- 21 Eylül 2013
- 307
- 383
- 333
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
Ne kadara bakıyor peki? Gelecekle ilgili söylediklerinden tutan var mı?deniz hanım var.. harıkalar yaratıyor
Bana da özel hayatla ilgili nokta atışı lazım, Burak tutturdu mu peki? Gelecekle ilgili falan... Ne kadara bakıyor peki?burak ve müjgan(daisy cafe) var benim beğendim de burak özel hayatta müjganda iş hayatında beni şaşırtmıştı bayağı ..
bide kurtuluş varmış sanırım ama emin olamadım ondan bi ara dolandırıcı falan diye çıkmıştı aynı kişi mi acaba ona baktıranlar yorum yapabilirler mi memnunlar mı ? nasıl anı bilmede geleceği yorumlama da ?
Yiğite baktırdıkların çıktı mı acaba? Özellikle de aşk hayatıyla ilgili olanlardan? Hep pembe tablo mu çiziyor acaba aklında ki kalbindeki kişiyle mi olacaksın diyor acaba En çok da ondan emin olmak istiyorum?yiğit, ayla, gülsüm ise benim bildiklerim
Ayla ve Gülsüm ne kadara bakıyor? Söyledikleri çıktı mı Size?yiğit, ayla, gülsüm ise benim bildiklerim
Yigiti duymustum ama ayla ve gulsum nerdeler ilk defa duydum nasillar ve ne kedara bakiyorlar acaba?yiğit, ayla, gülsüm ise benim bildiklerim
Hadi bu da Son olsun diye diye bugün de ŞULE ye fal baktqırmaya karar verdim bakalım umarım güzel çıkar :)
Hayır canım henüz baktıramadım ama enerjisi çok iyi gibi sesi öyle geldi bana, 1-2 saate kadar baktırıcam.BakTirdiniz mi nasildi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?