telefoncuya güvenebilir miyim?

Aynen öyle canım..
Bu arada kesinlikle yargılamak vs için söylemiyorum
Ama böyle bir ailen varsa bence sende ona göre davran yani Allah korusun yarın bir gün baban baskın neyim yapar sana da evde bi adam görmez inşallahh

kargoyla bulunduğunuz yere göndermelerini sağlayın. babanıza da telefonu ben buraya istedim arkadaşımın telefonu bozulmuş geçici benimkini kullanacak deyin.

telefoncuya güvenebilirmiyim sorusunu görünce hayır demiştim. neden dersen telefonumu tamire verince, telefonumun orijinal ekranını çalıp, sahtesiyle değiştirmişti.

ama sen mecbur güvenmen lazım.

bu arada annem sevgilimi(eşimi) ilk telefon değişiminden öğrenmişti. mesajını içinde unutmuşum da:KK45:

Adam işi gücü yok senin tel formatla dediğini babana mı söyleyecek boşuna kuruntu yapıyorsun gibi geldi bana

format atılmasını istediğini söylesede birşey olmazki ne olacak

Telefonu tamir etmeleri için mutlaka ama mutlaka formatlıyorlar. İlk seferinde formatlamışlardır merak etme. Bilgisayar gibi değil telefonlar iki tuşla bitiyor.

Formatlamayı unutmaz ama kendisinin meraktan girip kurcalayacağı kesin :KK14:

Bence sorun olmaz sonuçta işi bu.Formatlar olur biter.Ama ben telefon tamircilerine hiç güvenmiyorum.Çok uzun zaman önce telefonumu tamire vermiştim.Telefon bir türlü tamir olup gelmiyor.Devamlı oyalıyorlar falan.Meğerse geri zekalılar telefonumu bir güzel kullanmışlar.En sonunda elime geçti bir baktım bildiğin rehber oluşturmuş.Bir sürü mesajlar vardı.

bu kadar çetrefilli bir yola girişeceğinize
ben- merhaba ben falanca telefonun sahibiyim.
görevli: buyrun,evet,az önce babanız geldi hatırladım... telefonunuzda sıkıntı yok bayan,sadece bataryası eski ama babanız yine de 2 günlüğüne bize bıraktı detaylı bir inceleme yapacağım
ben: yalnız benim bir ricam var.. ben telefonu birkaç gün kullandım, ilk zamanlar baya hızlıydı ama daha sonra yavaşlamaya başladı, babama vermeden önce bir de format atar mısınız rica etsem.
görevli: tabii merak etmeyin formatlarız
Ben: teşekkür ederim
görevli: tabi hanımefendi not alıcam sıkıntı olmaz dedi, kapattık....

bu kadar, eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmuşsunuz resmen, siz tekrar aramasanız da o şimdi bakmıştır... :)

format atar merak etme ama önce bi kendi bakar ne varmış içinde diye. Olsun bişey olmaz.

Back
X