- 17 Nisan 2020
- 149
- 268
- 103
- Konu Sahibi Sutvekurabiye
-
Arkadaşlar selam . Vallahi bunu dert ettim. Gizliliğim ihlal edilmiş, taciz edilmiş hissediyorum kendimi.
Her sabah uyandığımda bir,iki mesaj bazen arama. Yok bilmem ne internet, yok telefon hattı bazen de dogalgaz kombinizin bakim zamanı geldi diye aramalar. Simdi saçma sapan kumar siteleri de her gün mesaj atmaya başladı. Eksik kalmadı. Engellemekten iflahım kurudu. Simdide Türk T... adına bir yer taciz ediyor evde internet diye. Olmadı mesaj atıyor. Sms iptal yapiyorum yine mesaj yada arama.Kvkk kanunlarıylariydi hani neden işlemiyor? Sikayet ettim aranmayacaksınız dendi yine arıyorlar delircem. Size de böyle mesajlar geliyor mu sürekli? Hattı kapatmak çözümüdür?
Geliyor canım gelmezmi 0850 numaralar bıktırdı valla açmıyorum engelliyorum yada açık bırakıyorum onlar konussun dursun sonradan bırakıyorlar ama belli bir süre gerçi benim hattım yeni onu nasıl kimden alıyorlar bilmiyorumArkadaşlar selam . Vallahi bunu dert ettim. Gizliliğim ihlal edilmiş, taciz edilmiş hissediyorum kendimi.
Her sabah uyandığımda bir,iki mesaj bazen arama. Yok bilmem ne internet, yok telefon hattı bazen de dogalgaz kombinizin bakim zamanı geldi diye aramalar. Simdi saçma sapan kumar siteleri de her gün mesaj atmaya başladı. Eksik kalmadı. Engellemekten iflahım kurudu. Simdide Türk T... adına bir yer taciz ediyor evde internet diye. Olmadı mesaj atıyor. Sms iptal yapiyorum yine mesaj yada arama.Kvkk kanunlarıylariydi hani neden işlemiyor? Sikayet ettim aranmayacaksınız dendi yine arıyorlar delircem. Size de böyle mesajlar geliyor mu sürekli? Hattı kapatmak çözümüdür?
Aynı durum bende işte. Bazen bir kac hafta aramiyorlar sonra yine basa dönüyoruz. Is icin haber beklediğim bir kac yer aciyorum cat kombinizin bakımı yada evde internet bisey bisey o zaman deliriyorum resmenGeliyor canım gelmezmi 0850 numaralar bıktırdı valla açmıyorum engelliyorum yada açık bırakıyorum onlar konussun dursun sonradan bırakıyorlar ama belli bir süre gerçi benim hattım yeni onu nasıl kimden alıyorlar bilmiyorum
Suan aynını düşünüyorum ama çözüm olurmu bilmiyorum. Çünkü hiç biryere kayıtlı olmayan alışveriş vs siteleriyle alakası olmayan teyzemi bile taciz ediyorlarartık gına geldi yeni bir hat çıkarıp sadece arkadaşlarımla paylaşayayım diyorum iş ile alakalı numaralarım burada
Bu 4 haneli dediğiniz B016 falan yazıyor omu? Bunlarda numara yok direk isim olarak atıyorlar. Belediye yada kurummus gibi. Spam olarak isaretleyemiyorum.Bu tür kurumsal yerlerden gelen mesajların altında 4 haneli bir şey yazar.
Onu spam ifadelerine ekleyin bir daha gelmez, spam mesajlarına atar, sonra toplu silersiniz.
Ben öyle yaptım, rahat ettim valla.
Bu 4 haneli dediğiniz B016 falan yazıyor omu? Bunlarda numara yok direk isim olarak atıyorlar. Belediye yada kurummus gibi. Spam olarak isaretleyemiyorum.
Teşekkürler ediyorum ❤evet B016 tarzında yazan kısım. Numaraya gerek yok bunları ekliyorsunuz bir daha gelmiyor.
Bana da kurumlardan geliyordu kurumun ismi yazıyordu numara yerine, o sondaki kısımları spama ekledim rahat ettim :)
atıyorlar bakıp geçiyorum
arıyorlar açıp kapatıyorum
eğer açamadı isem netten bakıyorum şikayetlerde hakkında yorum varsa dönmüyorum
engellemiyorum da bir iki geliyor sonra kesiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?