merhaba arkadaşlar ben 19 yaşındayım bu zamana kadar erkek arkadaşlarımla öpüşmekten sarılmaktan öteye gitmedik son 3 senedir erkek arkadaşım yok zaten. konuya gireyim benim benden 2 yaş büyük bi erkek arkadaşım var sevgili değiliz ama o bana çok yakın davranıyordu kendisi eskişehirde ben ankaradayım neyse hep mesajlaşarak konuşuyorduk benimle çıkmak istediğini söyledi ben olmaz dedim o ısrar etti kabul ettim daha sonra ilişkimiz sadece internet,telefon gibi yollardan nasıl ilerleyecekse ilerledi ve bir gün şimdi üstünde ne var diyerek konuya girdi ... vs bana sorular sormaya başladı ve ben hep tersledim çok utandım kendimden utandım özellikle çok kötü oldum,ama sonraları yine aynı şeyler oldu ve biz hep birbirimizi tatmin edici şeyler yazmaya başladık telefondan bi kaç kere ben ayrıldım sırf bu yüzden depresyona girdim kendime hiç yakıştıramıyordum tamam gerçekte birşey yapmıyordum rabbime şükür hiç bilmediğim şeyleri öğrendim cinsellik konusunda off utanıyorum , ankaraya gelmek istedi reddettim ya bana birşey yaparsa ya kötü birşy olursa diye çok korktum ben çok çekingen biriyim bunu yapmam ne kadar doğru ne kadar yanlış lütfen cevap verin kaç kere ayrıldık istemiyorum düzgün şeyler konuşalım diyip terkettim kaç kez ama en uzun 3 ay ayrı kalabildik hep konuşurken konuşurken konu böyle yerlere geldi artık kızmasın diye onu tatmin edici şeyler söylüyordum bende :/
çünkü çok sevip bağlanmıştım her ne kadar sanal birşeyde olsa gel gelelim ki yine ayrılmak istiyorum çünkü düşündükçe hata yapıyorum gibi geliyor kaç kez dedim ben normalde böyle şeyler yaşamaya karşıyım lütfen beni böyle tanıma dedim o çok anlayışlı düzgün bi insan ama yinede bilemem benim hakkımda ne düşünür,sizce böyle bişeyi sanal yoldanda tatmış olmam evlenmeden önce beni evlenince olumsuz etkiler mi ?
(((( çünkü erkek arkadaşım olsun bile istemiyorum tüm erkeklerin böyle istekleri olacak gibi geliyor ooff konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum çok uzun oldu ama çok zor bi durumdayım tamda anlatamadım derdimi
yardım edin