben de düşündüm savcılıktan önce bunu mu yapsam diye de.Ben olsam soyle sesi korku salan bir adam bulur baska numaradan sapigi aratir. Hakkinizda sikayer var kardess ne is diye sordururum.
mesajlarda nasıl çıkmıyor ya numaragizli çıkmıor ki.
anlatamadım galiba.Niye gizlilik ayarlarını degistirmiyosunuz özele kapatın gitsin ya
Eğer benim annemi öyle gizliden sürekli biri ariycakta vay haline o telin
özelden aramıyor . ismi hakkında bilgi yokmesajlarda nasıl çıkmıyor ya numara
Yani cok dikkatli konusmali sonra tehditten sizin basiniz yanmasin. Beyefendi hakkinizda sikayet var. Su numarayi rahatsiz ediyormussunuz gibi arayabilir.aslında bir erkek arasa değişen bir şey olur mu ki.. ben de düşündüm savcılıktan önce bunu mu yapsam diye de.
gizliden mesaj atmak mümkün değil ki..Numarası nasıl çıkmaz anlayamadım bengizli çıkmıor ki.
bu 3. yazışım.gizliden mesaj atmak mümkün değil ki..Numarası nasıl çıkmaz anlayamadım ben
Bakın açık numara da gizleniyoanlatamadım galiba.
özelden aramıyor numarası açık. ama cia dan ya da 118'den aratınca bilgi verilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?