- 18 Temmuz 2013
- 704
- 349
- 88
- Konu Sahibi kiskanckiz
kızlar benim bi telefonum vardı.. nokia c6... bozuk olduığu için 1 yıldır kullanmıodum..yazın memleketimde en büyük ve güvenilir tamir merkezine verdim.. adam alırken" hocam, biz telefonu tamir etmeden önce güvenlik maksadıyla telefona format atıyoruz,,foto, mesaj falan varsa silinir.. ona göre önemli bilgileriniz varsa önce bi yedekleyin isterseniz dedi..ben de yok önemli değil dedim verdim.. neyse tamir oldu...ancak 4. ya da 5. gün tekrar aniden kapandı ve açılmadı.. 6 ay garantisi vardı tamir eden yerin.. ben de aileme bıraktım... alın yaaa, bıktım bundan,bi ara yolunuz düşerse bırakın yapsınlar dedim ve çalıştığım ilçeye geldim..
bugün babam aradı..kızım çarşıya gitmişken telefonunu da vereyim dedim tamire ama bozuk değilmiş meğer sadece bataryası eskimiş..değiştirince şak diye açıldı..yalnız ben yine de 2-3 günlüğüne bıraktım iyice baksınlar diye dedi..
meseleye geleyim : ben önceki tamirde adamlar "biz önce formatlıyoruz vs" dediği için telefonu rahatça bıraktım bizimkilere.oysa içinde sevgilimle mesajlarım vardı... ne olduğunu da tam hatırlamıorum ama sevgilim yaşadığım ilçede haftada 1 bende kalıyor.. "seni çok özledim..gelince bende kal aşkım vb. " şeyler yazıo olabilir...
Yani öyle açık saçık mesajlar değil ama bu tip bi mesaj bile bizimkilerin canıma okumasına yeter
şimdi telefonda sıkıntı olmadığı için adamlar telefonu formatlamayacak.... ve babam değil ama annem o tel tamir olup eve gelince(ben başka ilçedeyim 4-5 ay boyunca) içinde ne var ne yok kurcalar
ben de panik yaptım.. o telefonu tamire verdiğimiz yeri aradım..ve şöyle bi diyalog geçti..
ben- merhaba ben falanca telefonun sahibiyim.
görevli: buyrun,evet,az önce babanız geldi hatırladım... telefonunuzda sıkıntı yok bayan,sadece bataryası eski ama babanız yine de 2 günlüğüne bize bıraktı detaylı bir inceleme yapacağım
ben: yalnız benim bir ricam var..ben orada yaşamıorum ve teli artık ben kullanmayacaım..içinde özel bilgilerim,mesaj,foto kalmış olabilir... teli teslim etmeden önce formatlarsanız sevinirim..
görevli: tabii merak etmeyin formatlarız
Ben: yalnız bu talebimden babama bahsetmezseniz iyi olur..
görevli: (GAYET CİDDİ) tabi hanımefendi not alıcam sıkıntı olmaz dedi, kapattık....
şimdi mesele şu ki ben üç buçuk attığım için hala içim rahat değil hatta tekrar arayıp abi nooolur formatlamayı unutmaaa diye yalvarasım var
ama ikinci defa arasam da bu sefer adam diyecek ne var da bu kadar paniklio..açıp kendi okuyacak meraktan
yani şimdi, bu müşteri talebi ya..unutmazlar değil mi formatlamayı???ya da tekrar aramalı mıyım??? yoksa yandım ben
bugün babam aradı..kızım çarşıya gitmişken telefonunu da vereyim dedim tamire ama bozuk değilmiş meğer sadece bataryası eskimiş..değiştirince şak diye açıldı..yalnız ben yine de 2-3 günlüğüne bıraktım iyice baksınlar diye dedi..
meseleye geleyim : ben önceki tamirde adamlar "biz önce formatlıyoruz vs" dediği için telefonu rahatça bıraktım bizimkilere.oysa içinde sevgilimle mesajlarım vardı... ne olduğunu da tam hatırlamıorum ama sevgilim yaşadığım ilçede haftada 1 bende kalıyor.. "seni çok özledim..gelince bende kal aşkım vb. " şeyler yazıo olabilir...

ben de panik yaptım.. o telefonu tamire verdiğimiz yeri aradım..ve şöyle bi diyalog geçti..
ben- merhaba ben falanca telefonun sahibiyim.
görevli: buyrun,evet,az önce babanız geldi hatırladım... telefonunuzda sıkıntı yok bayan,sadece bataryası eski ama babanız yine de 2 günlüğüne bize bıraktı detaylı bir inceleme yapacağım
ben: yalnız benim bir ricam var..ben orada yaşamıorum ve teli artık ben kullanmayacaım..içinde özel bilgilerim,mesaj,foto kalmış olabilir... teli teslim etmeden önce formatlarsanız sevinirim..
görevli: tabii merak etmeyin formatlarız
Ben: yalnız bu talebimden babama bahsetmezseniz iyi olur..
görevli: (GAYET CİDDİ) tabi hanımefendi not alıcam sıkıntı olmaz dedi, kapattık....
şimdi mesele şu ki ben üç buçuk attığım için hala içim rahat değil hatta tekrar arayıp abi nooolur formatlamayı unutmaaa diye yalvarasım var

yani şimdi, bu müşteri talebi ya..unutmazlar değil mi formatlamayı???ya da tekrar aramalı mıyım??? yoksa yandım ben