• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon vermeme mevzusu

Adamı hiç görmemişsiniz
Kokusunu, dokusunu bilmiyorsunuz
Üç aydır internet üzerinden görüşüyorsunuz
Israrla telefonunu vermiyor
Siz ne olduğunu gayet iyi biliyorsunuz bence, bile bile ateşe yürüyorsunuz...

Yok ben illa gözümle adamı karısıyla sevgilisiyle görücem anca öyle ikna olurum. Buraya konu açmadan önce de bir kaç arkadaşım uyardı beni saflığım işte adama yine de şans verdim. Aslında sorun var biliyorum ama adım atamıyordum bitirmek için bu kez netim konuşmak görüşmek istemiyorum hiçbir şekilde

Yok ben illa gözümle adamı karısıyla sevgilisiyle görücem anca öyle ikna olurum. Buraya konu açmadan önce de bir kaç arkadaşım uyardı beni saflığım işte adama yine de şans verdim. Aslında sorun var biliyorum ama adım atamıyordum bitirmek için bu kez netim konuşmak görüşmek istemiyorum hiçbir şekilde

İnternetin ilk zamanlarında yaşanırmış ya yüzlerini bile görmeden birbirine aşık olurmuş insanlar bu öyle bir şey değil artık herkes görsel olarak bir diğerine ulaşıyor beğeniyor konuşuyor.

3 ayda sevgilisi ya da eşi olmayan hiçbir erkek telefonunu saklamıyor.
Gerçi telefon verse de sanaldan ciddi ilişki evlilik ihtimali yüzde 10 filan herhalde.

E adamın bir "kusura bakma ama bir haltlar karistirdigim için sana numaramı veremem, böyle idare edeceksin artik" demediği kalmış.
Ayan beyan belli değil mi adamın evli veya nişanlı olduğu.

Iphone da olmuyor, ıphone un en sevdiğim özelliği de buydu. Engellediğim insanın mesajlarını görmek istesem neden engelleyeyyim maalesef bir çok telefonda var bu sorun.
O Phone u bilmiyorum. Ama çok uğraştım. Yok olmuyor spam yoluyla gene geliyor. Karşı tarafta iletildiğini biliyor sinir oluyorum.

Birşeyler saklıyor. Sonuçta ikinci bir hesap açmak kolay ama telefon değiştirmek öyle değil. Belki whatsapp profil fotosunda falan görmek istemediğiniz bişeyler vardır ya da telefonla ilişkili diğer uygulamalarda.

Ya görüşmediğiniz numarası bile olmayan adamla ne sevgilisi olması 🤦🏻‍♀️Kaç yaşında insansınız şu konuyu mantıklı düşünün lütfen bi.

aşırı saçma. ne derdine düşüyorsunuz ki, sonra kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar.

Ne kadar safsin evli olmasada nisanlidir kesin yoksa numarasini neden vermesin ki kendine yazik etme resti cek adama yol ver zararli cikan sen olacan yoksa

Spam mesajlar engellenemiyor. Bir kişiyi her yerden engelleyebilirsiniz. Fakat telefonun normal mesaj bölümünden atılan mesajlar, engelli dahi olsa spam olarak gene geliyor.

Savcılığa fake bir sosyal medya hesabı yüzünden vereceğini falan söylemişti. Olay buydu.

Bnmki iphone engellediğimde mesaj gelmiyor . O sebeple anlamamıştım . Sanırım diğer tellerde engellense de yine de gidiyor . Saçmalık , o zaman engelin anlamı ne

Konu sahibi bazen oyle olur insan bi boşluğa düşer muahbbeti guzel gelir vs.
Ama 3 ay günümüz ilişkileri icin uzun bi zaman telefon vermemek ciddi bir sorun.
Engellemekle cok iyi yapmışsınız umarım bu karardab vazgeçmezsiniz zira bu adam net ge dürüst bi insan degil kesinlikle.

Back
X