Hem küçüğü kapagi çelik kasa:)) evet küçük olsa tercihim csnım
ver 1500 al bi ıphone 5s apple'dan başka telefon tanımam ayrıca hat değiştirmeyle filan daha uyguna gelebilir bi araştırın derimYa en fazla 1300 falan düşünüyorum
Ben de parayı ayarlayamadim g3 aldım. Uygun buldum simdlik iyi gibi ins memnun kalirizCnm bnde telefon alcam inşallah..
Kafamdaki telefon LG g4
En son ona karar verdik esimle
Fiyati 1.700 faln şuan
Kamerasi ekranin büyüklüğü falan baya hoşuma gitti
Fiyati az daha dussun hemen alicaz
Belki dusunursun sevgiler:)
Soylemistim aslinda ama llk sayfalarda kaldı. Ortalama bin lira en fazla 1300 diye düşünüyordum aldım dün. Note lar cok büyük diye tercih etmedim ama kullananlar hep iyi diyorTelefoncu size bu konuda daha çok yardımcı olur aslında.Suya düşen telefonları hemen pirincin içine koymak telefonun bozulmasını engelliyor ama anladığım kadarıyla bu durum artık sizin için çok geç.Ben samsung note2 kullanmıştım gayet memnundum kamerasındanda şarjındanda hızındanda.Ama çok yüksek biyerden telefonu düşürdüğüm için tuzla buz oldu.Şuanki fiyatı 750 TL Note2'nin. Şuan Iphone6 kullanıyorum ondanda memnunum ama fiyat aralığınız nedir tam olarak onu söylerseniz daha çok yardımcı olabilirdik sanırım.
Malesef gonderemiyorum daha once de ben düşürmüştüm ekranı falan yaptırdık. Bazi seyler de garantiye girmiyorServise gonderseniz, elinizdeki telefon gayet iyi bi model
Benimki degil malesef :))ıphone un üstüne telefon tanımıyorum arkadaş
ölüsü bile para ediyor
Bakın siz şimdi kasma donma sorunuyla uğraşmak istemiyorsanız YENİ NESİL hangi telefonu alırsanız alın, RAM yüksekse yani 2 GB ve üstü ise donma-kasma sorunu yaşamazsınız. Yeni nesil telefonların kameraları da, tasarımları da, hızları da artık gayet güzel. Varsa bütçe 1300-2000 TL arasında bişeyler alabilirsiniz. LG G3 başarılı bi telefon mesela, onda sıkıntı yaşamazsınız. Sony alırsanız sıkıntı yaşamazsınız. Casper'da bile sorun yaşamazsınız bence. Hafızası ve RAM'i yüksek bir telefon alırsanız sıkıntı yaşamazsınız.Merhaba. Bu belki çok büyük bir sorun değil ama kızım telefonumu suya düşürdü sadece nete girebiliyorum hattımı görmüyor. Yeni telefon almak istiyorum eşim de dün fırsatı olduğu halde yardımcı olmadı çok simirliyim ona. Bugün git istediğin telefonu al diyor. Ama ben bu konuda bilgili değilim. Hem fiyatı uygun olsun hem kamerası falan iyi olsun istiyorum. Bana tavsiyede bulunacak olan var mı.
Lg g3 tercih ettim ama ins sıkıntı yasamam simdilik iyi gibi sadece büyük geliyorBakın siz şimdi kasma donma sorunuyla uğraşmak istemiyorsanız YENİ NESİL hangi telefonu alırsanız alın, RAM yüksekse yani 2 GB ve üstü ise donma-kasma sorunu yaşamazsınız. Yeni nesil telefonların kameraları da, tasarımları da, hızları da artık gayet güzel. Varsa bütçe 1300-2000 TL arasında bişeyler alabilirsiniz. LG G3 başarılı bi telefon mesela, onda sıkıntı yaşamazsınız. Sony alırsanız sıkıntı yaşamazsınız. Casper'da bile sorun yaşamazsınız bence. Hafızası ve RAM'i yüksek bir telefon alırsanız sıkıntı yaşamazsınız.
Soylemistim aslinda ama llk sayfalarda kaldı. Ortalama bin lira en fazla 1300 diye düşünüyordum aldım dün. Note lar cok büyük diye tercih etmedim ama kullananlar hep iyi diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?