Telefonda kayıtlı ismimi degistirmis

Ylzumutcm

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2019
531
391
23
Karicim diye kayitliyken ismimi yazmis esim... sordum 3 ayri hikaye anlatti... ne bu simdi agliyorum devamlı ben mi alinganlik yapıyorum yoksa..

Neyden veya kimden rahatsız olmuş.. ? Kimin görmesinden desem daha doğru olur..
aynısını çoook önceden bi arkadaş yapmıştı insanlar görüyor hatunum yazdığımda dalga geçiyor demişti bunlar biraz Toto’nu yediğim ayağı derler ama neyse..
Senelerdir en kotu anlarimızda bile degistirmemisti biliyorum...

Arkadaşlarım dalga gecti dedi önce.. sonra cok arıyorsun masadaydı tlfn dedi sonra da kafam bozuldu değiştirdim aklima eskiden oman tartismamiz geldi dedi vs vs ama ben inanmadim
Hepsi birbirinden saçma sebepler, gerçek olmadığı 3 sebep uydurmasından belli. Yani kötü düşünmeye gerek yok hemen ana normal de değil yaptığı ve açıklamaları.
Direkt adinızla da kayıtlı olabilirsiniz telefonda da ama ilk önce başka kaydedip sonra saçma sebepler sunması yanlış

Karicim diye kayitliyken ismimi yazmis esim... sordum 3 ayri hikaye anlatti... ne bu simdi agliyorum devamlı ben mi alinganlik yapıyorum yoksa..
Sanırım keloğlan masalıyla başladı sonra kafdağı masalı en sonda nasrettin hocaya baglamis;)esiniz sizde inanmışsınızdır kesin. sende aynısını yap;)

Back
X