Bu kısmı anlamadım. o pis arkadaşta dur abi ben bildiğin erkeklerden değilim şerefim var der.
Yani yoktur inşallahCanım aakşama kadar aklımdan cikmadin çok şükür öyle bisey yokmuş
Olabilir çok karıştı çünküBen sabah bunu demek istedim kafanızın karışıklığından anlayamadınız sanırım.
AMİN canım tesekkur ederim duaların içinYok canım yok Rabbim sasirmasin eşini sende artık takma kafana kapattir bu konuyuda
Evet yasal olan bir yer var ya avrupa yakasında onu diyor.Devletin kontrolünde olan yerler mi var, nasıl yani
Ağzı çok mu iyi laf yapıyor, inandırıcılığı yüksek mi yoksa doğru mu söylüyor bilemedim.
Dilerim yapmamıştır ama bu muhabbetler bile kötü, ortamı iyi değil.
Bu kadar şüphe ve tesadüfe(?) dayanarak yine dikkat edin.
Allah askına ya canım cevap verdiğin insana bak bu bir iş midir? O..luk bir işmidir? Bunu nasıl iş kategorisine koyarlar ne Allah var ne kitap bunlarda bir sürü iş var temizlik yap garsonluk yap bulaşık yıka önüne gelene bacaklarını açmak bu zinaya 'iş' demek yapılan şey kadar onursuz insan onuru için yaşar namusu için yaşar mecbur kalan yaparmış onursuz insanları mecbur kalan yapar diyerek herkesle kıyaslamasın şuan inanamıyorum o...luk bir meslek ve saygı duymalıyız mecbur kalan erkekler yani pezv... Lerede saygı duymalıyız o zaman ama dikkat etsin ensesinden tutup o erkek bu yazan arkadaşıda zorlamasın bigün. Delirtti beni bunlar nasıl insan ya aşağılık olmayı kabullenen bir sürü yuva yıkan onursuz üç kuruşluk insanlara namuslu insanlar saygı duyacakmış kendi eşide o..lara destek olsun arada yardımda bulunsun haftada bir giderek ülke nereye gidiyor ya
Evet yasal olan bir yer var ya avrupa yakasında onu diyor.
Bilmiyorum artık yaptı mı yapmadimi Allaha havale.
İnşallah öyledir işte bende pusuda bekliyorum bir diğer atağı artikBilmiyorum hiç duymadım, İstanbulda da değilim zaten.
Ay saçmalık ötesi bir şey iğrenç nesi yasal olur böyle bir şeyin
Yani bu kadar şüphe ettirecek iş yapmasın o da, hatalı yine..
Elbet çıkar kokusu varsa böyle bir arsızlığı.
Yapmışsa da kıvırma konusunda profesyonel, arkadaşlar da iyi yardım eder zaten...
Dilerim yoktur...
Baktım da nasıl yapacağımı bilemedim Mune ye mesaj mı almalıyım kapanması içinChiLL cim bence konunun kapatilmasini iste sonucta sen bi sonraki olaya kadar bu konuyu rafa kaldirdin madem suan evindesin surekli kafani bulandirip kafanda kurmayi birak artik..bebisine yogunlas kitap oku neye ilgin varsa onu yap kafani dagit dedigim gibi nasilsa suan beklemede kalcan daha fazla kafsni bulandirip adamdan iyice tiksindirme kendini..
Resimde ne var canımEşimin telefonunda bir fotoğraf yakaladım
Whatsapp klasorundeydi
Whatsapp konusmalarinda böyle bir şey yok silmiş klasorden silmeyi akıl edememis aptal
Bunun kimden nereden geldiğini öğrenme yolu var mı ?
Ayrıntıya bakıyorum ama tarih saat öğrendim oradan birde samsung dan çekildi diyor. Atan numarayı öğrenmek için bir yol varsa o şimdi uyurken bakacağım
Telefon samsung
Arkadaslar ilk sayfayı okudum ama 48 sayfa olmuş. Merakta ettim azicikta tembelim. Ozet gecebilecek olan var mi?
Resimde ne var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?