Telefonda Fal Bakanlar

Bekliyorum yorumunu :)
Canım valla çok da etkilendim diyemem, zaten bi tatil yerindeydi habire çocuklar girip durdu yanına onları susturmaya çalışmaktan fala pek odaklanamadı bence sinir oldum zaten ben de koptum bi yerden sonra tat alamadım o faldan. Fal çok kısaydı bi baktım sormak istediklerini sor kısmına geçmişiz:) pek hevesim kalmadığı için de yarım yamalak bişeyler sorup bitirdim falı.
Esas oğlanla ilgili herkesin söylediğinin neredeyse tam tersini söyledi, 6 gün sonra pişman olup bi adım atacak ama aldırma yol ver gitsin dedi. Bakalım 6 gün Sonra durum ne olur...
Gülsüm kaldı bi tek baktırmadığım ona da baktırsam mı emin olamadım heves falan kalmadı yaa

Var mı bi gelişme? :) ben de 9-10 gibi Yiğit é fal baktırıcam tekrar sonra da bikaç ay fal defterini kapatacağım inşallah :)
Bilmiyorum cok Karışık anlatıyor şivesi de çok farklı bildiği şeylerde var ama çok Dağınık anlattığı için ben kafamda cok yerleştirmedim. Bilemedim yani.

Bilmiyorum cok Karışık anlatıyor şivesi de çok farklı bildiği şeylerde var ama çok Dağınık anlattığı için ben kafamda cok yerleştirmedim. Bilemedim yani.
Fethiyeli o :) benim hemserim .. konuşmalarini anlamam zaman almadi :) genel bi fal bakmisti ama ama herkes gibi hayatımdaki adamin kaderimde oldugunu söyledi. . Bana tum falcilar bunu söyler zaten.. Gülsüm abla da oyle dedi.. an da iyiydi problemlerin kaynaklarini ifade edebilmisti..

yigite bende her firsata baktiririm.. yakin gelecekte iyidir :)
Ben de şimdi baktırdım yine canım:) kime baktırırsam baktırayım hep 'keşke boşuna para vermeseydim buna Yiğite baktırsaydım' diyorum ama fal da ayrı bi tutku sanırım yine de tutamıyorum kendimi baktırıyorum hep başkalarına:) ama bu aralar çok sık baktırır oldum ve enerjim düşüyor hissediyorum sürekli bi ağırlık var üzerimde uykum geliyor hep Jubileyi Yiğitle yaptım ve Nisan sonuna kadar ara veriyorum artık fal olayına :)

Bu arada dışarıdan baksam Yiğitin reklamını yapıyor derdim hee kendim için:) her falcı dan sonra Yiğit diyip duruyorum:) ama napim canım adam iyiyse dimi ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…