- 23 Mart 2013
- 1.075
- 258
- 123
- 27
- Konu Sahibi WomanAndProud
Ben bir kac gun once Samsung galaxy s duos aldim, inceledigim yerde gayet guzeldi. Ama eve geldim telefonu actim, o kadar yavas ki. Her seyi cok iyi ama gercekten cok yavas. Cok program da yuklu degil, eski telefonum Nokia N97iydi neredeyse onun kadar yavas bir telefon aldigima pisman oldum, internete girmesi yarim saat bir program acmasi yarim saat...
telefonu aldigimiz erdeki adam sadece ayni gun icinde degisimin olabilecegini soyledi, yani su an telefonu orada degistirmek mumkun degil. Annemin de basinin etini yemistim telefon diye kizacak simdi bana yeni almaya durumumuz da pek yok
satsam ne kadara satabilirim acaba? 600'e almistik ve bir hafta bile olmadi daha alali
telefonu aldigimiz erdeki adam sadece ayni gun icinde degisimin olabilecegini soyledi, yani su an telefonu orada degistirmek mumkun degil. Annemin de basinin etini yemistim telefon diye kizacak simdi bana yeni almaya durumumuz da pek yok
satsam ne kadara satabilirim acaba? 600'e almistik ve bir hafta bile olmadi daha alali