• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

telefon yardımı :-D

ben de bunu anlayamıyorum. borçtan kıvrandıklarını söyleyen insanların çocuklarının elinde benimkinden daha iyi telefonlar. mesela benim eltimlerin sözüm ona çok borçları varmış. bitmiyor bir türlü.bize geldiler şok oldum iki çocuğunun elindeki telefon da benimkine bin basar. Şaşırdım kaldım.

Aaaa o ihtiyaç ama lütfen. Eltingilin çocuğu checkin yapmasin mi¿ nolcak makarnaya devam, o bankadan al öbürüne yatira devam ama bi instgramdan paylasim yapalım hopppp amcamlardayizz:-D:-D:-D
Ahh ahh güzel ülkem, ayranimiz yokken tahtla gidenlerle dolu:-D

Ama dedigin gibi eger işinde belli bi makamı varsa, imkani da varsa telefon kişinin kimliği gibi oldu simdi iyi olmak durumunda.

Ben de daha akıllı telefonlarla tanısalı çok olmadı eski telim lg gw305 di klavyeli bir özelligi yoktu wifiye bile baglanamıyordum

sonra telim arıza yapınca gittik yeni tel almaya

Anam bakıp bakıp durdum tam 2 saat hangisini alsam acaba dedim ama fiyatlarına bakınca oha dedim

general mobile discovery aldım ehehe 850 tl vermiştim o bile çok gelmişti sonra 4 ay kullandım eşimin telefonu arıza yaptı o da tuşlu telefon kullanıyıordu ikimizde gereksiz dedik hiç almadık öyle böyle derken onun tel de arıza çıkardı hoooop yine telefoncuya bu seferde nıote 3 aldı onu bana verdi benim teli o aldı

gerçekten nasıl verdim diye düşünüyorum

Ya imkanlar dahilindeyse tabiki kullanılmalı ama borcla harcla valla bi garip.
Ama tabi bir kadin olarak insan kendini düşünmekten alamior ulan bu parayla kac ayakkabı alirdim beeee die:-D ahahaha:-D

Back
X