Ortak iş derken ? Olabilir. Örneğin telekom müşt. Temsilcisi ile o süreyi geçtim az önce. Biraz açar mısınız? Kim kiminle konuşuyor?Ortak bir işleri olmayan erkek ve kadinin 8 dakika telefonda konusmalari normal mi? 8.dk.uzunmu kisa mi?
Kizlar tehlikenin farkinda degilsiniz daha, konu sahibi arkadas esinin kendi kardesinin esinden hoslandigini dusunen, kiskanclik mevzuunu arsa cikaran arkadas
8 dk konusmus adam bir kadinla ve bunun bedelini muhtemelen 1 omur odeyecek
yaa acik acik konus esinle dök herseyi ortaya hersey olacagina varir durumun ciddilesiyor bakOrtak bir işleri olmayan erkek ve kadinin 8 dakika telefonda konusmalari normal mi? 8.dk.uzunmu kisa mi?
Konuyu yazmamissiniz? Kadın erkek farketmez Bi işle alakalı birşeydir belki 30-40 dk bile konuşulabilir yaniOrtak bir işleri olmayan erkek ve kadinin 8 dakika telefonda konusmalari normal mi? 8.dk.uzunmu kisa mi?
Acaba nedir nedir eski konularinizada baktım tedavi şart...Bir erkek, karısının yengesi ile 8 dk ne konuşur? Soru böyle olacaktı o vakit?
dizilerde böyle olayların dankk ettiği , kişinin gözlerini ve ağzını açarak ekrana baktığı sahneler vardır ya, heh işte öyle kaldım.Kizlar tehlikenin farkinda degilsiniz daha, konu sahibi arkadas esinin kendi kardesinin esinden hoslandigini dusunen, kiskanclik mevzuunu arsa cikaran arkadas
8 dk konusmus adam bir kadinla ve bunun bedelini muhtemelen 1 omur odeyecek