- 31 Temmuz 2017
- 2.055
- 3.428
- 133
- Konu Sahibi birgaripedacik
Olur mu öyle şey boşuna üzüntü yapmışsın kendine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki o durumdayken "hayırdır noluyo" diyip telefonu vermeyip bakmak gibi bi seçeneği kullanmamanızın sebebi ne? İnsana bi tutulma mı geliyo böyle bi durumda çünkü genelde önce bakmayıp sonra telefonu kurcalama konuları çok görüyorum da?Inşallah ya şüphesi bile üzüyor ki![]()
Bir davranış takınmana gerek yokçAçıkça sorabilirsin görmemeni istemediğin şey ne diye.Belki bir arkadaşıyla,belki ailesiyle özel bir yazışması vardır.Kızlar gerçekten kötü hissediyorum birileri desin ki ya olurmu öyle şey boşuna üzüntü yapmışsın kendine..
Durum şu ki eşimde bende telefonlarımızı sakınmayız birbirimizden, sabah ki olaydan sonra ben öyle düşünüyormuşum diyorum kendi kendime..
Sabah hazırlandım işe gitmek için, eşimi uyandırdım alarmı duymadı belli ki sahurdan sonra uyumamış, ustünü giydi saati beklerken kanepede uyukluyordu bende kendi telefonumu çantama koymuştum dedim eşimin telefonundan saate bakayım Kızlar inanırmısınız o kanepeden bir fırlayışı vardı telefonu elimden bir kapışı vardı hala inanamıyorum çok bozuldum ve bunu belli ettim kendisine..
Ramazan ayındayız oruçluyuz bu neydi şimdi???
Neyi görmemi istemedi???
Ben bu adama akşam nasıl davranayım???
Valla kal geldi sanırım bide evden çıkma saatiydiPeki o durumdayken "hayırdır noluyo" diyip telefonu vermeyip bakmak gibi bi seçeneği kullanmamanızın sebebi ne? İnsana bi tutulma mı geliyo böyle bi durumda çünkü genelde önce bakmayıp sonra telefonu kurcalama konuları çok görüyorum da?
Sormak istiyorum bende ama söyleyeceğini düşünmüyorumBir davranış takınmana gerek yokçAçıkça sorabilirsin görmemeni istemediğin şey ne diye.Belki bir arkadaşıyla,belki ailesiyle özel bir yazışması vardır.
Ben de öyle tahmin etmiştim kal gelme olayı yani.. Yani empati yapmaya çalışıyorum aynen hayalimde canlandırdığım olay şu ; o elimden telefonu almaya kalktığında vermem "hayırdır niye heycanlandın?" diyip iş saati falan anlamam dinlemem kurulur koltuğa "bi bakalım şu paniğin nedenine" der başlardım kurcalamaya whattsapptan girer instagramdan çıkardım, hatta olayı abartıp kendi telefonumu ona verir "bugün canım değişiklik istedi" falan diyip evden telefonuyla çıkardım diye düşünüyorum.. Ama tabi bu şu sakin kafayla düşünürken böyle.. O an olmuyo demekki..Valla kal geldi sanırım bide evden çıkma saatiydi
en güzeli bunu yapmak bence de. Ama kaç erkek buna müsade eder bilemedim.bence kartal gibi kadının üstüne çullanıp birşekilde alırlar o telefonu.hatta birde üstüne suçlayabilirler bile ..haa demek sen bana güvenmiyorsun bıdı bıdı...diye bağırıp çağırıp kadını sindirmekde cabası olur.Ben de öyle tahmin etmiştim kal gelme olayı yani.. Yani empati yapmaya çalışıyorum aynen hayalimde canlandırdığım olay şu ; o elimden telefonu almaya kalktığında vermem "hayırdır niye heycanlandın?" diyip iş saati falan anlamam dinlemem kurulur koltuğa "bi bakalım şu paniğin nedenine" der başlardım kurcalamaya whattsapptan girer instagramdan çıkardım, hatta olayı abartıp kendi telefonumu ona verir "bugün canım değişiklik istedi" falan diyip evden telefonuyla çıkardım diye düşünüyorum.. Ama tabi bu şu sakin kafayla düşünürken böyle.. O an olmuyo demekki..
Valla benden vermek istemediğim bişeyi kimse alamaz,o biraz yürek ister. Ha zor kullanarak alırsa da o zaman şüphelerimde haklıymışım der telefonuyla beraber geri gelmemesini öneririm kendisine.. Sonrasını o düşünsün bence o saatten sonraen güzeli bunu yapmak bence de. Ama kaç erkek buna müsade eder bilemedim.bence kartal gibi kadının üstüne çullanıp birşekilde alırlar o telefonu.hatta birde üstüne suçlayabilirler bile ..haa demek sen bana güvenmiyorsun bıdı bıdı...diye bağırıp çağırıp kadını sindirmekde cabası olur.
Valla benimki de oruç tutuyor sahura kalkıyor şimdilerde You.... Uygulamasında bı uygulamanın reklamları çıkıyor video öncesi kızlar dans ediyor futrusuzca eşim hiç reklam atla tuşuna basmiyorRamazan günü erotik videolar izleyecek hali olmadığını sanıyorum.
Oruç tutmak için sahura kalkan bir adamın ,erotik video ,görüntü,mesaj vs ne işi olabilir saçma ...
Valla benimki de oruç tutuyor sahura kalkıyor şimdilerde You.... Uygulamasında bı uygulamanın reklamları çıkıyor video öncesi kızlar dans ediyor futrusuzca eşim hiç reklam atla tuşuna basmiyor![]()
İlk kez duyuyorum bunları bence yap arkadaşım bak bulunursa böyle çıkar boşuna üzülmezsinBence bir kadınla mesajlasiyor. Aldatıyor demiyorum ama kızacağın bir şeyler yapiyor. Laptop varsa evde veya bilgisayar da olur çaktırmadan watsap web e gir. Laptopu bilgidayari uyku moduna al, masaustuyse ekrani kapat. Bir gün gözlemle. Watsap kaynaklı değilse telefon dökümüne bak internetten bakilabiliyor. Numaraları bir kenara yaz. Telefonu gizliye alıp ara en çok konuşulanları. Özellikle dün konuştuğu veya mesajlastigi kişileri. Ama kendinin kim olduğunu asla söyleme. Ikisindem bir şey çıkmazsa gmailine gir kendi cihazından google arama geçmişini kontrol et.
Çünkü şüpheyle yaşanmaz.