Telefon sorunum?

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
27
Ben bir kac gun once Samsung galaxy s duos aldim, inceledigim yerde gayet guzeldi. Ama eve geldim telefonu actim, o kadar yavas ki. Her seyi cok iyi ama gercekten cok yavas. Cok program da yuklu degil, eski telefonum Nokia N97iydi neredeyse onun kadar yavas bir telefon aldigima pisman oldum, internete girmesi yarim saat bir program acmasi yarim saat...

telefonu aldigimiz erdeki adam sadece ayni gun icinde degisimin olabilecegini soyledi, yani su an telefonu orada degistirmek mumkun degil. Annemin de basinin etini yemistim telefon diye kizacak simdi bana yeni almaya durumumuz da pek yok :(

satsam ne kadara satabilirim acaba? 600'e almistik ve bir hafta bile olmadi daha alali

Samsung alma hatasına düşmeyin a dostlar, buradan uyarıyorum herkesi

Tecrübe konuştu, pişmanlık konuştu

Jamiryo, ben de yenice samsung s3 mini aldım. Benimki de hafif yavaş ama rahatsız etmiyor beni. Ucuz etin yahnisi misali. Seninki çok fazla yavaşsa donanımsal bir problem vardır, bence geri gönder cunku benim telefonla seninkini karşılaştırdım, çok fazla fark yok arada.
Annene donanımsal problem var anne geri gönderiyorum de. Sen donanımsal diyince bişey diyecegini sanmıyorum :)

Katliyorum kesinlikle, iphonelari sevmezdim ama en iyileri onlarmis meger, annemde iphone 4s var onun telefonu almakmistiyorum aslinda ama vermez :52:

Bende s3 var galaxy serisinin başta çok şirin davrandı bana hiç problem çıkarmadı ama şarj problemi başlı başına sorun arada da donuyor ekran böyle sapıtıyor :19:

IPhone da ne bileyim gereksiz görünmüştü bana ama dış kapları bile hep IPhone a göre görüyorum ciciş biciş çok özeniyorum simli taşlı vardı az da kokoşum ya :52:

Benimki odun geldi odun gitcek :52:

Jamiryo, ben de yenice samsung s3 mini aldım. Benimki de hafif yavaş ama rahatsız etmiyor beni. Ucuz etin yahnisi misali. Seninki çok fazla yavaşsa donanımsal bir problem vardır, bence geri gönder cunku benim telefonla seninkini karşılaştırdım, çok fazla fark yok arada.
Annene donanımsal problem var anne geri gönderiyorum de. Sen donanımsal diyince bişey diyecegini sanmıyorum :)

Internetten baktim herkeste ayni problem var cift hatli oldugu icin cok fazla ram yiyormus sanirim, gondersem de bir sey yapmazlar ki. :( anneme de telefonlari degiselim demeye korkuyorum, zaten sadece arama yapiyor bana verse nolur kii:27:

Internetten baktim herkeste ayni problem var cift hatli oldugu icin cok fazla ram yiyormus sanirim, gondersem de bir sey yapmazlar ki. :( anneme de telefonlari degiselim demeye korkuyorum, zaten sadece arama yapiyor bana verse nolur kii:27:
satamazsın ama. satmayı aklından çıkar
millet enayi mi

bence bi servisle konuşun okadar yavaş olmamalı, bende s4 var hiç bir sorun yaşamadım ayrıca şuanda en iyi telefon markası samsung artık nokia bile onun yüzünden microsoft a satıldı son yıllarda çok iyi çıkış yaptılar :34:

bence bi servisle konuşun okadar yavaş olmamalı, bende s4 var hiç bir sorun yaşamadım ayrıca şuanda en iyi telefon markası samsung artık nokia bile onun yüzünden microsoft a satıldı son yıllarda çok iyi çıkış yaptılar :34:

Menude sayfalar arasi gecis yaparken sorun yok ama bir pogram acmaya kalktigimda cok yavas, sarja taktigimda da yine yavasliyor. Neyse dediginiz gibi ben servisle bir konusayim

tesekkurler

biraz şans işi sanırım bu ben samsung not 2 kullanıyorum aylardır hiçbir sorun yaşamadım çok şükür
eşim s4 aldı 3 ayın 2 sini serviste geçirdi şimdi sorun yok ondada
samsung kötü değil ama modeline göre değişiyor sanırım
sizde biraz kullanınca alışırsınız belki

Back
X