Telefonda görüşme süresi?

Jke88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
676
160
103
38
Ortak bir işleri olmayan erkek ve kadinin 8 dakika telefonda konusmalari normal mi? 8.dk.uzunmu kisa mi?

Uzun. Detay verir misiniz?

Tanidik mi arkadaş mi o zaman normal

Kim olduklarına bağlı. Bazen 8 dakika aramalar biraz bekletiyoruz diyerek uzayabilir. Uzun zamandır görülmediği biri ise soracağı edeceği vardı.

Yakın arkadaş,akraba,sevgili,eş değilse uzun bir konuşma bence.

Arkadaşlar mı, akrabalar mı, ortada belli bir konu mu var, nedir yani olay?

Ben geçen gün erkek bir arkadaşımla 1 saat 50 dakika konuştum mesela. Çünkü konuşabiliyoruz. Ama başka arkadaşımla belki 2 dakika zor konuşurum.

ayrıntılarını kendi bildiğiniz mevzuların orta yerinden cımbızla bi cümle seçip soru olarak yöneltiyorsunuz, sonra mantıklı cevaplar vermemizi bekliyorsunuz.
yeri geliyor iş arkadaşım benim bildiğim bir mevzu ile ilgili arıyor 15-20 dk konuşuyoruz, yeri geliyor 1 dk bile sürmüyor. şimdi ayrıntı nedir?

bir kez mi duzenli mi?

simdi atiyorum eski is arkadasim Ankarali, ankarayi avucunun ici gibi biliyor, ben de ilk kez gidecegim, aklima geldi onu aradim, hem de belki bir yildir gorusmemisiz, ya dedim Ankaraya gidicem nerelerde gezilir, ne yenir ne icilir, adamin da cenesi saglamsa yarim saat bile konusulur yani.
anormal mi bence degil.
her gun ararsam bu arkadasi anormal olur tabi.

ben de genelde uzun uzun konuşurum telefonda. karşımdaki kişi hemen kapatamiyor sayemde
geçen bir arkadaşıma işle ilgili bisiler danıştım. baya konusmusumdur herhalde 15-20 dakika.
anneme kızardım hep pazarda bile muhabbeti uzatıyor diye ona döndüm. bazen letgodan bişi alır satarken bile bir bakiuorum baya uzatmisim yazismayi. ordaki adımı esimin adına çevirdim tabi kafam rahat oldu.

-hadi bay,
-tamam gorusuruz bay,
-arasiriz sonra...
-tamam ara muhakkak..
-...

ahaha esimle annesi tam yarim saat telefon kapatamiyorlar bu sebepten.
Ben hadi baay der kapatirim, esim her zaman garipser guler bazen de, ya nasil kapatabiliyorsun bana da ogret diye

ben detaylara çok giriyorum biraz da ondan. mesela bişi Alcam neden alacağının karşıdaki icin önemi ne dimi. bir bakıyorum onu da ablatmisim.
veya ev bakıyoruz bir bakıyorum emlakciya diğer baktığımız evlerin neden olmadığını anlatıyorum. sessizlik olunca geriliyorum herhalde. araya mutlaka birşeyler sıkıştırıyorum. kendi arkadaslarimi aradığımda da mutlaka derya giriyorum konu üzüyor.

Kizlar tehlikenin farkinda degilsiniz daha, konu sahibi arkadas esinin kendi kardesinin esinden hoslandigini dusunen, kiskanclik mevzuunu arsa cikaran arkadas

8 dk konusmus adam bir kadinla ve bunun bedelini muhtemelen 1 omur odeyecek
Hadi canımsiz nerden ogrendınız bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…