Telefon şifresi

Manolya--

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
1.627
2.547
133
İyi günler. Bıkac gün önce tam annemi arayacakken telefonum kapandı ben de eşimin telefonunu istedim ver de annemi arayayım diye. Ban verdi konuştum. Sonra eşimin instagrm sayfası var kendi fotoları da var bu sayfada. Oradan bi kız yazmış. Sayfan Çok güzel vs. Diye eşim de ona yazmış hiç foto begenmemissin ama diye böyle gülücüklü fln.
Ben de ne diye böyle başkasıyla yazisiyorsun dedim. O da ne yazdım ki fln dedi sonra tlfonu na şifre koyduğunu öğrendim. Neden şifre koydun dedim. Orada burada unuturum diye dedi. Sonra sana da söyleyeyim şifreyi dedi söyledi.
Bsy yokKen neden şifre koydu. Ben mı paranoyak biriym.

Şifreyi sana vermeseydi korkununu anlardım ama şifreyi vermiş sana bence korkulacak bişey yok gibi ama yine de tetikte ol tabi başkasıyla yazışması hoş değil

Gülücüklü mesajlar, gereksiz samimiyet. İsteyin şifresini, oturun karşısına “ bana bak, evlenmek ve ayrılmak zor işler değil. Evli kalma zorunluluğumuz da yok. Beraberken ya boşanacağız, ya her ikimiz de önüne gelenle konuşacağız, görüşeceğiz, bunlarıneşit şekilde yapıp, karşılıklı birbirimize anlatacağız ki bunun adına ‘evlilik’ denmez ve sana da eşim demem. Ya da verdiğimiz sözü tutup, bizden başka kimseyle görüşmeyeceğiz.” Boşanmak benim için zor değil. Emek vs umrumda değil. O sırada oturup açıklamaya çalışırsa yüksek perdeden “ bana açıklama yapma, hiç açıklanacak bir durum değil, ortada “ dersiniz. Tek kelime duymak istemiyorum, kapı orada.

Eğer affedecekseniz şöyle bitirin “ bir daha seni uyarmam” dımdızlak kalırsın, biter bu iş.

Kesinlikle güvenmeyin. Allah bilir kaç kere konuştu başkalarıyla. Sonuçta gözünüzle gördünüz. Başka açıklaması yok. Dinler ve yumuşak davranırsanız bir daha ki sefer yine yapacaktır, üstelik terbiyesizleşir, arsızlaşır.

Ben bile ben bile buna yuh dedim
Hiç fıtı bıgınmımıssın
Bekar olsa anlıcam ama tanımadığı bir insanla ne bu samimiyet

şifre falan olayı değil bu
Sizce kız neden direkt beğenmedi de eşinize sıyfın çık gızılmış yazdı

eşiniz sizi aldatmış falan diyemem ama begenılmek her insanın hoşuna gider şekil a eşiniz

Fotoğraflar kendi fotoğrafları mı yoksa kendi çektiği fotoğraflar mı o kısmı anlamadım, ona göre yorum yapacağım.

Kendi fotoları da var yazmış
O kısım hala muallak bence. Hani kendi çektiğimiz fotoğraflara da benim fotoğraflarım, kendi fotoğraflarım deriz ya. Başkalarının çektiği fotoğraflar ve kendi çektiği fotoğraflar da olabilir.

O kısım hala muallak bence. Hani kendi çektiğimiz fotoğraflara da benim fotoğraflarım, kendi fotoğraflarım deriz ya.
Bence konu sahibi dedıgımı kastedıyor hahah çünkü düşünüyorum ki
Bir insan konuyu ancak bunun için açar
Eğer çektiği fotoğraflarsa yorum boşa gitti

Şifreyi sana vermesini falan geç bunlar yakalanan erkeğin güven tazeleme taktiği. Bariz milletle yazışmış fırsatını bulsa ileri gidebilecek tiplerden. Isın sonunu getirecek biri isen takipte kal yok aldatsa bile affeder otururum diyorsan boşa yüz göz olma.

İnsta hesabı herkese açıksa kapattir bence seninki heyecan ariyo dikkat et

bana hepsi normal geldi,

elbette telefonunda sifre olmali, telefonunda sifre olmayan var mi ki hatta ???
sizinle paylasmis zaten.

kizla mesajlasmalari, gulucuklu ifadeler falan da bana batmazdi,
benim instam public ve biri profilin guzelmis yazsa, sevinir tesekkur ederim sanki,
flortoz yazismalar hissetti iseniz o baska tabi ki.

Eşimin kendisinin olduğu fotoğraflar da var. Yaptığı etkinliklerin olduğu fotoğraflar da var

O kısım hala muallak bence. Hani kendi çektiğimiz fotoğraflara da benim fotoğraflarım, kendi fotoğraflarım deriz ya. Başkalarının çektiği fotoğraflar ve kendi çektiği fotoğraflar da olabilir.
Eşimin kendi fotoğrafları var. Çektiği değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…