Şifreyi sana vermeseydi korkununu anlardım ama şifreyi vermiş sana bence korkulacak bişey yok gibi ama yine de tetikte ol tabi başkasıyla yazışması hoş değilİyi günler. Bıkac gün önce tam annemi arayacakken telefonum kapandı ben de eşimin telefonunu istedim ver de annemi arayayım diye. Ban verdi konuştum. Sonra eşimin instagrm sayfası var kendi fotoları da var bu sayfada. Oradan bi kız yazmış. Sayfan Çok güzel vs. Diye eşim de ona yazmış hiç foto begenmemissin ama diye böyle gülücüklü fln.
Ben de ne diye böyle başkasıyla yazisiyorsun dedim. O da ne yazdım ki fln dedi sonra tlfonu na şifre koyduğunu öğrendim. Neden şifre koydun dedim. Orada burada unuturum diye dedi. Sonra sana da söyleyeyim şifreyi dedi söyledi.
Bsy yokKen neden şifre koydu. Ben mı paranoyak biriym.
Kendi fotoları da var yazmışFotoğraflar kendi fotoğrafları mı yoksa kendi çektiği fotoğraflar mı o kısmı anlamadım, ona göre yorum yapacağım.
O kısım hala muallak bence. Hani kendi çektiğimiz fotoğraflara da benim fotoğraflarım, kendi fotoğraflarım deriz ya. Başkalarının çektiği fotoğraflar ve kendi çektiği fotoğraflar da olabilir.Kendi fotoları da var yazmış
Bence konu sahibi dedıgımı kastedıyor hahah çünkü düşünüyorum kiO kısım hala muallak bence. Hani kendi çektiğimiz fotoğraflara da benim fotoğraflarım, kendi fotoğraflarım deriz ya.
İnsta hesabı herkese açıksa kapattir bence seninki heyecan ariyo dikkat etİyi günler. Bıkac gün önce tam annemi arayacakken telefonum kapandı ben de eşimin telefonunu istedim ver de annemi arayayım diye. Ban verdi konuştum. Sonra eşimin instagrm sayfası var kendi fotoları da var bu sayfada. Oradan bi kız yazmış. Sayfan Çok güzel vs. Diye eşim de ona yazmış hiç foto begenmemissin ama diye böyle gülücüklü fln.
Ben de ne diye böyle başkasıyla yazisiyorsun dedim. O da ne yazdım ki fln dedi sonra tlfonu na şifre koyduğunu öğrendim. Neden şifre koydun dedim. Orada burada unuturum diye dedi. Sonra sana da söyleyeyim şifreyi dedi söyledi.
Bsy yokKen neden şifre koydu. Ben mı paranoyak biriym.
Eşimin kendi fotoğrafları var. Çektiği değilO kısım hala muallak bence. Hani kendi çektiğimiz fotoğraflara da benim fotoğraflarım, kendi fotoğraflarım deriz ya. Başkalarının çektiği fotoğraflar ve kendi çektiği fotoğraflar da olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?