telefonda duyduğum sesler :(

Siz hastasınız. Hiç sağlıklı değilsiniz. Umarım erkek arkadaşınız bir an önce rahata erer.

O cocukta kus kadar akil olsa sana 10 saniye tahammul etmez.. baya baya omur torpusu gibi bir seysin allah acisin cocuga..

Merhaba çok acil fikrinize ihtiyacım var hemen konuya giricem erkek arkadaşım sabah beni aradı daha doğrusu telefon cebindeyken aramış bende açtım ses vermedim olup biteni dinledim .erkek arkadşım ve bide bayan sesi geliyodu yardımcı oliyim diyodu kız sanki aslında uyku sersemi ne söylendiğini tam hatırlamıyorum ama ortada aşkımlı ciicimli konuşmalar yoktu. Neyse ben bunu aradım sen nerdesin kız sesi geliyodu dedim bildiğiniz sövdüm. Ozalitçi kırtasiyedeydim dedi bana o konuşan da orda çalışan bayandı dedi. Sonra inanmadığımı söyledim. Kızla konuştur dedim. Erkek arkadaşım konuşturdu arkadaş az önce oraya geldimi dedim. Evet az önce buraya geldi devamlı müşterilerimizden dedi. ( erkek arkadaşım bi firmada çalışıyor çizim üzerine kağıt alıyor ordan ve firma ile ozalitçi anlaşmalı) erkek arkadaşım beni yanlışlıkla aradığı saatlerde çalışıyor normalde zaten her neyse. Kızın sesiyle o telefonda konuştuğum kzın sesi aynıydı. Kızla erkek arkadaşımın arasında bişey olsa böyle rahat telefonu veremezdi kıza DMİ. Ne olur yardımcı olun kafam allak bullak

ay hic bisey yok bence asiri kiskanclik sadece biraz daha sakin olmayi denesen, erkek arkadasini bunaltma bence :)

ya adam zaten aldatıyor olsa da yolunu bulur, telefonu başkasına verir aynı kız diye. ya da kız da doğru söylemiyor olabilir. demek istediğim aldatmak isteyen bunu her türlü yapar. ucuz yöntemlerle sıkıştırmak peşine düşmek işe yaramaz. güven yoksa gerisi boş.

Ben artık bu kadar kendine güvensiz kadınları görmekten bıktım ya, niye hayatınızdaki erkeğe sürekli aldatma potansiyeli varmış gibi bakıyorsunuz?

Bence acil psikolojik destek almalısınız. Ben yardımcı olayım lafından nasıl o noktaya gelebildiniz üstelik bir kadın olarak nasıl sövebildiniz. Ve nasıl yok beni kızla konuştur deyip sevgilinizi rezil edebildiniz. Ben onun yerinde olsam inanmıyorsan yolun açık olsun der ayrılırdım. Aynı şeyi sevgilinizin size yaptığını düşünür müsünüz? telefon yanlışlıkla açıldı, siz bir yere girdiniz alışveriş yapıyorsunuz bir bey size yardımcı oluyor sevgiliniz duyuyor inanmıyor ve o beyle konuşmak istiyor gerçekten tepki vermez miydiniz normal mi karşılardınız. İnanılır gibi değil ne kadar onur kırıcı bir şey.

Yaptığınız şey çok çirkin bence..
Ben olsam sizden çoktan ayrılmıştım.

Merhaba çok acil fikrinize ihtiyacım var hemen konuya giricem erkek arkadaşım sabah beni aradı daha doğrusu telefon cebindeyken aramış bende açtım ses vermedim olup biteni dinledim .erkek arkadşım ve bide bayan sesi geliyodu yardımcı oliyim diyodu kız sanki aslında uyku sersemi ne söylendiğini tam hatırlamıyorum ama ortada aşkımlı ciicimli konuşmalar yoktu. Neyse ben bunu aradım sen nerdesin kız sesi geliyodu dedim bildiğiniz sövdüm. Ozalitçi kırtasiyedeydim dedi bana o konuşan da orda çalışan bayandı dedi. Sonra inanmadığımı söyledim. Kızla konuştur dedim. Erkek arkadaşım konuşturdu arkadaş az önce oraya geldimi dedim. Evet az önce buraya geldi devamlı müşterilerimizden dedi. ( erkek arkadaşım bi firmada çalışıyor çizim üzerine kağıt alıyor ordan ve firma ile ozalitçi anlaşmalı) erkek arkadaşım beni yanlışlıkla aradığı saatlerde çalışıyor normalde zaten her neyse. Kızın sesiyle o telefonda konuştuğum kzın sesi aynıydı. Kızla erkek arkadaşımın arasında bişey olsa böyle rahat telefonu veremezdi kıza DMİ. Ne olur yardımcı olun kafam allak bullak
Sacmaligin dibine vurmussun cok cocukca

Çok iyi bir ruh sağlığı uzmanından psikolojik yardım almalısınız bence en kısa zamanda. Düşünceleriniz çok sağlıksız ve böyle sağlıklı ilişkiler de yaşayamazsınız.

Hala ayrılmadıysa sizden başını yakmaya kararlı demek ki. Bir de telefonu millete vermiş konusturmus. Pısırık yapmışsınız adami. Bu aleni hakareti yalayıp yutmus.

Bişey daha sormak istiyorum dün mesela arkadaşları eve gelmiş nargile içmiş hatta hikayede paylaşmjş. Ben ne yaptın tum gun dediğimde evdeydim yattım dedi. Yani ben o resmi görmesem demicek arkadaşlar geldi bende nargile içtiğim resmi paylaştım gibiisnden. Bende sinirlendim. Arkadaşların seni bozuyor sen böyle deyldin dedim. Kızdı
Böyle denemeye devam ederseniz, ilk fırsatta aldatilacaksiniz.
(Biraz körük oldu ama cidden bu başınıza gelecek. Sağlıklı bir ilişki biçimi değil bu.)

Böyle denemeye devam ederseniz, ilk fırsatta aldatilacaksiniz.
(Biraz körük oldu ama cidden bu başınıza gelecek. Sağlıklı bir ilişki biçimi değil bu.)
Canımı yakanın canını yakıyorum olay bundan ibaret. Birazda o rezil olsun

Back
X