Telefona gelen bir fotoğraf

Belki kaçırdım,belki hatırlayamadım bi bakiyim yazılanlara tekrar ama eş olacağın ali bize numarayı verdi ya da biz aldık dediği bi yer yok sadece ilk numarayla arattım demiş ondan yola çıkarak dedim
Farkeder mi ?
Ver bakalım demistir vermiştir oda aratmislardir

Ya sen burada milletin yazdığına bakma. Anlamadim ki illa ayril mi istiyorlar yoksa keske biraz daha arastirsaydin mi istiyorlar. Kocanın anlattıkları çelişkili değil. Inanmayip ne yapacaksin. Senin şu anda bu adamı takip etmekten başka birşeyin yok. Takip et zaten yediği naneler ortaya çıkar. Şimdilik gonlunu ferah tut.

İnşallah
Teşekkür ederim
Anlatinca tamam haklı diyorumda yaşanan olay çok saçma

İnşallah
Teşekkür ederim
Anlatinca tamam haklı diyorumda yaşanan olay çok saçma
Siz gonlunuzu ferah tütün sizde arkadasinizin kandirildigini görseniz müdahale ederdiniz ben aldatılan bi annenin kiziyim ve bu durumdan çok etkilendim umarım bütün açıklamaları doğrudur ve umarım bi daha asla içinize böyle şüpheler düşmez

Allah varsa bir işaret verecek inşallah
Buna sartliyorum kendimi varsa çıkacak varsa çıkacak. .
Allah varsa bir işaret verecek inşallah
Buna sartliyorum kendimi varsa çıkacak varsa çıkacak. .
Böyle bişey varsa yani aldatma gerçekse varsın o sizi aptal yerine koyduğunu inandığınızı düşünsün kendini kandırsın sizin içiniz rahat olur bir kere denedim dersiniz soru kalmaz kafanızda.
Hayırlısı olsun siz ve bebeğiniz için ne diyeyim

Bir kadın iç çamaşırı ile fotoğraf atmış sanırım
Ama fotoğraf önce telefondan çekilmiş sonra pc den çekilmiş flaş parlamis neden anlamadım
o klasörlerde hem karşı tarafın attıkları hem de kendi attıkları duruyor.yani eşinizde birine atmış olabilir

Giriyorum numarayı çıkmıyor oda senin gibi düşünüp aratmis
Rehberden sorguladim bilgileride gizliymis
canım eşin ne iş yapıyor eşim merak ettı onada anlattım konunu

İşte buda şüphe sebebi o zaman
yani ne kadar doğru olmasa da erkekler arkadaşlarına bu tip şeyler yollayabiliyor...yani her şey olabilir.sorsanız arkadaşım yolladı der büyük ihtimal.izleyin isterseniz arada sırada

yani ne kadar doğru olmasa da erkekler arkadaşlarına bu tip şeyler yollayabiliyor...yani her şey olabilir.sorsanız arkadaşım yolladı der büyük ihtimal.izleyin isterseniz arada sırada
Öyle yapıcam

Sana gore oyle degildir, bana gore oyledir. Hatta onlarla takilan erkeklerin de hic bir farki yoktur. Benim dusuncem ve yorumum bu sekilde, lutfen konuya yorum yapin. Mesela ben size vay efendim niye oyle dusunuyorsun diyemem, sizin de bana diyemeyeceginiz gibi...

Allah askına ya canım cevap verdiğin insana bak bu bir iş midir? O..luk bir işmidir? Bunu nasıl iş kategorisine koyarlar ne Allah var ne kitap bunlarda bir sürü iş var temizlik yap garsonluk yap bulaşık yıka önüne gelene bacaklarını açmak bu zinaya 'iş' demek yapılan şey kadar onursuz insan onuru için yaşar namusu için yaşar mecbur kalan yaparmış onursuz insanları mecbur kalan yapar diyerek herkesle kıyaslamasın şuan inanamıyorum o...luk bir meslek ve saygı duymalıyız mecbur kalan erkekler yani pezv... Lerede saygı duymalıyız o zaman ama dikkat etsin ensesinden tutup o erkek bu yazan arkadaşıda zorlamasın bigün. Delirtti beni bunlar nasıl insan ya aşağılık olmayı kabullenen bir sürü yuva yıkan onursuz üç kuruşluk insanlara namuslu insanlar saygı duyacakmış kendi eşide o..lara destek olsun arada yardımda bulunsun haftada bir giderek ülke nereye gidiyor ya

Bencede yani kim ister ki arkadaşı birine saf saf para yedirip dolandırılsın
Ben isterim.arkadaşım böyle fuzuli işlerle uğraşan malın tekiyse git gör ebeni derim.
Kendi arkadaşlıklarınızla kıyaslamayın.bunlar makaraya almış ciddi anlamda arkadaşını vazgeçirmek istese böyle bir insanla işim olmaz der peşinden koşturur. o pis arkadaşta dur abi ben bildiğin erkeklerden değilim şerefim var der.

Konu sahibi ,Ayrıca annene ben götürürüm demiş ya amaç mantıklı izahlarla göndermemek durdurabilmek kıymet bilmek.yoksa herkes götürür.

Bence makul bir açıklama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…