- 31 Ağustos 2016
- 659
- 206
- 23
- 33
Merhaba çok acil fikrinize ihtiyacım var hemen konuya giricem erkek arkadaşım sabah beni aradı daha doğrusu telefon cebindeyken aramış bende açtım ses vermedim olup biteni dinledim .erkek arkadşım ve bide bayan sesi geliyodu yardımcı oliyim diyodu kız sanki aslında uyku sersemi ne söylendiğini tam hatırlamıyorum ama ortada aşkımlı ciicimli konuşmalar yoktu. Neyse ben bunu aradım sen nerdesin kız sesi geliyodu dedim bildiğiniz sövdüm. Ozalitçi kırtasiyedeydim dedi bana o konuşan da orda çalışan bayandı dedi. Sonra inanmadığımı söyledim. Kızla konuştur dedim. Erkek arkadaşım konuşturdu arkadaş az önce oraya geldimi dedim. Evet az önce buraya geldi devamlı müşterilerimizden dedi. ( erkek arkadaşım bi firmada çalışıyor çizim üzerine kağıt alıyor ordan ve firma ile ozalitçi anlaşmalı) erkek arkadaşım beni yanlışlıkla aradığı saatlerde çalışıyor normalde zaten her neyse. Kızın sesiyle o telefonda konuştuğum kzın sesi aynıydı. Kızla erkek arkadaşımın arasında bişey olsa böyle rahat telefonu veremezdi kıza DMİ. Ne olur yardımcı olun kafam allak bullak