Telefon sattım ama?

Sıfır kapalı kutu telefon. Letgoya koydum biri geldi aldı. Parasını verdi. Ve gitti
İlk defa telefon sattım Korktum açıkcası. Yasadışı işlerde falan kullanılır diye
Ne yapacağımı şaşırdım.
Arıyorum ulaşamıyorum da o kişiye

Birşey olur mu

Letgoda sattığınız zaten belli değil mi? Neyinden korkuyorsunuz?

Size karşı bir sıkıntısı olmaz genelde satın alan kişiler satandan imzalı kağıt alıyor daha sonrası çalıntı ihbarı yapmaması açısından. İçerisinde simkart olmadığı için siz hiç sıkıntı yaşamazsınız. Gönlünüzü rahat tutun

Size karşı bir sıkıntısı olmaz genelde satın alan kişiler satandan imzalı kağıt alıyor daha sonrası çalıntı ihbarı yapmaması açısından. İçerisinde simkart olmadığı için siz hiç sıkıntı yaşamazsınız. Gönlünüzü rahat tutun
İnşallah öyledir Teşekkürler

Turkiyede nasıl oluyor bilmem, ama ben almanyada sürekli telefon alıp satımı yaparım üstelik ikinci el hepsi de üzerime kayıtlı telefonlar... hicbiri için de ne fatura kestim ne baska bisey... yasadisi bir olay olsa bile telefon nerede kullanilmis ne sekilde kullanilmis hepsini buluyorlar kimse size karşı bir suçlama yapamaz fatura adınıza diye... korkacak birşey yok

Ben de daha önce 2-3 kez telefon sattım. Üstelik kullandım öyle sattım. Telefoncuya ama. Hiç bi sıkıntı yaşamadım canım. Senin de yaşıycağnı sanmıyorum.

Hiçbirşey olmaz merak etmeyin eşim yüzlerce telefon aldı sattı hala devam ediyor :) alan kişiyi arayıp ne diyeceksiniz en çok onu merak ettim :))

Hiçbirşey olmaz merak etmeyin eşim yüzlerce telefon aldı sattı hala devam ediyor :) alan kişiyi arayıp ne diyeceksiniz en çok onu merak ettim :))
sözleşme yapılacakmış. yapılsın diyecektim. şu imei numaralı telefonu şu kişiye sattım diye

asıl o kişinin korkması lazım bence sizden aldıgına dair bir şey imzalamadığı için belki sizin açınızdan hukuki bir sorun olacak ama sizden aldığı bir belge ile kanıtlanmadığı için olası bir suc ona kalacak. ha yok sizde de ama ya olsaydı misal

Back
X