Merhaba sevgili kadınlar umarım iyisinizdir
Kısa kesmeye çalışacağım. Geçen hafta eşimle telefonlarımızda olan dosyaları benim pcye attık telefonlarımızı temizlemek için ancak benim eşim teknoloji özürlüsü.
Daha önce bir kızla aralarında bir şey yaşanmış kadının bir oğlu var. Kadın beni birkaç yerde denk gelince gözleriyle çok rahatsız etmişti ancak zaten çok denk gelmediğimiz için umursamadım. Eşim sevgili olmadık ben istemedim falan demişti kayınvalide de devamlı ilk evlendigimiz zaman o kadından hayiflanarak bahsediyordu. "İşte beni çok seviyordu oğlumdan çok hoşlanıyordu ama oğlum istemedi diyerek."
İşte bu telefon temizliğini sırasında eşimin normalde sildiği ancak dosyalarda kalan fotoğraflarini gördüm. Biliyorum kafası basmıyor teknolojiye ama fotoğraflar biraz rahatsız ediciydi kadın kendisinin uygun olmayan fotoğraflarını da atmış normal işte oğluyla olan fotoğraflarını da. Yani bir sürü fotoğraf. Ama yıllar öncesinin.
Biraz önce fotoğrafları sileceğim dedi ben de yanına gittim göstermek için ancak bizim daha yeni konuştuğumuz tarihte de bir fotoğrafi var. Bu benim hiç hoşuma gitmedi doğal olarak.
Siz olsaydınız ne yapardınız? Daha kotu şeyler de gördüm dile getirmek bile istemiyorum. Ağlamak istiyorum gerçekten