- Konu Sahibi ANGELLOLITA
-
amerikada iphone 5 ler 1.000 1.500 filan oluyomus ondan aldır bence neden samsung larda kaldınki
ben bir yıldır ıphone 4 kullanıyorum çok da memnunum.
Neden samsung ?
şu an için en iyi telefon samsung :) erkek arkadaşım iphone4ü satıp galaxy s3 aldı, bnmde telefonum galaxy s3 :) biz telefonları aldığımızda noteII çıkmamıştı daha biz ikisini kıyaslamamıştık tabi ki ama noteI de benim çok hoşuma gitmişti. erkek arkadaşım taşıma kolaylığından dolayı s3ü tercih etti malum onlarda çanta vs yok.
benim aklıma zaman zaman s3ü satıp note2 mi alsam diye geliyo amagerek yok sanırım..
iki telefonda hemen hemen aynı ama sizin kullanımınıza göre ikisinin de artısı var.
galaxys3 daha küçük boyut olarak; note 2 nin ise çok hoş bir kalemi ve s3e nazaran baya iyi bir şarj süresi var.
ttlım ben iphone htc nokia ne istersen kullandım s3 aldım abimde yengeme note 2 almış oda çok güzel ama ben gerçekten şimdiye kadar telefon kullanmamışım dedim samsung s3 kullanmaya başladıktan sonra çok hızlı resim çekmek muhteşem sana ne yapman gerektiğini söylüyor en güzel resmi seçiyor inanılmaz zevkli onunla resim çekmek görsellik diğerlerini alt eder ekran kalitesi diğerlerini alt eder bir kere bataryasının çıkıyor olması bile yeter ikiside aşağı yukarı aynı birinin ekranı daha büyük ama tavsiyem beyaz olanını al :)
tatlım peki yengen deki note 2 elde nasıl duruo kotu durmuyo dımı buyuklugu bu arada kesinlikle haklısın ve beyaz almayı dusunuyom bıde samsung bu galaxy serisi ile kendini aşmış baya ve saglamlastırmıs tellerini
tatlım tşk yorum için bu arada note 2 daha fazla özellik tasıyıo ve daha havalı bence s3 çevremdekilerde var bide note 2 ekran buyuk ondan begendim yanlız elimde kotu durarmı dıe tedırgınım baya buyuk degildir umarım en iyisi avm bakmak olcak canlı gorsem karar vere bilirim belki
Mrb ben çok kararsızım ama acil yardımınıza ihtiyacım var yurt dışından telefon isticem fakat hangisini isteyeceğime karar veremedim siz yardımcı olurmusunuz belki kullanan vardır bu telefonlardan SİZCE SAMSUNG GALAXY S3 MÜ ALAYIM YOKSA SAMSUNG GALAXY NOTE 2 Mİ COK KARARSİZ KALDİM LUTFEN YARDİM EDİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?