Samsung almayin da ne alirsaniz alin. Ömrümü yedi. Biri suya dusurse de kurtulsam lg alirim
Yok donma olmuyor çift çekirdekli veya dört çekirdekli olunca bişey olmuyorNe güzel onu da düşündüm aslında. Yani casper lg ya da Samsung galaksy A 5 mi ne biraz araştırdım da. Peki kamerası Nasıl donma olayı falan oluyor mu
:)) ben daha önce S 3 kullanmıştım memnundum aslında ama çabuk zarar görüyor. LG hangisi ? G3 düşündüm ama şu an ı phone elimdeki çok mu kaba kalır kararsız kaldım. Tekrar da alamıyorum işte
Ben samsungumu klozete düşürdüm, çıkarıp bir güzel yıkadım çamaşır suyuyla. İki gece pirince yatırdım, düzeldi kullanmaya devam ettim. Daha üst modelini aldım kendime eskisini eşim kullanıyor hala, yaklaşık 4 senedir
benimki s4, şimdi hakkını yemeyeyim, benim kız bunu nerelerden düşürdü, ben kaç kere banyo dolabının üstünden uçurdum falan, kırık dökük yokama bu seride (bendeki seride yani tüm s4 lerde değil) ciddi bir batarya sorunu var. bir ara cihazları değiştirmişler, şu an bataryayı değiştiriyorlar, bu sanırım 4. bataryam. fişe takılı yaşıyor yine son dönemde donmalar da arttı, akıllı telefonu akılsız haliyle kullanıyorum yoksa ne şarj dayanıyor ne de nette dolaşabiliyorum, hiç sevmiyorum kendisini
Bende note3 var. Kaç kere üzerine oturdum, ıslattım, yere düşürdüm bana mısın demiyor. 3 senedir de bataryasında sadece %20 kadar bir performans kaybı oldu, onun dışında donma kilitlenme şişme gibi sorunlarım olmadı. Teknoloji şans işi bence.
teşekkürler Can'ım baktım lg g4 de olabilir aslında çok da yüksek değilmiş fiyatı kullanan var mı acaba
Asus Zenfone kullanan arkadaşlarım var ve çok memnunlar. Kamerası gayet güzel. Flaşsız bile gece çok net fotoğraflar çekiyor. Fiyatları da performansına oranla çok çok uygun.http://www.akakce.com/cep-telefonu.html/0-1300tl
bu linkten ürünler ve fiyatlar var.
Bu arada bi arkadaşım 750 tL civarına asus u çok beğendiğini 2 tane aldığını söyledi
Eşinin telefonunu ve srninkini ne ksdara aldınız canımeşim sony xpreia m4 aldı gayet güzel telefon ve suya dayanıklı
bende samsung A5 2016 aldım ikisi de güzel sony daha uygun çelik kasa olması ve suya dayanıklı olması avantaj
Fşyat canım ona da bakmıştım ama kimsede görmeyince kararsız kaldımAsus Zenfone kullanan arkadaşlarım var ve çok memnunlar. Kamerası gayet güzel. Flaşsız bile gece çok net fotoğraflar çekiyor. Fiyatları da performansına oranla çok çok uygun.
Ben Sony Xperia M4 Aqua kullanıyorum. Feci memnunun. Tavsiye ederim.
:)) evet küçük olsa tercihim csnımHayatinanlamisensin .!.:1224 tl canim.24 ay eşimin faturasına ek olarak 51 lira ödenecek her ay.bayiden aldık.kamerasına iyi esim benimki daha iyi diyo onunki sony bence benimki daha iyi kiskaniyo bence benimki üst diyebu arada benimki büyük olan büyük istemiyorum küçük olsun dersen bunun kucugune var ama ben büyük istedim.
SAKIN LGGG ALMAYIN EŞİM DEVRA İLLET BİŞEY SES GİTMİYOR AMA SERVİSE GÖNDERİYORUZ BİŞEY YOK DEYİP GERİ GÖNDERİYORLARRSamsung almayin da ne alirsaniz alin. Ömrümü yedi. Biri suya dusurse de kurtulsam lg alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?