Merhaba hanımlar, mesleğimle ilgili bir grupta soruları cevaplarken biriyle tanıştık hatta tanışmamız atışma ile başladı ben hep altta kalmamak için kendisine boyun eğmeyince, haklılığımı savununca bu beyfendinin de ilgisini çekmişim. Neyse kendisi ile elektriğimiz muazzam şekilde tuttu. Gece sahurlara kadar konuştuk sabah kalkar kalmaz birbirimize yazdık vs. hala da öyle. Ortak bir arkadaşımıza kafa yapılarımız çok uyuyor, enerjimiz çok iyi tuttu falan demiş. Kendisiyle 3 ay oldu tanışalı artık sevgili gibi olduk. Nereye giderse bana söyler, her anını paylaşır, ne yiyor ne içiyor işten kaçta çıktı herşeyini biliyorum kısaca. Aramızda böyle bir anlaşma olmadığı halde nereye gitse foto atar paylaşır. Gece uyuyana kadar konuşuruz ben yazmasam o yazar, o yazmasa ben yazarım.
Gelin görün ki, bu kadar mükemmel değil tabi herşey. Kendisi ne benim telefonumu istedi, ne de bana telefonunu verdi. Görüntülü konuştuk henüz yüz yüze görüşme olmadı evli değil diye düşünüyorum ama hayatında başkası var mı yok mu emin olamıyorum. Yani hayatında biri olduğu ihtimalini geçtim hayatında biri yoksa bile vermiyor, benim telimi istemiyor. İlk başlarda küçük düşmemek için açmadım konuyu ama baktım ki ilişki bambaşka bir hale büründü kafamda bu sürekli soru işareti olarak kalacağına kendisine sordum bu durumu ama kendisi hep şakaya vurdu (normalde de hep konuşmalarımız esprilidir) en son sen bu kadar ısrar etiğin için vermiyorum, akışına bıraksan belki veriririm dedi. Kendisine anlatmaya çalışıyorum amacım telefon almak vermek değil zaten her türlü iletişimi kuruyoruz ama neden yani neden vermiyor. Artık iyice canımı sıkmaya başladı bu konu? Bu konudan dolayı resti çekip ayrıldım ama yine başladık. Bugün yine açtım konuyu tartştık kendisi şakaya vurdu ben ciddi ciddi konuşup trip atmak zorunda kaldım ama hala adamda tık yok. Kendimi bu duruma düşürmek de istemiyorum adam bitirmek istemiyor defalarca denedim i istemiyor bitmesini ama inat etmiş gibi vermiyor tel. 18 yaşında gibi davranıyorsun diyor bana iyice sinirimi bozuyor.
Şimdi son durum ben bu durumdan dolayı birkaç kez ayrıldım, kendisi çok kızmasına rağmen bitirmek istemedi. Tekrar ayrılamam, soğuk konuşşuyorum bir kaç saatir, o da bu duruma sinir oldu. Şu an konuşmuyoruz. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Bitirince pişman oluyorum özlüyorum ama başlayınca da 3-4 gün çok iyi olduktan sonra tekrar bu konu aklıma takılıyor kendimi mutsuz ediyorum sürekli. Telefon vermemesinin altında sizce farklı bir neden yatıyor olabilir mi?
Bu arada beni çalıştığı yere de davet etti yani evli olsa çalışma arkadaşlarından çekinir diye dşünüyorum. Gece 2 lere kadar konuşuyoruz o da sorun olurdu evli olsaydı.