Telefon secme konusunda yardim edermisiniz

ANGELLOLITA

!Hiç AşIk OlMaDıM!
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
89
0
16
Mardin
Mrb ben çok kararsızım ama acil yardımınıza ihtiyacım var yurt dışından telefon isticem fakat hangisini isteyeceğime karar veremedim siz yardımcı olurmusunuz belki kullanan vardır bu telefonlardan SİZCE SAMSUNG GALAXY S3 MÜ ALAYIM YOKSA SAMSUNG GALAXY NOTE 2 Mİ COK KARARSİZ KALDİM LUTFEN YARDİM EDİN

amerikada iphone 5 ler 1.000 1.500 filan oluyomus ondan aldır bence neden samsung larda kaldınki

Öncelikle şunu söyliyim yıllarca gsm sektöründe çalışan ve çok iyi bilen birisi biri olarak Samsun kesinlikle çok iyi bir seçim. İkiside çok iyi canım note 2 nin tek farkı biraz daha geniş ve kalemi var ama dalgınlıkla kalemini kaybetsen çok pahalı bunu belirteyim. Samsung kararından sakın vazgeçme ikisinide alabilirsin.

şu an için en iyi telefon samsung :) erkek arkadaşım iphone4ü satıp galaxy s3 aldı, bnmde telefonum galaxy s3 :) biz telefonları aldığımızda noteII çıkmamıştı daha biz ikisini kıyaslamamıştık tabi ki ama noteI de benim çok hoşuma gitmişti. erkek arkadaşım taşıma kolaylığından dolayı s3ü tercih etti malum onlarda çanta vs yok.
benim aklıma zaman zaman s3ü satıp note2 mi alsam diye geliyo ama gerek yok sanırım..
iki telefonda hemen hemen aynı ama sizin kullanımınıza göre ikisinin de artısı var.
galaxys3 daha küçük boyut olarak; note 2 nin ise çok hoş bir kalemi ve s3e nazaran baya iyi bir şarj süresi var.

amerikada iphone 5 ler 1.000 1.500 filan oluyomus ondan aldır bence neden samsung larda kaldınki

TATLIM BEN IPHONE 4 s nin iphone 5 ten daha iyi oldugunu duydum bu arada iphone ekranı bana kuçuk ben buyuk ekran seviyom o yuzden iphone den vaz gectim bu arada buyuk ekran moda note 2 de telefoncuda bakmaliyim sonra cok buyuk olmasin ekrani diye kararsiz kaldim ikisi arasinda yani para sorun degil benim icin model olarakta begendim samsungu bide note 2 kalemi olmasi sinir ettti beni kalem sevmiyom tellefonlarda am ekran buyuk ozellik falan model iste ondan cok hosuma gitti ikisi yorum icin tsk tatlim

ttlım ben iphone htc nokia ne istersen kullandım s3 aldım abimde yengeme note 2 almış oda çok güzel ama ben gerçekten şimdiye kadar telefon kullanmamışım dedim samsung s3 kullanmaya başladıktan sonra çok hızlı resim çekmek muhteşem sana ne yapman gerektiğini söylüyor en güzel resmi seçiyor inanılmaz zevkli onunla resim çekmek görsellik diğerlerini alt eder ekran kalitesi diğerlerini alt eder bir kere bataryasının çıkıyor olması bile yeter ikiside aşağı yukarı aynı birinin ekranı daha büyük ama tavsiyem beyaz olanını al :)

tatlım tşk yorum için bu arada note 2 daha fazla özellik tasıyıo ve daha havalı bence s3 çevremdekilerde var bide note 2 ekran buyuk ondan begendim yanlız elimde kotu durarmı dıe tedırgınım baya buyuk degildir umarım en iyisi avm bakmak olcak canlı gorsem karar vere bilirim belki

tatlım peki yengen deki note 2 elde nasıl duruo kotu durmuyo dımı buyuklugu bu arada kesinlikle haklısın ve beyaz almayı dusunuyom bıde samsung bu galaxy serisi ile kendini aşmış baya ve saglamlastırmıs tellerini

yok güzelim ya alışında büyük durmuyor ben geçen gün yedek batarya almak için gittim samsung bayisine adam eşine alıyordu note2 aldım baktım çok hoştu ben aldığımda yoktu olsa onu alırdım ben samsung 4s de kullandım kıyaslanamaz bile yani kesinlike samsung al 4 çekirdek ya iphone ne ki yanında çok hızlı bir telefon film bile izlenir o kadar zevkliki :)

canım bakmadan alma elden ele fark var tabi de ben yatarken iki elimle tutmadan mesaj atamıyorum s3te bile :) telefon yüzüme düşüyo zapt edemiyorum :) note2yi normal zamanda da iki elimle tutmak zorunda kalıyorum öyle işte :)

sizce hangisi bu arada 18 yaşındayım yani nasıl desem gençlik havalı olsun istiyom ve büyük ekran(abartılı olmuyacak derecede) yorumlar için tşkler

Eklentiler

• $iphone_5_v_samsung_galaxy_note_2_thumb_contentfullwidth.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 45
  • $galaxy-note-2-vs-iphone-4s4.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 50
  • $Galaxy-Note-2--S3-Front_original.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 64
Yaklasik 2 ay samsung galaxy S3 u almak icin bekledim. Mavi rengini cok istiyordum. Bana da yurt disindan gelecekti ve mavi rengi piyasada yoktu. Uzun sure sabirla bekledim. Sonra tevafuk telefonlari satan kisi buraya geldi ve yaninda bir note 2 vardi. Babama verdi. Baksin eger begenirse bunu verelim. Mavi renkli S3 bir süre daha gelmeyebilir dedi. O gun akşam babam getirdi telefonu. Hic aklimda yoktu note 2. Yine de bir inceleyeyim dedim.

Internette yazilanlar note 2 nin hep daha iyi oldugu yonundeydi. S3 le buyuklugu arasinda cok az fark vardi. Biraz daha buyuk ve 50 gr daha ağır sadece. Ayrica senenin en akilli telefonu secilmis note 2. Bir bilisim dergisinde yaziyordu.

Sonr karar verip aldim. Hic aklimda yokken kismet oldu =) su an note 2 den yaziyorum.2 hafta oldu kullanmaya baslayali.cok şükür herseyinden memnunumm harika bir telefon. Iyiki S3 un mavi rengi yokmus. Note aldigim icin cok mutluyum =)

Bnce ıpone 5 degerlendırmelısın ama kacak gocek alma

Cnku ya kapanıyo onlar ya bloke oluyor sarjı cok az dayanı belkı bı gun haberın olsun

S3 e gore note daha kapsamlı cok kullanıslı

Ipone 5 s3 favorım bu hafta bı fırmada ıpone 5 1600 ındı hbı bak netten

Bende samsung kullanıcı olaraktan s3 al derim.
harika ötesi bir telefon gerçekten hakkını veriyor.
note gördüm onun özellikleri s3 ten daha kapsamlı fakat ben onu bi telefon olarak değil de tablet olarak düşündüm
çünkü tek ele sığması açısından biraz daha büyük çizim vs. olayları var ve çalışma hayatında daha çok kullanışlı olabilecek bir telefon.
bu yüzden S3 alman daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…