- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
Hayır canım henüz baktıramadım ama enerjisi çok iyi gibi sesi öyle geldi bana, 1-2 saate kadar baktırıcam.
Sabah arayacağım Gülsüm'ü umarım olumlu dönerim teşekkürlerbence gülsümü bir dene bende genelde herkes tutturamıyor o tutturdu ama bilemem herkeste aynı olur mu
besyüzotuzdört
yediyüzyetmişüç
elliotuzyedi
Canım ne yaptın görüştün mü Gülsüm le Son durum nedir:)Sabah arayacağım Gülsüm'ü umarım olumlu dönerim teşekkürler
Canım valla çok da etkilendim diyemem, zaten bi tatil yerindeydi habire çocuklar girip durdu yanına onları susturmaya çalışmaktan fala pek odaklanamadı bence sinir oldum zaten ben de koptum bi yerden sonra tat alamadım o faldan. Fal çok kısaydı bi baktım sormak istediklerini sor kısmına geçmişiz:) pek hevesim kalmadığı için de yarım yamalak bişeyler sorup bitirdim falı.Bekliyorum yorumunu :)
Gulsum Hanımı aradım ama çalışıyormuş akşam 5 ten sonra dedi. Banka hesap bilgilerini gönderecek. Akşam yorumumu yazarımCanım ne yaptın görüştün mü Gülsüm le Son durum nedir:)
Tamam canım umarım beğenirsin de biz de deneriz:)Gulsum Hanımı aradım ama çalışıyormuş akşam 5 ten sonra dedi. Banka hesap bilgilerini gönderecek. Akşam yorumumu yazarım
Var mı bi gelişme? :) ben de 9-10 gibi Yiğit é fal baktırıcam tekrar sonra da bikaç ay fal defterini kapatacağım inşallah :)Gulsum Hanımı aradım ama çalışıyormuş akşam 5 ten sonra dedi. Banka hesap bilgilerini gönderecek. Akşam yorumumu yazarım
Bilmiyorum cok Karışık anlatıyor şivesi de çok farklı bildiği şeylerde var ama çok Dağınık anlattığı için ben kafamda cok yerleştirmedim. Bilemedim yani.Var mı bi gelişme? :) ben de 9-10 gibi Yiğit é fal baktırıcam tekrar sonra da bikaç ay fal defterini kapatacağım inşallah :)
Fethiyeli o :) benim hemserim .. konuşmalarini anlamam zaman almadi :) genel bi fal bakmisti ama ama herkes gibi hayatımdaki adamin kaderimde oldugunu söyledi. . Bana tum falcilar bunu söyler zaten.. Gülsüm abla da oyle dedi.. an da iyiydi problemlerin kaynaklarini ifade edebilmisti..Bilmiyorum cok Karışık anlatıyor şivesi de çok farklı bildiği şeylerde var ama çok Dağınık anlattığı için ben kafamda cok yerleştirmedim. Bilemedim yani.
yigite bende her firsata baktiririm.. yakin gelecekte iyidir :)Var mı bi gelişme? :) ben de 9-10 gibi Yiğit é fal baktırıcam tekrar sonra da bikaç ay fal defterini kapatacağım inşallah :)
Ben de şimdi baktırdım yine canım:) kime baktırırsam baktırayım hep 'keşke boşuna para vermeseydim buna Yiğite baktırsaydım' diyorum ama fal da ayrı bi tutku sanırım yine de tutamıyorum kendimi baktırıyorum hep başkalarına:) ama bu aralar çok sık baktırır oldum ve enerjim düşüyor hissediyorum sürekli bi ağırlık var üzerimde uykum geliyor hepyigite bende her firsata baktiririm.. yakin gelecekte iyidir :)
Hem telefonda başarılı hemde yuzyuze sen nasil baktırıyorsun ?Bu arada dışarıdan baksam Yiğitin reklamını yapıyor derdim hee kendim için:) her falcı dan sonra Yiğit diyip duruyorum:) ama napim canım adam iyiyse dimi ama :)
Yiğitin numarasını yazarmısın canımBu arada dışarıdan baksam Yiğitin reklamını yapıyor derdim hee kendim için:) her falcı dan sonra Yiğit diyip duruyorum:) ama napim canım adam iyiyse dimi ama :)
yigitin numarasini alabilirmiyimcok merak ettimm bukisiyi istanbulda mmi nasilyuzyuze gelicez?Hem telefonda başarılı hemde yuzyuze sen nasil baktırıyorsun ?
Yiğit istanbuldan izmire tasinmisti en son .. ben 1 bucuk yil once istanbulda baktirmistim yuzyuze ama sonrasinda hep tlf da baktirdim.. numarasini özelden yolluyorumyigitin numarasini alabilirmiyimcok merak ettimm bukisiyi istanbulda mmi nasilyuzyuze gelicez?
Ben yüzyüze hiç baktırmadım hep telefonda baktırdım canım.Hem telefonda başarılı hemde yuzyuze sen nasil baktırıyorsun ?
Yak_den yolladı sanırım sana numarayı? Ben beğeniyorum falını bana söylediklerinden Çıkanlar oldu eğer baktırırsan umarım sen de beğenirsin.yigitin numarasini alabilirmiyimcok merak ettimm bukisiyi istanbulda mmi nasilyuzyuze gelicez?
evet sağolsun yolladı numarayı bugün arayacağım umarım bende güzel yorumlarla dönerim.Yak_den yolladı sanırım sana numarayı? Ben beğeniyorum falını bana söylediklerinden Çıkanlar oldu eğer baktırırsan umarım sen de beğenirsin.
Insallah canimevet sağolsun yolladı numarayı bugün arayacağım umarım bende güzel yorumlarla dönerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?