- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
Bugün iş güç ev derken yalnız kalamadım inşallah yarın arayabilecegimInsallah canim
Baktırdın mı canım?Bugün iş güç ev derken yalnız kalamadım inşallah yarın arayabilecegim
o kadar telefon numarasini aradım buldum ve hala arayamadim şu saat oldu Henüz yalnız kaldım bu saatte de arasam olmaz sanırımBaktırdın mı canım?
Msjını şimdi gördüm yaao kadar telefon numarasini aradım buldum ve hala arayamadim şu saat oldu Henüz yalnız kaldım bu saatte de arasam olmaz sanırım
Bu akşamda aradım uzun sure meşguldü şimdi şu saatte de aranmaz sanırım ağlıcam baktıramadım hala canım bende kısmetsizlik herhaldeMsjını şimdi gördüm yaageç bi cevap oluyor ama gece 22:30 baktırmışlığım da var :) saati pek sıkıntı etmiyor yaa..
Demek Baktırdın sonunda :) beğenmene sevindim canım, dediklerinin çıkmasını bekliyorum ben de hadi hayırlısı :)Kesinlikle Yiğit diyorum resmen mevcut anı okudu herseyiyle. Umarım dedikleri de olsak duymak ıstedıgım seyleri söyledi resmen
Bende çıktı yazmıştım daha önce deKesinlikle Yiğit diyorum resmen mevcut anı okudu herseyiyle. Umarım dedikleri de olsak duymak ıstedıgım seyleri söyledi resmen
Canım Yiğit in aşkla ilgili söyledikleri çıktı mı sende? Yada telefonda bakan ve nokta atışları olan iyi bakıyor dediğin birileri var mı?Bende çıktı yazmıştım daha önce de
Cherry peki aşkla ilgili dedikleri de çıktı mı :) be kadara bakıyor?Ben Hulya Topcuoglu diye bir hatuna baktirmistim, dediklerinden bazi seyler cikti.
Cherry peki aşkla ilgili dedikleri de çıktı mı :) be kadara bakıyor?
Aşk çıktıysa O yeter bana diğerlerini dinlemiyorum bile formaliteden bikaç soru soruyorum işte :) ama aslolan aşk tabiki:) canım telefon numarasını yollayabilir misin bana?Ne kadar verdigimi hatirlamiyorum, Eylul'de baktirmistim. 50 tl mi ne vermistim.
Ask cikti zaten , isi hatirlamiyorum:))
Ocakta teklif var, ucari, sarisin bir tipten ama damat adayimiz o degil demisti. Cidden teklif eden oldu, ama olmadi.
Aşk çıktıysa O yeter bana diğerlerini dinlemiyorum bile formaliteden bikaç soru soruyorum işte :) ama aslolan aşk tabiki:) canım telefon numarasını yollayabilir misin bana?
Izmirde Selim'e hem yuzyuze gidemedigimde de telefonda baktiririm.oldukca memnunumİstanbul, Ankara, İzmir, vs... birçok konu başlığında öneriler var ama tek tek mesajları tarayıp bulmak zor oluyor. Telefonda fal bakan ve gerçekten beğendiğiniz falcıları bu başlık altında yazar mısınız?
Izmirde Selim'e hem yuzyuze gidemedigimde de telefonda baktiririm.oldukca memnunum
Evet ne kadara bakıyor ve nokta atışları var mı söyledikleri çıkıyor mu size?Izmirde Selim'e hem yuzyuze gidemedigimde de telefonda baktiririm.oldukca memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?