- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Ayy kusura bakma tamamen yanlış anlamışımHayır eşinin ailesiyle diğer şüpheli durumlar ne alaka demiştim :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy kusura bakma tamamen yanlış anlamışımHayır eşinin ailesiyle diğer şüpheli durumlar ne alaka demiştim :)
Allah korusun ya, neden aklınıza bunu getiriyorsunuz?En korktuğum sey aldatilmak ve sanrm bununla sinanicam(
Dogru yapan her turlu yapiyor..Anlıyorum tabiki ama aldatmak artık o kadar normallesti ki adam Askim canım da yazıyor yüzüğünü de takıyor hatta sevgilisi karısının olduğunu da biliyor. Çok küçük bir detay bu yüzden. Yapacak olan adam her şekilde yapar.
Buna mı devamlı ağlıyorsunuz?ne bu simdi agliyorum devamlı ben mi alinganlik yapıyorum yoksa..
Size küçük bir anı mı desem kötü tecrübemi anlatayım ..
18 yaşımda hem üni hazırlanıyorum bir taraftan da bi iş bulayım dedim.
Neyse medikal işi pazarlama..
Birkaç hafta heryeri gezdim satmak için
Para vermediler bekliyorum be zaman para alacağım diye.( başka şeyler bekliyorlarmıs para vermek için)
Sonra 3 patron bunlar ortancası bni Aradı bırak onları bizimle çalış paranı alırsın diye. Gerçektente bu daha zengin.
Neyse gittim ofiste temizlikçi abla vardı o çıktı..
Tlfon ekranını gösterdi bna ekranda eşi ve iki küçük kızının fotosu. Bak dedi bu eşim kızlarım falan ama senide çok beğendim eski sevgilime benziyorsun araba alırım istediğin ne varsa benimle sevgili ol demezmi bn şok paramı alacağım zannettim.. 2 hafta mahalle mahalle dolaşıp sabahın köründen akşama kadar cihaz sattım. Köpekler mi kovalamadı başıma neler geldi.
Bu tam bna doğru hamle yapınca bn nasıl çıktım bilmiyorum oradan kapıyı ya kilitleseydi ne yapardım
Son cebimdeki parayı da taksiye verip kaçtım oradan.
O eşine üzüldüm inanın adam tel ekranına resmimi koydu yüzük takıyor diye aldatmaz kimseyle işi olmaz zannediyor o kadın belki de mutlu evliliği var eşi çok seviyor zannediyor be yapsın..
Yapan hertürlü yapıyor arkadaşlar ..
biliyormusun benim ki başından beri ismim ve soyismim yazılı hemde 2 soy ismimle kayıtlı :) bnde kızmıştım ,numaramı onun telefon kayıtlardan tamamen silmiştim.sonr ayine aynı yazmış falan .Bnde de bebeğim diye kayıtlıydı bnde ad soyadını yazdım ,sıkıntım geçti :) adam arkadaşlarının yanında telefon çaldığında öyle isim çıkmasından hoşlanmıyor demek ki uzatma boşver sen de değiştir :)Karicim diye kayitliyken ismimi yazmis esim... sordum 3 ayri hikaye anlatti... ne bu simdi agliyorum devamlı ben mi alinganlik yapıyorum yoksa..
Kusura bakmayın ama bu tamamen bahane uydurmadan başka bir şey değildir. Telefonda isminizi değiştirmişse bunu çok açık ve net bir şekilde anlatması gerekir. yok şöyle yok böyle demesi tamamen o an ne diyeceğini bilemeyişinden kaynaklı. Bence biraz araştırın - bunun altında kesin bir şeyler çıkacaktır. Sizi de salak yerine koymasın lütfen - uyanık olun.Arkadaşlarım dalga gecti dedi önce.. sonra cok arıyorsun masadaydı tlfn dedi sonra da kafam bozuldu değiştirdim aklima eskiden oman tartismamiz geldi dedi vs vs ama ben inanmadim
bazı konular ne çocukça oluyor değil miBuna mı devamlı ağlıyorsunuz?
Madem öyle ''EŞİM'' yazsaymış canım Allah Allah.Arkadaşlarım dalga gecti dedi önce.. sonra cok arıyorsun masadaydı tlfn dedi sonra da kafam bozuldu değiştirdim aklima eskiden oman tartismamiz geldi dedi vs vs ama ben inanmadim