:)) ben daha önce S 3 kullanmıştım memnundum aslında ama çabuk zarar görüyor. LG hangisi ? G3 düşündüm ama şu an ı phone elimdeki çok mu kaba kalır kararsız kaldım. Tekrar da alamıyorum işteSamsung almayin da ne alirsaniz alin. Ömrümü yedi. Biri suya dusurse de kurtulsam lg alirim
Ne güzel onu da düşündüm aslında. Yani casper lg ya da Samsung galaksy A 5 mi ne biraz araştırdım da. Peki kamerası Nasıl donma olayı falan oluyor muYa zaten görevliler yardımcı oluyor siz yardım istediğinizde. Telefon önerimi de yapayım casper via v10 güzel telefon abim kullanıyor. Bin liraya almıştık. Casper'in telefonlarından memnunuz biz ailece.
Fiyatı Nasıl. Kamerası falanYeni samsung j7 aldim memnunum iki arkadasimda kullaniyo onlarda memnun
Ya en fazla 1300 falan düşünüyorumBütçenizi bilmeden bir şey diyemem.
Ben de Samsung'tan vazgeçemeyenlerdeniz.
S5 kullanıyorum ben çok memnunum.
Şu anki iPhone 5s şarjı dışında memnunum. İnceliği çok büyük olmaması falan güzel. Video izliyorum. Onun dışında internete giriyorum. Kamerasının iyi olmasını tercih ederim ki ıphone bu konuda da çok iyi. Kolay kolay bir şey olmuyordu. Ama yenisini alamam. 1300 en fazla. 5 olanı Nasıl acabaTelefon Bütten ne kadar? eski telefonun neydi? Hangi amaçla kullanacaksın ? Ekran boyutu ne olsun? Mesela video film izlermisin?
Ben Iphone tavsiye ederim. Ama bütçe işi,
Mesala Iphone ların fiyatı yüksektir. Ama satarken değer kaybetmez. Yazılımla ilgili sorun çıkartmaz.
Androidler göreceli olarak ucuzdur. bazen kilitlenme yaparlar.
Şu anki iPhone 5s şarjı dışında memnunum. İnceliği çok büyük olmaması falan güzel. Video izliyorum. Onun dışında internete giriyorum. Kamerasının iyi olmasını tercih ederim ki ıphone bu konuda da çok iyi. Kolay kolay bir şey olmuyordu. Ama yenisini alamam. 1300 en fazla. 5 olanı Nasıl acaba
teşekkürler Can'ım baktım lg g4 de olabilir aslında çok da yüksek değilmiş fiyatı kullanan var mı acabahttp://www.akakce.com/cep-telefonu.html/0-1300tl
bu linkten ürünler ve fiyatlar var.
Bu arada bi arkadaşım 750 tL civarına asus u çok beğendiğini 2 tane aldığını söyledi
Kafam karıştı şu an. Aklımda olsun bu da.Geçen hafta aldım ben 0 ürün 1399 TL Iphone 5S.
1224 tl canim.24 ay eşimin faturasına ek olarak 51 lira ödenecek her ay.bayiden aldık.kamerasına iyi esim benimki daha iyi diyo onunki sony bence benimki daha iyi kiskaniyo bence benimki üst diyeFiyatı Nasıl. Kamerası falan
eşim sony xpreia m4 aldı gayet güzel telefon ve suya dayanıklıMerhaba. Bu belki çok büyük bir sorun değil ama kızım telefonumu suya düşürdü sadece nete girebiliyorum hattımı görmüyor. Yeni telefon almak istiyorum eşim de dün fırsatı olduğu halde yardımcı olmadı çok simirliyim ona. Bugün git istediğin telefonu al diyor. Ama ben bu konuda bilgili değilim. Hem fiyatı uygun olsun hem kamerası falan iyi olsun istiyorum. Bana tavsiyede bulunacak olan var mı.