Telefon yüzünüze kapanırsa

Arada bir nişanlım yapardı böyle. Kaç kez ikaz ettim, uyardım, "saygısızlık bu" dedim ama dinletemedim. En son uyardım "bir daha kapatırsan sesimi duyamazsın" dedim ama tabi bu dinlemedi ve ilk kavgamızda şak kapattı telefonu suratıma. Ondan sonra ben günlerce aramadım, o aradığında da açmadım. Meşgule de almıyordum, telefon sessizde öyle çalıp çalıp duruyordu. Normalde asla tartışmalarımızı aileme yansıtmam ama artık öyle bir noktaya gelmiştim ki evdekilere "biz tartıştık ama siz bilmezden gelin bu durumu, beni evden ya da sizin telefonlarınızdan arayıp sorarsa da banyoda ya da uyuyo diyin" dedim. Bunca yıldır tanışırız, kaç yıldır da ilişkimiz var e bi de üstüne nişanlanmışız ama şimdiye kadar hiç böyle bana ulaşamadığı olmamıştı. Yapı olarak küslükleri sevmediğim için ne olursa olsun açardım telefonu. İlk defa böyle bir şey yaşadığı için şok oldu ve sonunda dank etti kafasına. Şimdi kaç haftadır yapmıyor böyle şeyler ama tabi bu abdestle ne kadar namaz kılar bilinmez

Ben bunu çok yapıyorum malesef. Sevgilim de uyuz oluyor, ama katlanacak, yapacak bişey yok. Gerçi kendisi de yaptı 1-2 kez. Ama o ardından siniri gecince hemen arar zaten ama ben trip atarım, çok sinir bozucu bir şey çünkü. Ben de artık pek yapmamaya çalışıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…