Ne programı yahu
Böyle bir durumdan dolayı kadının biri 7 yılla yargılanıyor şu an.
Belki de buradaki kadınlardan biridir.
Evet farkindayim " ozel alan" ihlaline giriyor. Ama bi arkadasada yazmistim.
Kanit toplarsin; esine gosterirsin ben seni yakaladim diye, inkar etmesi imkansiz; o an yalalandigini ogrendiginde herseyi itiraf ederken sen kayda alirsin agzindan cikan laflari.
Mahkeme agzinda cikana bakmiyormu?
Iste bu kanittir.
Ya bunlar çok saçma. Ona bakarsan o noktaya gelip inkar eden adam mahkemede "baskı altında söyledim anası babası beni sıkıştırdı alnıma silah dayadı" dese ne olacak peki?
Aldatıp da neden adam boşanmayı zorlaştırsın? Nafaka mı tek mesele?
Whatsapp web ne ola ki eşinin telefonuna mı yükleyecek
Way anasını ya bu teknoloji ne olmuşLaptoptan whatsappweb.com yaziyosun.
Ekrana bi barcodu cikiyor.
Bu bar codunu tek kerelige bahsus telefonunla okutuyosun.
Tamamdir telefonla laptop baglanmistir.
Artik telefonda whatsappta ne yaziliyorsa hepsi senin laptoptanda gornuyor.
Bu özel alan sacmaligi ne ya? Esler arasinda böyle bi sey olabilir mi? Telefonuna bakmak da özel alan ihlali o zaman.
Atiyorum ben bakicim cocuguma iyi bakiyor mu diye kamera yerlestirsem özel alan ihlali mi?
Beni aldatiyor mu diye arastirmam niye özel alan ihlali ki? Esler nikahta o imzayi atarken bunu da kabul etmis oluyorlar.
Normalde aldatıp da boşanmak istemeyen erkek sayısı 10 taneden 1 tanedir. Hiç duymadım hatta şimdiye kadar.Neden zorlastiriyorlar bunu erkege sormalisin. Bi kez adi ciktiginda daha kolay kolay yakayi siyiramaz koca hic sanmam.
Hakim degerlendirir bu ses kaydini.
Goz onunde bulunur.
Laptoptan whatsappweb.com yaziyosun.
Ekrana bi barcodu cikiyor.
Bu bar codunu tek kerelige bahsus telefonunla okutuyosun.
Tamamdir telefonla laptop baglanmistir.
Artik telefonda whatsappta ne yaziliyorsa hepsi senin laptoptanda gornuyor.
Way anasını ya bu teknoloji ne olmuş
Sen denedin mi bunu eşinde?
Böyle bir durumdan dolayı kadının biri 7 yılla yargılanıyor şu an.
Belki de buradaki kadınlardan biridir.
normal evliliği olan bir insanın neden ihtiyacı olsun ki zaten.Bi ara gundeme gelmisti bu program o bahsettigim kadinin konusuyla.
Dedigim gibi ozel mesajlar almistim yardim edermisin diye. Hatta bi arkdas numarasini verdi, iletisime gecelim nolur yardim et diye.
Baya zaman gecti aradan, cogu kisinin bilgisi yok bu programdan su ara demekki.
gerek görmemek için iyice tanımak lazım.Evli degilim. Ama kendi telefonumla denedim. Asamalari biliyorum.
Ve evet; evlendigimde gerek gordugum an yapicam elbette.
Normalde aldatıp da boşanmak istemeyen erkek sayısı 10 taneden 1 tanedir. Hiç duymadım hatta şimdiye kadar.
Yuvasını kaybetmek istemeyen yapmaz zaten. Adı çıkmışmış, bilmem neymiş bunlarla yokuşa sürülmez mesele.
Bir tek bence şu şekilde olur: kayıtları gösterir, adam gibi ayrılmak istediğini söyler. Yoksa ailelere bildireceğini vs söyleyebilir. Yoksa düşeşe getirip "evet seni aldattım" diye kayıt yapmak çok komik.
İş o noktaya gelirse zaten hakim detayları ister.
Valla ne olursa olsun, görüşme dediğin sesli görüşme mi?Yaaa program değil o. Whatsapp web den girip eşi yan oda da sevgilisiyle yazisirken o da onların yazdığını webden takip etti.
Haberlere cikan konu ise adamın telefonuna görüşmelerini kayıt altına alan uygulama kullanmış. Arada fark var.
Bu konular da netlesemedi gitti. O 7 yıl olayından da birsey çıkmaz söyliyim.
normal evliliği olan bir insanın neden ihtiyacı olsun ki zaten.
Durduk yere
gerek görmemek için iyice tanımak lazım.
Bizim kızlarım ne oluyorsa yangından mal kaçırır gibi evleniyor. Şurada ne konular okuyorum da kadın sanki evlenmeden kocasıyla 2 kere görüşmemiş gibi. Hiç mi hiç tanımamış gibi.. Sonra da bir ton sorun olması normal.
Bence sen kötü evlilikleri baz alma.
erkek yada kadın ihtiyaçları vardır diyorum. konu sahibinin geçmiş konularını incelersen adamla bir seneden fazladır uzakmış. kusura bakmayın ama evliliklerde cinsellik buyük bir rol oynar. adama haklı demiyorum ama kadında fazlaca soğukmuş. ben kendi adıma evliliğimde kocamın cinsel soğukluğu yüzünden ayrıldım aldatmadım. lakin erkek kafası başka türlü çalışıyor. çok fazla bilen bayan :)Ah yazık üzüldüm şimdi adama sen böyle yazınca bak.
Şaka mı yapıyorsun sen? Senin evlilikten anladığın erkeğin sevişebilmesi mi sadece? Her karısıyla sevişemeyen fahişeye gitse ortalık hastalıktan, musibetten geçilmez. Çok zordaysa masturbasyon yapsaymış. Ki eminim o da tatmin etmemiştir aklına koymuş bir kere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?