- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi NasilYarDiyeyim
-
Eğer yedekleme yapılmamışsa sohbetler silinince eşi anlamaz mı bu sefer?Eşinizin telefonunu alabiliyorsanız whatsappı silip tekrar kurun. Eğer yeni yedekleme yapmamışsa eski mesajlar tekrar yüklenir.
Ama tam olarak da emin değilim. Silinen mesajlar o an güncelleniyor mu diye.
eşimin playstore üyeliğinin şifresini bile bilmiyorum şimdi silerim yükleyemem falan kıyamet koparEşinizin telefonunu alabiliyorsanız whatsappı silip tekrar kurun. Eğer yeni yedekleme yapmamışsa eski mesajlar tekrar yüklenir.
Ama tam olarak da emin değilim. Silinen mesajlar o an güncelleniyor mu diye.
erkek muhabbetiNe videosu ? Merak
ettim
Video tahmin ettiğim gibi bir videoysa muhtemelen kavga çıkacak. Konu sahibi görüp de bir şey demezse bile eşi telefonuma ne oldu kurcaladın mı diye sormaz eğer bir şeyler karıştırmışsa.Eğer yedekleme yapılmamışsa sohbetler silinince eşi anlamaz mı bu sefer?
bu videoyu gönderen kişiden buz gibi soğuyacağım daAmaan bosver neyine bakcan
Hiç sallama bilme daha iyi cunku ister istemez huzursuzluk çıkacakbu videoyu gönderen kişiden buz gibi soğuyacağım da
baktım gruplar seviyeli gruplar zaten. birisi özelden göndermiş. eşim de hemen konuşmaları siler kötü bişey olsun olmasın...Gruplara filan da baktın mı
İyi de eşiniz de başkasına iletmiş. Eşinizden de soğuyacak mısınız?bu videoyu gönderen kişiden buz gibi soğuyacağım da
sürekli telefonunu kaçırmasa benden şifrelerini gizlemese bütün konuşmaları silmese (babasıyla dahil) ben de merak uyandırmaz. ama yine de rahatlayacaksanız söyleyeyim en son 6 ay önce falan kontrol etmiştim.Şu adamlara çok acıyorum ben ya. Erkek arkadaşlarıyla erkek muhabbeti yapacakları özel alanları bile yok zavallıların. Sürekli bir kontrol altındalar, devamlı tetikte olmalılar. Yazık...
Konuya gelince yedeklendiyse tekrar yükleyip görebilirsiniz ancak, başka yolu yok. Ama bence yapmayın, gerek yok.
eşimden öyle kolay soğuyamam ama bir yabancıdan evet. bağ yok çünküİyi de eşiniz de başkasına iletmiş. Eşinizden de soğuyacak mısınız?
Buna günah keçisi aramak denir de neyse.eşimden öyle kolay soğuyamam ama bir yabancıdan evet. bağ yok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?