telefonda kayıtlı video

NasilYarDiyeyim

Çok şükür
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
6.586
8.549
198
merhaba. eşimin telefonunda bir video gördüm. birisi eşime göndermiş. eşim de bir başkasına göndermiş çünkü videonun başında iletildi (aktarıldı anlamında) yazıyor. ama gönderen kişi kim bilmiyorum o konuşmayı silmiş sanırım eşim. ben buna nasıl bakabilirim?

Eşinizin telefonunu alabiliyorsanız whatsappı silip tekrar kurun. Eğer yeni yedekleme yapmamışsa eski mesajlar tekrar yüklenir.
Ama tam olarak da emin değilim. Silinen mesajlar o an güncelleniyor mu diye.

Eğer gönderdiği kişi silmişse eşinizde silinmez. Eşiniz kendi gönderdigini silmiş olabilir. Yedeklemesi aciksa kaydetmiştir.

Eşinizin telefonunu alabiliyorsanız whatsappı silip tekrar kurun. Eğer yeni yedekleme yapmamışsa eski mesajlar tekrar yüklenir.
Eğer yedekleme yapılmamışsa sohbetler silinince eşi anlamaz mı bu sefer?

Reactions: KV_
eşimin playstore üyeliğinin şifresini bile bilmiyorum şimdi silerim yükleyemem falan kıyamet kopar
Ne videosu ? Merak
ettim
erkek muhabbeti güya komik bir video. bence sadece iğrenç. kim ona böyle salak bir videoyu göndermiş merak ediyorum

Eğer yedekleme yapılmamışsa sohbetler silinince eşi anlamaz mı bu sefer?
Video tahmin ettiğim gibi bir videoysa muhtemelen kavga çıkacak. Konu sahibi görüp de bir şey demezse bile eşi telefonuma ne oldu kurcaladın mı diye sormaz eğer bir şeyler karıştırmışsa.

Şu adamlara çok acıyorum ben ya. Erkek arkadaşlarıyla erkek muhabbeti yapacakları özel alanları bile yok zavallıların. Sürekli bir kontrol altındalar, devamlı tetikte olmalılar. Yazık...

Konuya gelince yedeklendiyse tekrar yükleyip görebilirsiniz ancak, başka yolu yok. Ama bence yapmayın, gerek yok.

sürekli telefonunu kaçırmasa benden şifrelerini gizlemese bütün konuşmaları silmese (babasıyla dahil) ben de merak uyandırmaz. ama yine de rahatlayacaksanız söyleyeyim en son 6 ay önce falan kontrol etmiştim.

Bu güvensizlik probleminizi eşinizle konuşsanız ? Sürekli telefonu kaçırıyor şifrelerini saklıyor dediğinize göre.

Canım bide telefonda dosyalar bölümü var ordan tüm herşeye ulaşabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…