Telefonda Fal Bakanlar

bu konuyu sevdim. telefonda baktırdıklarım: yiğit, gülsüm, elmira, ayla
ayla mevcut durumu biliyor, orta halli. daha ucuza bakıyor diğerlerine göre, o yüzden iyi denebilir. ama ulaşması zor. ben ulaşamadığım için bırakmıştım en son.
yiğit: bende kilit bir şey bildi, erkek arkadaşımla görüşmüyorduk verdiği tarih içinde barıştık.
elmira: geçmişte baktırmıştım üç dört yıl önce, hayatımı olduğu gibi çizdi. dediği her şeyi yaşadım uzun vadede. yeni baktırdım yakın zamanda, eskisi kadar iyi olmasa da iyiydi. daha bekleyeceğim ama onun dediklerinin çıkmasını. zamanıvar.
gülsüm: bende baya iyiydi ilk falda çok heyecanlanmıştım. sonra rutine bağladık.

Farklı birileri yokmu kızlar fal baktırmak istiyorum ama hiç baktırmadığım birine gülsüme baktıranlar nasıl sizce anı bilsin ve karşı tarafın düşüncelerini anlatsın bana istiyorum gelecekten zaten umudum yok :))) kimi önerirsiniz ?

kızlar telefonda bakan bir ayla hanım vardı.. son zamanlarda baktırabilen var mı? bakıyor mu hala ?

Cherry peki aşkla ilgili dedikleri de çıktı mı :) be kadara bakıyor?

Ne kadar verdigimi hatirlamiyorum, Eylul'de baktirmistim. 50 tl mi ne vermistim.

Ask cikti zaten , isi hatirlamiyorum:))

Ocakta teklif var, ucari, sarisin bir tipten ama damat adayimiz o degil demisti. Cidden teklif eden oldu, ama olmadi.

Ne kadar verdigimi hatirlamiyorum, Eylul'de baktirmistim. 50 tl mi ne vermistim.

Ask cikti zaten , isi hatirlamiyorum:))

Ocakta teklif var, ucari, sarisin bir tipten ama damat adayimiz o degil demisti. Cidden teklif eden oldu, ama olmadi.
Aşk çıktıysa O yeter bana diğerlerini dinlemiyorum bile formaliteden bikaç soru soruyorum işte :) ama aslolan aşk tabiki:) canım telefon numarasını yollayabilir misin bana?

Aşk çıktıysa O yeter bana diğerlerini dinlemiyorum bile formaliteden bikaç soru soruyorum işte :) ama aslolan aşk tabiki:) canım telefon numarasını yollayabilir misin bana?

Facebookta arayinca cikiyor, TC Hulya Topcuoglu seklinde. Telefonumu degistirdim, fala tovbe ettigim icin cope attim nosunu :) Facede arkadas olup sor panpa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…