Telefonda Fal Bakanlar

sevdagokhannnn

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
307
383
333
İstanbul, Ankara, İzmir, vs... birçok konu başlığında öneriler var ama tek tek mesajları tarayıp bulmak zor oluyor. Telefonda fal bakan ve gerçekten beğendiğiniz falcıları bu başlık altında yazar mısınız?

bende de elmira var ama pahalı ve performasına 10 üzerinden 5.2 veririm=D hatta 4.7 de olabilir=D

burak ve müjgan(daisy cafe) var benim beğendim de burak özel hayatta müjganda iş hayatında beni şaşırtmıştı bayağı ..

bide kurtuluş varmış sanırım ama emin olamadım ondan bi ara dolandırıcı falan diye çıkmıştı aynı kişi mi acaba ona baktıranlar yorum yapabilirler mi memnunlar mı ? nasıl anı bilmede geleceği yorumlama da ?

Bana da özel hayatla ilgili nokta atışı lazım, Burak tutturdu mu peki? Gelecekle ilgili falan... Ne kadara bakıyor peki?

Ilk mesajımı buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi ama selamlar hanımlar. Bu topikte artık cidden şudur şu Kadar'a bakıyor deyip telefon numarası gönderecek arkadaşımız var mı? Benim uzun zamandır görüştüğüm bir ablam vardı ama bir süre sonra ezbere biniyor şimdilerde sadece dertleşmek için arıyorum. Beni hiç tanımayan birinin bakmasını istiyorum sadece. Yardımcı olursanız sevinirim.

bence gülsümü bir dene bende genelde herkes tutturamıyor o tutturdu ama bilemem herkeste aynı olur mu
besyüzotuzdört
yediyüzyetmişüç
elliotuzyedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…