• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon temizliğinde çıkan pislikler

Yeni foto da varmis. Bence biraz kurcalasa altindan baska seyler cikacak gibi.

okudugunuzu tam anlamamıssınız yeni fotograf dediği konu sahibinin yeni tanısıklarının oldugu dönem yani gereksiz bi muhabbet bu eskiden olan mevzular fazla uzatıp gereksiz gerilmeye gerek yok

Merhaba sevgili kadınlar umarım iyisinizdir
Kısa kesmeye çalışacağım. Geçen hafta eşimle telefonlarımızda olan dosyaları benim pcye attık telefonlarımızı temizlemek için ancak benim eşim teknoloji özürlüsü.

Daha önce bir kızla aralarında bir şey yaşanmış kadının bir oğlu var. Kadın beni birkaç yerde denk gelince gözleriyle çok rahatsız etmişti ancak zaten çok denk gelmediğimiz için umursamadım. Eşim sevgili olmadık ben istemedim falan demişti kayınvalide de devamlı ilk evlendigimiz zaman o kadından hayiflanarak bahsediyordu. "İşte beni çok seviyordu oğlumdan çok hoşlanıyordu ama oğlum istemedi diyerek."

İşte bu telefon temizliğini sırasında eşimin normalde sildiği ancak dosyalarda kalan fotoğraflarini gördüm. Biliyorum kafası basmıyor teknolojiye ama fotoğraflar biraz rahatsız ediciydi kadın kendisinin uygun olmayan fotoğraflarını da atmış normal işte oğluyla olan fotoğraflarını da. Yani bir sürü fotoğraf. Ama yıllar öncesinin.

Biraz önce fotoğrafları sileceğim dedi ben de yanına gittim göstermek için ancak bizim daha yeni konuştuğumuz tarihte de bir fotoğrafi var. Bu benim hiç hoşuma gitmedi doğal olarak.

Siz olsaydınız ne yapardınız? Daha kotu şeyler de gördüm dile getirmek bile istemiyorum. Ağlamak istiyorum gerçekten
Kadın takmış olabilir sürekli atmış durmuş olabilir değmez huzurunu bozmaya.

Amaaan boşamayacaksanız boş yere huzursuzluk çıkarmayın. Evlendikten sonra iletişimi yoksa hiç düşünmeyin bile.

Merhaba sevgili kadınlar umarım iyisinizdir
Kısa kesmeye çalışacağım. Geçen hafta eşimle telefonlarımızda olan dosyaları benim pcye attık telefonlarımızı temizlemek için ancak benim eşim teknoloji özürlüsü.

Daha önce bir kızla aralarında bir şey yaşanmış kadının bir oğlu var. Kadın beni birkaç yerde denk gelince gözleriyle çok rahatsız etmişti ancak zaten çok denk gelmediğimiz için umursamadım. Eşim sevgili olmadık ben istemedim falan demişti kayınvalide de devamlı ilk evlendigimiz zaman o kadından hayiflanarak bahsediyordu. "İşte beni çok seviyordu oğlumdan çok hoşlanıyordu ama oğlum istemedi diyerek."

İşte bu telefon temizliğini sırasında eşimin normalde sildiği ancak dosyalarda kalan fotoğraflarini gördüm. Biliyorum kafası basmıyor teknolojiye ama fotoğraflar biraz rahatsız ediciydi kadın kendisinin uygun olmayan fotoğraflarını da atmış normal işte oğluyla olan fotoğraflarını da. Yani bir sürü fotoğraf. Ama yıllar öncesinin.

Biraz önce fotoğrafları sileceğim dedi ben de yanına gittim göstermek için ancak bizim daha yeni konuştuğumuz tarihte de bir fotoğrafi var. Bu benim hiç hoşuma gitmedi doğal olarak.

Siz olsaydınız ne yapardınız? Daha kotu şeyler de gördüm dile getirmek bile istemiyorum. Ağlamak istiyorum gerçekten
Eşimin ilk sevgilisi ile olan fotoğraflarını harddiskte görmüştüm bir hatıra birsey var mı diye de özellikle sormuştum yok demişti. Yaklaşık 500 fotoğrafın içinde kalmış bir kaç tane görünce üzülüp ağlamıştım. Eve geldi tüm gece tüm fotoğrafları didik didik yaptık hepsini inceleyip sildik. Başka harddiskleri de kontrol ettik. Bir daha olmasın diye 🤗🤭
Bu kız ona seramik küllükte yapmıştı zamanında sevgili iken evlerinde onu da görmüştüm a ne güzel vs derken söylemişti ama küllüğü sevdiğini kızla alakası olmadığını atmadığını söylemişti bende kaşla göz arası atmıştım. Evlenince farketti attığımı artık jeton nasıl geç düşüyorsa benimkinde o kadarda önemli değilmiş. 15/16 yıllık mevzular.
Yani sevgilisi bile olamamış birisi için takılmayın amaç belli. Annesinin de yani nasıl bir kafası varsa neyse..

Patlayacak gibiyim onun da gönderdiği birkac fotoğrafı buldum o da müstehcen. Evde tekim bebeklerim uyuyor dünya sanki başıma yıkılmış gibi. En sonuncu bir konuşmaya başladıktan üç gün sonra atılmış. Size söylerken bile utanıyorum ablalarima anlatamam. Sabahtan beri arıyor açmıyorum konuşunca kavga ediyorum beni manipüle etmeye çalışıyor. Kavga etmekten ne kadar çok hoşlanıyorsun bile dedi.

Patlayacak gibiyim onun da gönderdiği birkac fotoğrafı buldum o da müstehcen. Evde tekim bebeklerim uyuyor dünya sanki başıma yıkılmış gibi. En sonuncu bir konuşmaya başladıktan üç gün sonra atılmış. Size söylerken bile utanıyorum ablalarima anlatamam. Sabahtan beri arıyor açmıyorum konuşunca kavga ediyorum beni manipüle etmeye çalışıyor. Kavga etmekten ne kadar çok hoşlanıyorsun bile dedi.
Kadın mı atmış eşiniz mi o en son fotoğrafı?

Yani eşiniz atmamış bir problem yok kadın da 3 gündür biriyle görüştüğünü bilememiş olabilir. Belli ki böyle bir ilişkileri varmış ve bitmiş önemli olan bu
İliskiden 3 gün sonra eşim atmış daha sonra kadın bir ay sonraya kadar atmış

ya geçen gün kendi telefonumda bazı fotoğraflar gördüm şok oldum. sildim çünkü onları ben ama sanırım dosyalarda falan kalmış. eşim görse çok utanırdım öyle diyeyim. ama bu yüzden trip yapsa kavga çıkarsa ben de kavga çıkarırdım. siz kıskanmışsınız çok normal ama bilerek tutmamış adam fotoğrafları bence uzatmayın.

Back
X