telefonda konusma

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
Kizlar siz sevgilinizle telde uzun uzun ne konusuyosunuz Allah askina ya

Ben bi konu acmayi beceremiyorum

2 yillik iliskimiz var eskiden saatlerce konusurduk ama simdi en fazla 5 dk

ikimzde konusmak istiyoruz ama tikaniyoruzz

bugun hatta bi konu acamiyosun her zaman ben konusmaya cabaliyorum dedi iyice gicik oldumm

bana biraz tuyo verebilir misinizz

zaten kisisel olarak sessiz biriyim nasil olucak bilmiyorumm benden bikmasindan korkuyorum

aciyoruz ee gunun nasil gecti nasilsin vs gerisi gelmiyo

kendisi de bugun bunu dillendirince dert edindim

su saatlerce konusanlar ne bulurlar yahuu

Konuşacak bir konu bulamıyorsanız gün içinde konuşma - mesajlaşma sayılarınızı azaltın ..

Aman allah aşkına ,ne konuşcaklar ,beni seviyomusun aşkımm,rüyamda seni gördüm falan filan ,merak etme bir zaman sonra ,gelirken 2 ekmek al deyip kapatıyosun.yeter uzun uzun konuşacak ne var zaten gerek yok bence ,dert etme.

Benimde iki yillik iliskim bizde sizin gibiyiz ne yaptin gunun nasildi haftasonu napalim nereye gidelim tamam gorusuruz seni seviyorum :)

Ilk baslarda birbirini tanimak icin bidir bidir cenemiz durmuyordu simdi konusucak sey yok :) dert etme yalniz degilsiniz yani

Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...

Biz valla eğer müsaitse uzun uzun konuşabiliyoruz mesela gün içinde neler yaptığını başına neler geldiğini falan anlatıyor, sonra gelecek planlarımızdan falan bahsedebiliyoruz konu açılıyor bir şekilde ya ne biliyim şimdi bir anda pat diye öyle neler konuştuğumuz gelmiyor aklıma.. Çalıştıüı için genelde gece geç saatlerde uzun uzun konuşabiliyoruz, gün içinde en fazla 5-6 dk neler yaptığını falan hal hatır sorma oluyor. Bence kendinizi serbest bırakın illa konu bulucam diye strese girmeyin bir şekilde açılıyor konu ya..

Son düzenleme:
:))) uzulme canim zamanla oyle oluyo bugun bizde telefonda konusurken bi ara tikandik olece sessiz sedasiz kaldik eee kapatalim bari oldu :)))) insanlar zaman gectikce birbirinin herseyinden haberdar oldukca konusmalar anlatmalar azaliyor .eski o konusayim sesini duyayim heyecanida kalmiyor maalesef

dedikodu yapın şu şunu yapmış bu bunu yapmış.. geçen bi düğüne gittim ben damadın yerinde olsam çalıya çırpıya sürter yinede o kızı almazdım falan gibi.. erkeklerde sever aslında dedikoduyu çaktırmasalarda...

Ben de konuskan biri degilim. Ama esimle 1 yil ciktik. 1 yildir evliyiz. Cok konusuruz. Hatta ben daha cok konusurum. Aklimiza gelen her seyi konusabiliriz. Gecmis, gelecek, gundem,aileler, iliskimiz vs...

Bugunku konuşmadan ornek vereyim sukret haline o vakit.

Ben: he efendim
Herif: su telefonu bir kere de okuz gibi acmasan
Ben: yav öyle bir zamanda ariyorsun ki ne diycen de kapat hadi
Herif: niye napiyosun ki
Ben: yaniyorum sondurelim mi diriirim
Herif: puhaha nasi yani la
Ben: yav lazerdeyim aci cekiyorum ruhum kil koklerimden cikiyor anladın?
Herif: asgdhdh kapattım taam.

Hani diyorum ki duruma ve ruh haline göre degisir konusma süresi de sekli de. He bana kalirsa mumkunse sadece muhim konu varsa konusulsun. Mesajlasma ve dahi uzun sure telefonla konusma beni darliyor. Kulagim terliyor yazik kulagima.

ee eskiden saatlerce konuşuyormuşşsunuz... Hafızanızı yoklayın ozaman neler konuşuyorsanız benzerlerini konuşun... Sonuçta kapasite var demekki

Malesef ilişkinin ilk yılını öyle hızlı yaşamışsınız ki şimdi konuşacak bişey bulamıyorsunuz haliyle. İlla sevgilisiniz diye saatlerce konuşmanın anlamı yok zorlamayında bence canınız ne zaman bişey anlatmak isterse konuşun. Napıyon nasılsınız konuşmasını günde bir kez yapın eğer ilişkiniz bitmesin istiyorsanız sürekli görüşüp konuşmayın canlı kalması için özleyin birbirinizi. Tecrübe ile sabittir bu yüzden 5 yıllık ilişkim bitti...

Al eline bir kitap ve ona kitap oku. Her gün kaç sayfa okuyabiliyorsan. Biz siyaset konuşurduk nisanliyken, kitaplardan, dinden, çocuklardan, hayatın zorluklarindan kolayliklarindan konuşurduk.. evliyiz ve hala gün içinde telefonla konuşacak seylerimiz oluyor maşallah. Merak ettiği ya da duyduğu aklına takıldığı bi şey olursa hemen arar beni sevdiğim.
Fıkra dahi anlatıyoruz. Yeter ki konuşmak isteyin konuşacak çok şey var.
Cocuklugunuzu anlatın. . Anlatın da anlatın ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…