Telefon

alacaksanız iphone alın derim ben samsunglardan memnun kalmadım ama annem A3 kullanıyor memnunum diyor fiyatıda uygundu yanlış hatırlamıyorsam

Samsung general mobile one.
Fiyatı 600 civarı hem uygun hem 4.5 g uyumlu hem kamera ve belleği binlik telefonlar kadar kaliteli bak derim bir.

Casper Via 5 kullanıyorum yaklaşık 1.5 senedir. telefon her türlü şiddetime maruz kaldı ama bana mısın demedi, maşallah sapasağlam çalışıyor şuan piyasada yaklaşık 800 lira civarı sanırım.
V8 ya da V10'da alabilirsiniz yine Casper'dan ben inanılmaz memnunum. içine yeğenim bir sürü oyun yükledi hepsini çalıştırıyor, hiç bir donma yok, yağmur suyunun içine düşürdüm o zaman bile donma yapmadı.
kısacası Casper serisi candır diyorum

Samsung almayin da ne alirsaniz alin. Ömrümü yedi. Biri suya dusurse de kurtulsam lg alirim

Ben samsungumu klozete düşürdüm, çıkarıp bir güzel yıkadım çamaşır suyuyla. İki gece pirince yatırdım, düzeldi kullanmaya devam ettim. Daha üst modelini aldım kendime eskisini eşim kullanıyor hala, yaklaşık 4 senedir

Iphone'dan sonra android bir cihaza geçmek attan inip eşeğe binmek oluyor malesef. Denedim ordan biliyorum.

Şu an htc one m8 kullanıyorum. Güzel telefon bir sıkıntısı yok ama dediğim gibi iphone yerini tutmuyor.

Sony xperialar da güzel. İlk smartphone'um xperiaydı. Gayet memnundum ondan da.

benzer sebepten telefonumu değiştirdim.

dedim ki bu sefer elmacılardan olayım, kıyamadım da paracıklarıma.

en sonunda Iphone 5S aldım, hem elmacı oldum hem de az para verdim :)

bunu almasaydım HTC nin aynı fiyat aralığında bir modeli vardı, onu alacaktım.

:)) ben daha önce S 3 kullanmıştım memnundum aslında ama çabuk zarar görüyor. LG hangisi ? G3 düşündüm ama şu an ı phone elimdeki çok mu kaba kalır kararsız kaldım. Tekrar da alamıyorum işte

benimki s4, şimdi hakkını yemeyeyim, benim kız bunu nerelerden düşürdü, ben kaç kere banyo dolabının üstünden uçurdum falan, kırık dökük yok ama bu seride (bendeki seride yani tüm s4 lerde değil) ciddi bir batarya sorunu var. bir ara cihazları değiştirmişler, şu an bataryayı değiştiriyorlar, bu sanırım 4. bataryam. fişe takılı yaşıyor yine son dönemde donmalar da arttı, akıllı telefonu akılsız haliyle kullanıyorum yoksa ne şarj dayanıyor ne de nette dolaşabiliyorum, hiç sevmiyorum kendisini

Bende note3 var. Kaç kere üzerine oturdum, ıslattım, yere düşürdüm bana mısın demiyor. 3 senedir de bataryasında sadece %20 kadar bir performans kaybı oldu, onun dışında donma kilitlenme şişme gibi sorunlarım olmadı. Teknoloji şans işi bence.

Casper VIA v8c kullanıyorum.
Memnunum.

note 3 benim istediğim telefondu ama bu hediye geldi, şansıma da üretim hatalı geldi, 3 senedir canımı yedi

teşekkürler Can'ım baktım lg g4 de olabilir aslında çok da yüksek değilmiş fiyatı kullanan var mı acaba

LG G4 kullanıyorum, öncesinde ki telefonlarım hep samsung'tu eşimin ısrarıyla 1 ay önce aldım. Kamerası, batarya durumu oldukça iyi. Üstelik çok yoğun kullanıyorum işim gereği sürekli telefondayım. Eşimde LG V10 aldı, LG'nin amirali diyor :) G4'e göre daha büyük ekran ve farklı özellikler var.

http://www.akakce.com/cep-telefonu.html/0-1300tl

bu linkten ürünler ve fiyatlar var.

Bu arada bi arkadaşım 750 tL civarına asus u çok beğendiğini 2 tane aldığını söyledi
Asus Zenfone kullanan arkadaşlarım var ve çok memnunlar. Kamerası gayet güzel. Flaşsız bile gece çok net fotoğraflar çekiyor. Fiyatları da performansına oranla çok çok uygun.

Ben Sony Xperia M4 Aqua kullanıyorum. Feci memnunun. Tavsiye ederim.

Bü"Hayatinanlamisensin, post: 45750327, member: 746429"]1224 tl canim.24 ay eşimin faturasına ek olarak 51 lira ödenecek her ay.bayiden aldık.kamerasına iyi esim benimki daha iyi diyo onunki sony bence benimki daha iyi kiskaniyo bence benimki üst diyebu arada benimki büyük olan büyük istemiyorum küçük olsun dersen bunun kucugune var ama ben büyük istedim.[/QUOTE]
Buyuh

eşim sony xpreia m4 aldı gayet güzel telefon ve suya dayanıklı
bende samsung A5 2016 aldım ikisi de güzel sony daha uygun çelik kasa olması ve suya dayanıklı olması avantaj
Eşinin telefonunu ve srninkini ne ksdara aldınız canım

Fşyat canım ona da bakmıştım ama kimsede görmeyince kararsız kaldım

:)) evet küçük olsa tercihim csnım

Eşim note4 kullanıyor bir dünya özelliği var yani.Ağır çekim bilemem ne ooo.
Ben bu kadar çok özellikli telefon kullanamayanlardanım yani aslında telefon bile kullanmak istemiyorum.Çoğunlukla telefonum olduğunu unuturum ya çantamda yada orda burda.Çağrı atıp yerini tesbit ediyorum

Samsung almayin da ne alirsaniz alin. Ömrümü yedi. Biri suya dusurse de kurtulsam lg alirim
SAKIN LGGG ALMAYIN EŞİM DEVRA İLLET BİŞEY SES GİTMİYOR AMA SERVİSE GÖNDERİYORUZ BİŞEY YOK DEYİP GERİ GÖNDERİYORLARR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…